Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Evkur Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosa SUPERMEN degil.
    Kadroda hem defansa hem de ofansa katki veren tek ortasaha.
    Kac tane kafa topu cikariyor her mac rakip kornerlerde.
    Kac top kesiyor.
    Tum ataklari baslatiyor.
    Bugun ofansa da cok destek verdi.

Yusuf, Sosa'nin ayakkabilarini tasiyacak hale bile gelmedi daha.

Zorla oyuncumuzu kotuletiyorsunuz bize.

Insallah Yusuf'u sezon sonu satariz.

Bos yazilarla korumaya alanlar yuzunden cocuk var olan yeteneklerini de sergileyemiyor artik sahada.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Maçları düzgün izleyelim. Sosa, bugün %90.5 ile ligdeki tüm maçlarının en iyi pas isabeti oranını yakalamış. En iyi maçı değildi belki ama kötü de değildi.

Yorum

• Anlayışlı ol kardeşim zaten kaç haftadır ağız tadıyla kaybedemedik kimseye rahat sallayamıyoruz o kadar da olsun artık

Yalnız haftaya bu form kazanmaya yetmez lutfen gaza gelip kendimizi favori ilan etmeyelim,geri dönüşü büyük hayalkırıklığı oluyor sonra

Yorum

• Yenilgilerden sonra bir tane oyuncuya sallamam genelde.
          Hele genc oyunculara da yuklenmem.

Benim tek derdim Yusuf iyi oynuyor diyenlerle.
          Cunku bu laflari da bir Trabzonlu olarak Yusuf'a belki iletiyorlar, belki de kendisi okuyor sosyal medyadan.

Yusuf'a tek bir tavsiyem var.
          Sabah aksam otursun Talisca'yi izlesin.
          Sabah aksam otursun 2011 yilindaki Jaja'yi izlesin.

Sahada ne yapiyor bu adamlar, kare kare ezberlesin.

Benim gozumde hicbir zaman Yildiz bir futbolcu olmadi ancak yeteneksiz de degil bu cocuk.

Kendini dogru gelistirsin.

Yoksa oynadigi en buyuk kulup Trabzonspor olur.

Avrupa Yusuf icin belki de bir sans.

Turkiye'de futbol olarak 2 yildir bir adim ileri gidemedi.

Kendisinin kotu oynadiginin farkinda mi acaba Yusuf ?

Beni tek meraklandiran bu ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 20.04.2019, 22:01.
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bir kez daha yazmak istiyorum. Keşke bizim maçlarımızı Melih Şendil hiç anlatmasa.

Bu adamı hiç sevmiyorum. Taraflı olduğunu bu kadar belli eden bir spiker daha yoktur sanırım. Adam öyle bir maç anlatıyor ki gol oluyor gol olduğunu anlamıyoruz.

Yorum

• Yusuf iyi oynamiyor nedeni de bence Ünal hocanin dogru misyonu verememesi ve gecen seneki ikinci veya gizli forvet rolünün Nwaekameye gecmesi, orta saha da ne yapacagini bilmez bir vaziyette saga sola kosturuyor zavalli.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu anda görülen tek sorun bazı taraftarların oyuncu çıkışlarında ıslıklama vakıası.bu ileride büyük bir sorun teşkil edebilir.umarım yönetim bununda bir çözümünü bulur.
                Bi kez by beyin der misin
                61

Yorum

• Ayıptır ya bir maç kötü oynadı diye adamı benzetmediginiz topçu kalmadı.

Yorum

• Sezon bitti nerdeyse, daha kornerden golümüz yok. Kornerleri direk kullanmak yerine paslı kullansak, önden arkaya aşırtsak falan, değişik şeyler denesek artık iyi olurdu. Direk ortadan gol çıkaramıyoruz işte. Hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sezon bitti nerdeyse, daha kornerden golümüz yok. Kornerleri direk kullanmak yerine paslı kullansak, önden arkaya aşırtsak falan, değişik şeyler denesek artık iyi olurdu. Direk ortadan gol çıkaramıyoruz işte. Hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekliyoruz.
                      Gerçekten duran toplardan attık gına geldi. Ünal hoca görmüyormu. Bari paslaşarak başlayın. Bit farklılık deneyin. Hermaç en az 10 duran topu heba ediyoruz. Ünal hoca bu konıda çok eksik malesef. Allahtn waka reis varda şimdilik sorunların üzeri örtülüyot.

Yorum

• bir gerçek var ki seneye ceza alacagız ve uefa oraya gidecek bunu tahmin ediyorum

Yorum

• Yalniz VAR hakemi Mete Kalkavan yine skandal bir pozisyonda devam ettirdi. Spor programlarinda voleybol oynanmis Var uyumuş dediler gulduler eglendiler ama puan kaybetseydik ne olacakti ? Ben penaltiyi kesin aldik diye sevinirken orta hakemi uyarmadi bile, direkt devam ettirdi karambole getirdiler o pozisyonu.

Bu adam cidden Trabzon ile problemleri olan, sorunlu ve bunu acikca belli eden birisi. Maclarimiza ne orta hakem, ne de Var hakemi olarak verilmemeli. Yine yakacakti ama kazandik diye kimseden ses cikmiyor.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• nwakame harici muhteşem diyeceğim kimse yoktu.
                            sadece sosa ve pereira iyiydi diyebilirim.
                            stoperler yine evlere şenlikti.
                            ekuban çabaladı ama biraz bencildi ve çok gereksiz zorlamaya devam etti maç boyu.
                            yusuf yine kötüydü gereksiz top kayıpları yapıyor saha içinde sakin kalamıyor.
                            abduş çok nadir çıktı sahneye tüm yük nwakamenin üzerinde onsuz üretkenliğimiz sıfır.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 5c855ad0ae298b27c0e77361.jpg

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bence takimin uzerinde baski vardi. Ligin ilk macini ozelikle Trabzonlu futbolcular unutamamis olsa gerek.

Onemli olan 3 puan. Haftaya Istanbula cok cok rahat gidiyoruz.

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X