Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 28. Hafta | Bursaspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• STSL 28. Hafta | Bursaspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu (Profesyonel Takım)

Maç Kodu: 1245

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Trabzonspor kazanır gibi görünüyor..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Zor maç bursa baskıli oynayacaktır hucum hattı kötü olan bursaya karşı iyi defans yaparsak maçı 1-0 veya 2-1 kazanabileceğimizi düşünüyorum.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Bursaspor, Alanyaspor karşısında galip gelirse işimiz bir nebze kolaylaşır. Aksi halde işimiz zor. Yine Rize'nin düşüşüne bağlayacaklar olayı ve ne tesadüf ki Rize de önümüzdeki hafta Göztepe ile oynayacak. Bir sürü yalan yanlış algı operasyonu bizi bekliyor.

Yorum

bursa rezalet kötü bir takım banko yeneriz şuan izliyorum bunların bizi yenme şansı felan yok kendi oyunumuzu oynarsak rahat alırız
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bursa'nın Alanya'ya yenilmesi iyi olmadı. Göztepe Akhisar'ı yenerse bizim maça küme düşme potasında çıkacaklar. Zaten ligdeki sıralamalarından bağımsız Bursa deplasmanları genelde zor olmuştur. Sakatların iyileşmesiyle alternatifler çoğaldığından, Hoca faktörü iyice devreye girecek. Pereira hazır gibi gözüktüğünden 11'e döneceğini düşünüyorum. Novak iyileşirse o da döner. Yetişmezse Ibanez yerine Kamil daha doğru bir tercih gibi duruyor ama Ünal Hoca her şeye rağmen Ibanez'i tercih edecek gibi duruyor. Asıl zorlanılacak nokta sağ kanatta Abdulkadir mi Olcay'ın mı oynayacağı ve en önemlisi ikinci yarı başından beri her maçta 90 dakika oynayan Ekuban'ın kesik yiyip yemeyeceği. Hem Abdulkadir'in hem de Olcay'ın dönmesiyle artık Ekuban ve Rodallega'nın bir arada oynaması zor gibi gözüküyor. Zaten normal olan yedekte bir santraforun olması. Ha bana kalsa Yusuf şu performansıyla yedeğe çekilmeyi daha çok hak ediyor lâkin buna cesaret edileceğini sanmıyorum...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

aynen bende izledim şimdi maçı, 1 atak yok adamlarda ,banko düşme adayı
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Bursa mental olarak küme düşmüş. Bu kafayla ligde kalmaları çok zor. Her takımın olduğu gibi onlar da bizim maça çıkış maçı olarak bakacaklardır. Novak-Pereira oynarsa normal şartlarda kazanmamız lazım.

Yorum

Bursaspor gerçekten kötü bir takım , geçen sezonda kötülerdi son anda yırttılar bu sezon 3. düşen takım olma ihtimalleri yüksek..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

67 puanla ikinci bitiririz inşallah.

Yorum

Bu maç aslında 9 puanlık maç. Haftaya bjk-akbil ve fb-gs maçları da var. Cuma günü kazanıp ondan sonra keyifli keyifli cümbüşü seyretmek lazım.

Yorum

Maçın biletleri ne zaman satışa çıkar?

Yorum

Biz kötü giden takımlara can suyu olmayı severiz.
                          Bursa bizim maçı çıkış maçı olarak görecek,seyircisni de arkasına alır zor bir maç olacak.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Arayi cok iyi degerlendirmisiz, takim yenilenmis. Cok iyi top oynadik antalya macinda. Bursa'yi izlemedim ama adamlar gol atamiyor. Bizim macta da kacirmaya devam ederseler kazaniriz. Bizim takimin golsuz mac gecmesi cok zor.

Savunma hattimiz hatalar yapiyor ama stoperler surekli oyununun icinde. Ozellikle huseyin cok dinamik oynuyor, takimdan kopuk durmuyor. Cok iyi seviyelere gelecek insallah. Bu hafta novak ve perereira da oynarsa canavar takim geri gelmis olacak. Ben takimin ikincilik hedefine inandigini dusunuyorum. Kazanarak devam ederiz.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 07.04.2019, 14:41.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X