İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 28. Hafta | Bursaspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdüş için de benzer şeyleri yazdığın olmuştu
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçta takım o kadar vasattıki derseniz hangi adam öne çıktı uğurcan derim ve golü atan abdüş derim diğer adamlar ya vasattı ya da rezalet özellikle yusuf yazıcı ve sosa rezaletti burda yüzlerce kez yazdım çok ta eleştiren oldu ama bir kez daha yazacam bu yusuf yazıcı bırakın yıldız futbolcu kavramını düm düz bir adam hiç bir vasfı yok bu sene sattık sattık yoksa önümüzdeki yıllarda yolu bir anadolu takımına düşer maçta asıl önemli olan 3 puandı onuda aldık iyi oldu.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Maçı vip trübünde Bursalılarla izledim, sevinemedikBursa için önemli maçtı, zor olması normal. Abdüş etkisini gösterdi, sahada adeta parlıyor. Bursalıların yorumuyla adam Pele gibi! Hosseini ve Uğurcan iyiydi. Bir detay topsuz alanda Aytaç çaktırmadan Olcay’ı dürttü, maça aşırı motive çıkmış arkadaş.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüdür ben gördüğümü yazarım abdüşte bir ara düşüş içersindeydi toparladı ama yusuf yazıvı bırak toparlamayı gün geçtikçe geriye gidiyor bunu görmemek için ya kör olmak lazım yada fıtboldan anlamamak bunun başka izahı yok
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf yazıcının bencede yıldız tanımıyla uzaktan yakından alakası yok.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da toparlanır. Yusuf, abdüş ile oynasın bak bakalım nasıl olacaklar. Yalnız kalıyor
Yorum
-
he ya hemen satılmalı sosa.
adam kac hafta oynamadı o yokken yendigimiz tek takım ankaragücü ondada akyazıda ecel terleri döktürduler bize. satın gitsin sosayı, defansif hamlelerini görmeyin bu yaşa ragmen takimin en cok koşan 2. oyuncusu oldugunu görmeyin.
bir maç ofansif olarak iyi degildi diye (bunda rakip orta sahasinin surekli basmasinin etkisi oldu) satın gitsin sosayı sonra akyazıda kendi sahanda umraniye gelsin top yüzü göstermesin sana
Yorum
-
Bazı arkadaşlarımız Yusuf 'u eleştirirken kantarın topuzunu biraz kaçırıyorlar. Evet Yusuf kötü oynuyor. Bir şey üretmiyor. Daha da kötüsü takım oyununa net bir katkı sunmuyor. Ama bu durumum geçici olduğunu söylemek lazım. Çocuğu bu kadar gömmeyin rica ederim. Yusuf kaliteli bir futbolcudur. Form geçici klas kalıcıdır.
Yorum
-
fena değildi ama bazen çok gereksiz zorluyor özellikle etrafına bakmıyor basit oynamıyor. alıp tek başına bir şeyler yapma derdinde. hayır bir nwakame olamazsın ki..
yusuf - hüseyin- olcay(sosa-parmak ikilisi de dahil) performansının altında fazla isim olunca ekuban çok sırıtmamış oldu.
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEku iyiydi bence daha ne yapsın tek başınaYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
bakın kim gelmiş yaaa
trabzonspor tarihinde gördüğüm en iyi sağ bekleri buluşmuş
bu iki ismin kesinlikle trabzonspor da teknik ekipte bir şeyler yapmasını isterim.
Untitled.jpgYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum