Cüneyt cakır, ali palabıyık, fırat aydınus ve serkan cınardan birisini atarlarsa bildiri yayınlamamız lazım. Bu macı normal sartlar altında her türlü kazanırız. Ama ligde tescilli fenerli hakemler var. Bunlara önlem almak lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 30. Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCüneyt cakır, ali palabıyık, fırat aydınus ve serkan cınardan birisini atarlarsa bildiri yayınlamamız lazım. Bu macı normal sartlar altında her türlü kazanırız. Ama ligde tescilli fenerli hakemler var. Bunlara önlem almak lazım
Fener, gecen haftaki Gs macina Cuneyt'i istemedigi icin, Palabiyik atandi maca ve istediklerini aldilar..
Bu macin agirligini kaldiracak suanda ligdeki tek hakem Cuneyt Cakir.
Ancak onumuzdeki haftadan sonra Gs - Bjk maci var. O maca kesin Cuneyt Cakir verilir. Ve bir hafta once de buyuk mac vermez Mhk.
Maci operasyon cocugu Bulent Yildirim yoneticek gibi.
Insallah yonetim macin hakemi aciklandigi an, Cuneyt Cakir harici bir hakem varsa Tepki Koyar.
Zamaninda Haciosmanoglu yapmisti ve sonuc almistik Kadikoy deplasmaninda. O macin hakemi de Bulent Yildirimdi.
Cuneyt zamaninda bizi cok yaksa da, artik Avrupa capinda bir hakemde oldugundan, orada da buyuk maclar aldigindan, oradan da takip edildiginden dolayi ligde eyyam yapmiyor.
Deplasman takimini ezdirmiyor.
Gordugunu caliyor.
Bu sene iyi mac yonetiyor.
Bu forumda zamaninin Operasyon hakemi Cuneyt Cakir'i savunacagimi dusunmezdim ancak son 1 yildir operasyon islerini birakti.
Bu mac icin yonetim lobisini devreye sokup, Cuneyt Cakir'i istemeli...
Buradan acik cagrimdir Trabzonspor Yonetim Kuruluna.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.04.2019, 22:48.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCuneyt Cakir Gs'lidir.
Fener, gecen haftaki Gs macina Cuneyt'i istemedigi icin, Palabiyik atandi maca ve istediklerini aldilar..
Bu macin agirligini kaldiracak suanda ligdeki tek hakem Cuneyt Cakir.
Ancak onumuzdeki haftadan sonra Gs - Bjk maci var. O maca kesin Cuneyt Cakir verilir. Ve bir hafta once de buyuk mac vermez Mhk.
Maci operasyon cocugu Bulent Yildirim yoneticek gibi.
Insallah yonetim macin hakemi aciklandigi an, Cuneyt Cakir harici bir hakem varsa Tepki Koyar.
Zamaninda Haciosmanoglu yapmisti ve sonuc almistik Kadikoy deplasmaninda. O macin hakemi de Bulent Yildirimdi.
Cuneyt zamaninda bizi cok yaksa da, artik Avrupa capinda bir hakemde oldugundan, orada da buyuk maclar aldigindan, oradan da takip edildiginden dolayi ligde eyyam yapmiyor.
Deplasman takimini ezdirmiyor.
Gordugunu caliyor.
Bu sene iyi mac yonetiyor.
Bu forumda zamaninin Operasyon hakemi Cuneyt Cakir'i savunacagimi dusunmezdim ancak son 1 yildir operasyon islerini birakti.
Bu mac icin yonetim lobisini devreye sokup, Cuneyt Cakir'i istemeli...
Buradan acik cagrimdir Trabzonspor Yonetim Kuruluna.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit öztürk yönetsin daha iyi. Kadıköyde etki altında kalıyor cücü. Ezdirir bizi. Bülent yıldırım uygun bence. Yönetim hakem kim olursa olsun bildiri yayınlamalı mactan önce. Bu ülkede aglamayana meme yok
Bu sene Bulent Yildirim da fena degil.
Ancak, Kadikoy'de baski altinda kalmayacak tek bir hakem yok.
Macin hakemi aciklandigi dakika resmi siteden hakemin ismi ne olursa olsun, takipteyiz diye bildiri yayinlanmali.
Bu takim kolay kolay pes etmez yenik duruma dusse de.
Hakem yardimi olmadan da sikeciler bizi yenemez.
Umarim bunu basarir yonetim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Feneri yendirmemek için "VAR" güçleriyle çalışacaklar fakat kafadan 2 tane saplarsak boyunlarını çevirmeye fırsatları kalmaz envai sistem de türetseler nafile.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 22.04.2019, 00:10.
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 yıldır kazanamıyoruz. Yalnız biz değiliz bunu yapamayan. Söylediğin tam anlamıyla sansasyonel bir iddiaHa olabilir mi tabi ki olabilir. Sonsuza kadar yenilmeyecek değiller. Fakat bu kadar kolay gol yiyen bir ekibimiz varken ve psikolojik olarak saha avantajı üstünlüğü rakipteyken çok rahat kazanacağız dersen ancak tebessüm ederiz Yiğit
İnşallah dediğin gibi olur ve kazanırız bu defa. Kazanırsak 3. olacağımızı düşünüyorum. Zaten başka türlü de bunu başarabilme ihtimalimiz olası durmuyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Emre Bol: Trabzonspor bu fbye tec..üz eder...stüdyoda derin sessizlik. Uğur Karakullukçu: öyle demesek daha iyi olur...Trabzon bu fbyi parçalar desekRabbim bu günleride gösterdi ya şükürler olsun. Bu fb gerçekten iyi değil umarım galip geliriz...haydi kaplanlar göreyim sizi
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Fırat atansın da bi yenelim şunları... Bu aralar bize doğru düzgün düdük çalan tek hakemdi. Varda sakatlık çıkardı ama olsunEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 22.04.2019, 00:56."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Şb maçlarında ekstra güzellikte goller atan kralımız, sultan Tekke’yi de analım;
4CFA1855-A25F-4801-8E6E-2346F38DC3A2.jpg10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum