İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 29.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Evkur Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaraton üst kat, ortalarda bir yer.
Yorum
-
İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçıncı kategori oluyor orası. Teşekkürler
Doğu daha iyi gibi.
Yorum
-
Mutlak 3 puan
Hayden uşaklar
Seriye devam
Şikebahçe öncesi moral tavan yapsın
2.devreye çok kötü başlayan Kasımpaşa'ya 2-0 öndeyken puan kaptırmıştık. Malatya da 2.devrenin en kötülerinden. Savunma yapan takımlara karşı zorlansak da Nwakaeme ve Abdüş'e güveniyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Evet, ilk macta aldigimiz skor hayirlara vesile oldu.
Evet, ilk macta aldigimiz skor dolayisiyla iyi bir yola girdik.
Evet, ilk macta aldigimiz skor sonrasi yapilan temizliklerden sonra takima bir ruh geldi.
Ama ya baskan hocanin arkasinda durmayip da, bu adami takimdan gondermeye calisan 2 papazin yaninda saf tutsaydi.
Bugun ne haldeydik diye hic sordunuz mu kendinize ?
Ben soyleyeyim.
1 sene daha kaybetmis, transfer sezonu sampiyonu olmustuk ?
Bugun takimin, ozellikle de Unal Hoca icin buyuk bir ozveri gosterecegini dusunuyorum.
Ozellikle erken gol bulursak, insallah farkli bir skorla galibiyet alacagimiz bir mac olacak Malatya musabakasi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 20.04.2019, 12:55.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Ugurcan
Pereira Huseyin Hosseini Novak
Sosa Parmak
Omur Yazici Nwakaeme
Ekuban
Son taktik idmanda denenen kadro bu.
Buyuk bir aksilik olmazsa, sahaya cikacak kadro da bu olacak.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesin 11 arkadaslar.En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 20.04.2019, 13:58.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum