Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Evkur Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bursaspor'un sampiyon oldugu sene penalticisi kaleci Ivankov'du, bizimde Ugurcan olsun.

Bu haftaki macta penalti kazansak, Yusuf'u penaltici yapsan ve golu atsa, haftaya o da kacirir.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Rodellaga gidici, kalan haftalarda ilk 11 olarak baslayacagi tek mac Ekuban'in cezali duruma dustugu musabaka olur ( 3 sari karti var )

İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rodellaga varsa oynar..

hocam kusura bakmada bu farklı söylemlerini kopyalamak zorunda hissettim kendimi

performansla oyun stili ve kaliteyi birçok arkadaş karıştırıyor bence sende öyle

oyuncular bir maç kötü oynayınca gömüyoruz
    iyi oynayınca hep o oynasın istiyoruz
    maalesef ünal hocada böyle davranıyor
    rakibe göre oyuncu tercihinde bukunmuyor uyanık değil saf bir görüntü veriyor
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yusuf Yazıcı:
      Yine söylüyorum hep söyleyeceğim.
      Biz bu çocuğu ne zaman tanıdık?
      Hangi özellikleriyle sevdik?
      Ne olabilir?
      Ne olmayabilir?
      Bunların hepsini daha önce yazdım.
      Bu çocuk hareketli oyunun oyuncusudur.
      Bir Nwakaeme değil kesinlikle.
      Ersun Yanal döneminde Okay-Onazi-Yusuf üçlüsünün hücuma dönük yüzüydü fakat çok skor telaşı olmamasına rağmen bugünkinden daha çok katkı vermişti.
      O dönemde ki topu geri kazanma sisteminde orta üçlünün topu geri kazanma konusunda önemli bi parçasıyken bugün bu konuda pek katkısı yok.
      Daha doğrusu o tarz ikili mücadele,rakipten top kazanma,temaslı oyun gibi konulara hiç girmiyor bile.
      Hatırlayın deplasmanda 3 gol attığımız bi Antalya maçında topu hiç bekletmeden Hugo'ya aktarmış Hügo çaprazdan güzel bi gol atmıştı.
      Bu gol Yusuf'un oyunu akıtmak ve pozisyon başlamadan pozisyonu kafasında hesaplayarak vakit kaybetmeden gol pozisyonuna dönüştürmek konusunda,oyun görüşü ve oyun zekası konusunda nasıl bir potansiyelinin olduğunun ipuçlarını vermişti.
      Zamanla aynı Yusuf'un skor telaşı yaşayan,topu gereksiz ayağında tutma ihtiyacı hisseden,hücumda gerekli planlamayı yapamayan bir oyuncuya evrildiğini gördük maalesef.
      O zamanlarda böyle kaygıları olmayan Yusuf'un skora katkısı ve bugünki Yusuf'un skor katkısından daha fazla olması düşündürücü.
      Topu sürerken hangi yöne ve nekadar miktarda süreceğini hesaplayamayan,araya oynamak gibi bi düşüncesi olmayan,topla hızlı çıkmak gibi bi avantajı olmasına rağmen duvara çarpar gibi gidip rakibe çarpıp bide kontra yediren ve geri koşup topu geri kazanmayan bi oyuncuya sabretmek çok zordur.
      Hele hele dünkü gibi koşu mesafesi ve dinanizm haricinde hiç bir katkısı olmamasına rağmen oyundan çıkarken ağız Burun bükünce tepkiler kaçınılmaz oluyor.
      Yusuf çok esnek bi oyuncu değil.
      Cok yumuşak bilekleri yok.
      Adam geçme ve dripling becerisi yok.
      Hadi biz Yusuf'ta bu özelliklerin olmadığına ikna olduk diyelim.
      Peki Yusuf bu konuda nerede?
      Yani "Siz ne derseniz deyin ben bunları yine denerim beceremesem yine denerim" havalarındaysa bunu hoca görecek yedek bırakacak.
      Yoksa böyle devam eder gider.
      Şu anda Yusuf ne ofansta var ne defansta.
      Rakip karşılamak diye birşey yok.Adamlar yanından tren gibi geçiyor.
      Pas oyunun içine girmiyor,girmeyince geçiş oyununda bi parça eksilmis oluyor ve hızlı hücumlar mecburen sete dönüyor.
      Allahtan Nwakame var da set oyununda çok başarılı oluyoruz.
      Şu haliyle Yusuf'un koşmaktan başka bir katkısı yok.
      Duran topları da faciadan başka bişey değil.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam kusura bakmada bu farklı söylemlerini kopyalamak zorunda hissettim kendimi

performansla oyun stili ve kaliteyi birçok arkadaş karıştırıyor bence sende öyle

oyuncular bir maç kötü oynayınca gömüyoruz
        iyi oynayınca hep o oynasın istiyoruz
        maalesef ünal hocada böyle davranıyor
        rakibe göre oyuncu tercihinde bukunmuyor uyanık değil saf bir görüntü veriyor
        Hocam karsit birsey yok ki.
        Rodellaga gidici diye Ekuban oynuyor diyorum o mesajda.
        Ekuban oynamali kesinlikle DEMIYORUM KI.

Rodellaga burada yerden yere vurulurken, herkes artik Ekuban tek forvet oynasin derken de, ben bu takimin mevcutlar icinde as forvetinin Rodellega oldugunu yazdim, hem de bircok kez.

3 mactir da goruyoruz mevcut forvetlerimiz olan Ekuban ile Rodellaga varken, oynamasi gereken adami !

Yusuf'u elestirdim diye biraz alinmissin ama o cocuklara asil kotulugu sizler ( toz kondurmayanlar ) yapiyorsunuz bana gore.

Bu cocuklar da iyi oynadigini dusunup, bir sonraki macta da ayni kotu performansi sergilemeye devam ediyor.

Yusuf yetenekli bir cocuk ama asla bir yildiz futbolcu olmadi ve olmayacak kariyeri boyunca.

Ne zaman bunu idrak ederse, iste o zaman buyuk futbolcu olacak.

Insallah samimi elestirileri dikkate alir ve artik kendine ceki duzen verir.

Bu sene Trabzonspor degil de, bir baska super lig ekibinde oynasaydi, coktan kulubeye hapsolmustu.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.04.2019, 14:33.
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Abdüş:
          Dün bireysel savunma anlamında elinden geleni yaptığını düşünüyorum.
          Boyu kendinden çok uzun olan rakiplerle birlikte bütün çabasıyla kafa toplarına çıktı.
          Kaybettiği toplarda rakipten topu geri kazanmak adına çok boğuştu.
          Maçın başında kaçırdığı golü bende yakıştıramadım.
          O topu çatala vurmasını beklerdim.
          Fakat o bölgelere al-ver le girmesi de güzel bi gelişme zira pek ceza sahasına girdiğini görmezdik.
          Top sürmek konusundaki başarısını topu doğru yerlere sürme konusunda da bi tık geliştirmiş fakat büyük oyuncu olmak istiyorsa bu konuda kendini çok geliştirmeli.
          Şut açısını bulana yada araya oynayacak açıya gelene kadar yada bu açıya en kestirme yoldan,en az eforla gelecek kadar topu kısa yoldan sürmek konusunda öğrenmesi gereken şeyler var.
          Ben hala şut tekniğinin iyi olduğunu fakat şut gücünün eksik olduğunu düşünüyorum.Zaten şut gücü yüksek olsa yukarıda bahsettiğim "Açı bulma" sorununu da çok yaşamayacağını düşünüyorum.
          Zira daha uzaktan daha güçlü vurabilse topu ekstra dürtme ihtiyacını,daha fazla sokulma ihyiyacını da hissetmez.
          Seçenek şansı da daha fazla olabilirdi.
          Nwakaeme:
          Karşısında kendisi gibi kuvvetli bi bek oldugu için belki çok fazla çizgiyi kullanmadı fakat bu onu içeri katetmeye zorladı ki bu daha faydalı oldu ve katederek gol attı.
          Ben esasında bu tarz golleri daha çok bekliyorum kendisinden.
          Hatta miroslav stoch tarzı birkaç kez içeri durterek ceza sahası üzerinden vurması yada araya oynaması da caydırıcılık bakımından etkili oluyor.
          Nwakaeme'nin sahadaki varlığı ve alınan önlemler sahada Abdüşü de çok rahatlatıyor.
          Wakame sahada olmasa o extra önlemler Abdüşe karşı alininca kuvvet ve fiziki eksikliği olan Abdüşü rakipler sert oyunla kolay yıldırabiliyor.
          Wakame'nin böyle de bi katkısı var.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zeki UZUNDURUKAN, müjdeyi verdi.
            TS tecrübeli bir veya iki stoper ile bir forvet alacak dedi..
            Temaslar sürüyor dedi.
            En fazla 3 transfer yapılacak dedi. (Altyapı ve 1461'den gelecekler haricinde)
            Bu yorumcu arkadaş kadar cahilce ve saçma sapan yorum yapan birini daha görmedim bu arkadaş her seferinde televizyon yorumunda kendini rezil ediyor anlayamadım merakım şu bunu foto maç gazetesine nasıl yayın yönetmeni yaptılar anlayamadım söylediklerinde gerçeklik payı olduğunu pek tahmin etmiyorum. Bana daha çok yorumcu değil hattı kalmasın gastenin yayın yönetmeni konu mankeni diye televizyonlara çıkarılıyor

Yorum

• Ekuban:
              Güç bakımından üst düzey fakat Umut Bulut tarzı bi koşu ve vuruş stili var.
              Pozisyonları gücüyle zorlaması güzel,aslında topu ayakta tutarak,kuvvetini kullanarak,rakiple arasına mesafe koyabilecek fizik gücü var,al-ver oyununa çok uygun bi oyun tarzı var ama pas tercihleri berbat.
              Tek forvet oynayabilecek bi oyuncu da bu özellikler zaruri.
              Hele hele bizim gibi genelde set oyunu ve al-ver oyunu oynayan takımın forvet oyuncusu bu işleri yapabilmeli
              Ekuban'ın yaninda bomboş adam varken topu önünde ki adama nişanlamak gibi bi garip tercihleri var.
              Rakip stoperle birlikte koşu yaptığı zaman,pozisyonu zorlayarak sonuç alabilen fakat yanlış pas tercihiyle pozisyonu ziyan eden bi oyuncu.
              Daha önce ki maçlarda kendine alan açtığını topu önüne alarak kuvvetiyle ilerlediğini görüyorduk.
              Bu maçta pek bişey göremedik.
              Direkten dönen topta da yapılabilecek en kötü vuruşu yaptı fakat pozisyonu zorlayarak şun şansı bulması iyiydi.
              Bir çok oyuncumuz benzer pozisyonları seyretmekle yetiniyor maalesef.
              Hugo:
              Her zaman söylüyorum Hugo ilginç gollerin adamı.
              Vurulması çok zor toplara mükemmel vurabilen bi forvettir.
              Dünde ilginç bi kafa vuruşu yaptı.
              Fakat Hugo'da da tek forvet oynayacak bi oyuncu yeterliliği yok.
              Servis yapma,pas alışverişi,adam geçme,ayağında top tutma,ikili mücadele,hava hakimiyeti,sırtı dönük oyun gibi konularda Hügo'nunda çok eksiği var.
              2 forvetimizde çok üst düzey değil bence
              Hangisi oynamalı çok kestiremiyorum fakat seneye çok iyi bi forvet almak gerektiği çok belli.
              Ekuban'ın direğe takılan pozisyonunda bence Hugo'nun da hatası var.
              Havada süzülerek gelen ve bir kere yerde sekip yumuşayan topa havada tek vuruş plaseyle çatala atarsın topu.
              Süslemeye gerek yoktu.
              En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 21.04.2019, 16:58.

Yorum

• Tebrikler takım...5 haftadır ama öyle ama böyle yüzümüzü güldürüyorsunuz teşekkürler.

Maç oynanırken yapılan yorumları genelde okumam fakat bu maç devre arasında bir göz gezdireyim dedim demez olaydım.

Daha bu sezon oynamaya başlayan 21 yaşındaki Hüseyin Türkmen’in kötü stoper olduğunu ve onunla şampiyon olamayacağımızı bilen futbol dehası arkadaşlar 21 yaş bir stoper için çok erken bir yaş o mevki tecrübe ister,devamlılık ister. Oyunu rakip alanda oynuyoruz ve stoperlerimiz 21-22 yaşında biraz fazla acımasız oluyorsunuz. Başakşehir,gs,bjk ve fb nin orta sahada 1 veya 2 DOS kullandığı yerde bizim çocuklar önlerinde DOS olmadan oynuyorlar.

Taraftar eleştiri yaparken yapıcı olmayı başarırsa bu kulüp bu lige ambargo koyacaktır.
                Ağasarlı_61

Yorum

• Malatya açısından maça bakınca saçma sapan bir durum var. Senin hafta içi evinde kupa maçın var,ligde yükselip düşeceğin yer de belli, taktik düşün,taktik davran. Ne asılırsın maça. Trabzonspor ismi rengi aklınızı bu kadar mı başınızdan alıyor. Ruhu köle olanın davranışı da köle gibidir.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• her mağlubiyet aldığımızda burada yazan şahıslar 5 haftadır Ağaoğlu 'na saldıramıyor.Ilk mağlubiyet de bunlar yine cikar
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• beşte beş mükemmel 15 puan ayakta alkışlıyorum takımı.

hafta içi yazmıştım niçin oyuna hızlı başlayıp ta rakibin fişini erkenden çekmiyoruz.
                      **
                      alıştık artık
                      cumartesi saat 16:00 maç başlar
                      ilk yarı klasikleşen pas hataları,pozisyona girememe
                      rakibin rahat rahat ceza sahamıza girişleri vs vs vs

devre arası olur
                      ünal hoca konuşma yapar
                      ilk yarı sahadaki Trabzonsporumuz gider
                      yerine bambaşka Trabzonspor gelir
                      rakibe baskı yapan
                      pres yapan
                      kanatları aktif kullanan
                      kısaca rakibi kendi alanından çıkarmayan
                      peş peşe pozisyon yakalayan ve goller atan
                      arzu edilen oyunu oynayan
                      ve
                      hanemize 3 puanı yazdıran.

yazıcı kardeşimizde ciddi bir form düşüklüğü var.
                      65.dakikada oyundan alındı,hiç takıma katkı vermedi,
                      oyundan çıkarken ki mimikleri hoş değildi
                      görende zanneder ki o dakikaya kadar çok iyi oynadı
                      niçin ünal hoca beni oyundan alıyor diye düşündü......

yazıcı kardeşim özel hayat tabiki önemli ama çok dikkatli olmalısın
                      daha yaşın 21
                      daha fazla önem vermen gereken futbolun olmalı.
                      lütfen sahada daha istekli ol,ayağında topu fazla tutma,2 kişiye birden çalım atma yerine
                      basit oynamayı düşün.........düşün düşün düşün
                      değerimizsin seviliyorsun.
                      *
                      birde tekrar bazı oyuncularımızda bencillik hortlamaya başladı.
                      yeri gelince benim gol atmam önemli değil takım kazansın derler

ama rakip kaleyi görünce müsait durumdaki arkadaşına pas verip boş kaleye gol atmasını düşünmez
                      alakasız yerden şut çeker
                      be kardeşim niçin müsait durumdaki arkadaşına pas vermezsin.

ünal hocanın bu konularla ilgili oyuncuların dikkatini çekmesi gerektiği düşüncesindeyim.

birde unutmadan yazayım ligin en kötü korner kullanan takımı malesef biziz ünal hoca.

Yorum

• ilk 4'teki yerimiz için önemli bir maçtı. Aldık yerimizi garantiledik gibi artık 3. lük için sonuna kadar devam etmemiz gerekir. haftaya fener maçında başarılar diliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X