Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 26.Hafta | BB Erzurumspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@artvints<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->

Fener maclarinda cok bariz kolladi sikecileri, bir dehil, iki degil, neredeyse tum maclarda.. Ilk piyasaya ciktigi zamanlar iyi hakemdi Ali Palabiyik.
    Ona bakarsak, Umit Ozturk de bana gore futboldan anliyor ve Gs maclari haric cok da iyi maclar yonetiyor.

Art niyete bakiyorum ben bu adamlarda. Ve ne yazik ki super ligde art niyetsiz bir hakem goremiyorum.

Her hakemin kadrolu olarak lehine dudukler caldigi ve rakibinin hakkini yedigi en az bir buyuk takim var.

Arda Kardesler'i takip edicem. Son Gs - Antalya macinda cok begendim. Cizgisini bozmaz ise onu acik.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    inan bana algı öyle sadece. gri pozisyonlar için kıyamet koparılıyor. ben fener'e 4 kırmızı çıkardığını da hatırlıyorum, ümit ile karşılaştırmak haksızlık olur, onun eli gitmez.

Yorum

İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok kötü hakem bence. Yaşar Kemal'i sevmezdim ama çoğundan iyi.
      çok kaliteli hakem. kaliteli hakem olmasa 1461 trabzon, gs'yi eleyemezdi zamanında. birçok derbi galibiyetimizde ali palabıyık hakemdi son dönemde. hata yapar ama galibiyetin önüne set çekmez. mesel fırat net hata yapmaz gibi görünür ama ev sahibine maçı verir, ne yapsan yenemezsin.

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        inan bana algı öyle sadece. gri pozisyonlar için kıyamet koparılıyor. ben fener'e 4 kırmızı çıkardığını da hatırlıyorum, ümit ile karşılaştırmak haksızlık olur, onun eli gitmez.
        Tosic - Van Persie olayindan sonra yonettigi tum fener maclarini izle ve sonra ne demek istedigimi anlarsin zaten.

Emin ol sen de bana hak vereceksin o zaman.

Ligimizde su olay var. Futboldan anlayan ve hakemlik becerileri goreceli olarak iyi sinifinda olan hakemler eyyamci ve art niyetli.
        Futboldan fazla anlamayan ve goreceli olarak orta sinif diyecegimiz hakemler hakkaniyetli ve adil.

Genele vurursak bu iki sinifa ayiririz Turk hakemlerini.

Sorun da tam olarak burada basliyor zaten.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Tosic - Van Persie olayindan sonra yonettigi tum fener maclarini izle ve sonra ne demek istedigimi anlarsin zaten.

Emin ol sen de bana hak vereceksin o zaman.

Ligimizde su olay var. Futboldan anlayan ve hakemlik becerileri goreceli olarak iyi sinifinda olan hakemler eyyamci ve art niyetli.
          Futboldan fazla anlamayan ve goreceli olarak orta sinif diyecegimiz hakemler hakkaniyetli ve adil.

Genele vurursak bu iki sinifa ayiririz Turk hakemlerini.

Sorun da tam olarak burada basliyor zaten.

hepsini izledim. bjk'li algısı. o sene quaresma'ya kart çıkarmayan hakemler akıllarda mı peki? hepsi unutuldu. bjk o dönem güçlüydü, şımartıldı, belli bir hakem standardına alıştırıldı, en ufak bir hatayı abartıp durdular. zaten istanbul takımlarının problemi bu. normal bir hatada yeri göğü inletiyorlar çünkü alışmamışlar.

ayrıca hakemleri lanetlemek kolaydır. hepsine kötü dersin olup biter ama bu sorunları çözmez. iyi maç yöneten hakem net belli oluyor. yorumcular, her hatayı aynı kefeye koyarak ortalığı bulandırıyor.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 14.03.2019, 14:02.

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hepsini izledim. bjk'li algısı. o sene quaresma'ya kart çıkarmayan hakemler akıllarda mı peki? hepsi unutuldu. bjk o dönem güçlüydü, şımartıldı, belli bir hakem standardına alıştırıldı, en ufak bir hatayı abartıp durdular. zaten istanbul takımlarının problemi bu. normal bir hatada yeri göğü inletiyorlar çünkü alışmamışlar.
            Bak su videoyu izle.

Bir hafta boyunca bizim Fenerbahce'nin kadrolu hakemi dedigimiz Ali Palabiyik ne hallere dusmus.

Ilk zamanlarinda iyi hakemdi ancak suan maci idare eden, eyyamci bir hakemdir Ali Palabiyik.

Ki Perreira ve Kucka net atilmaliydi bu macta.

Sonra olmayan kornerden gol yedik ve mac 1 - 1 bitti. Ikinci yarida da gozunun onunde yapilan faulde Fernando'yu atamadi.

Her firsati kollamistir, o maci izlemissindir, net hatirlarsin.

Bunlar mac yonetmiyor iste, nabza gore serbet veriyor, yani senin de Firat orneginde verdigin gibi durumu idare ediyor.

Umit Ozturk olse de Gs aleyhine duduk calmiyor.
            Palabiyik ise algilarla maci idare ediyor.

Fark bu kadar net.

Olay da, benim yukarida yazdigim hakemleri siniflandirmaya gidiyor.

X, Y veya Z hakem olayi degil yani.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 14.03.2019, 14:11.

Yorum

Bak su videoyu izle.

Bir hafta boyunca bizim Fenerbahce'nin kadrolu hakemi dedigimiz Ali Palabiyik ne hallere dusmus.

Ilk zamanlarinda iyi hakemdi ancak suan maci idare eden, eyyamci bir hakemdir Ali Palabiyik.

Ki Perreira ve Kucka net atilmaliydi bu macta.

Son 20 dakikadada Kucka'nin eliyle mudahalesine penalti calarak, maci 2 - 2'ye getirmek icin elinden geleni yapmistir.

Her firsati kollamistir, o maci izlemissindir, net hatirlarsin.

Bunlar mac yonetmiyor iste, nabza gore serbet veriyor, yani senin de Firat orneginde verdigin gibi durumu idare ediyor.

Umit Ozturk olse de Gs aleyhine duduk calmiyor.
              Palabiyik ise algilarla maci idare ediyor.

Fark bu kadar net.

Olay da, benim yukarida yazdigim hakemleri siniflandirmaya gidiyor.

X, Y veya Z hakem olayi degil yani.

niye fırsat kovalasın. kucka saçma sapan elini uzatıyor çalmasın mı? bizim güvensizliğimizden kaynaklanıyor o. fotoğrafla pozisyonu vermek tehlikeli, izlemek lazım. bu tip pozisyonları görünce affetmeyen bir numaralı hakem yine ali palabıyık. iki maç da gayet tempolu ve güzel geçmişti. kötü niyetli hakem iki maçı da fener'e verirdi, sahada oyun olmazdı. tek tek hatalar çok bulunur, oyun nasıl gidiyor, bir tarafa set çekiyor mu, faul ve kartları nasıl kullanıyor bunlar önemli benim için. alper'in kendini abartılı atışlarından kaynaklı kaçmıştır pozisyonlar. geçen sene formsuzdu zaten. bir ara çok gereksiz eleştiri yapıldı, edilmedik laf kalmadı, haliyle etkilenmiştir.

Yorum

Palabıyık ilk çıktığında iyi hakemdi, sonradan şirazesi kaydı. Düzene ayak uydurdu. Son dönemlerde biraz toparlamaya başladı. Normal şartlarda, deplasman takımlarının isteyeceği türden bir hakem.

Yorum

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Yakutiye ilçesindeki kulüp tesislerinde yapılan idman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Mavi-beyazlı futbolcuların, dar alanda taktik ağırlıklı pas ve şut çalışması ile sonlandırdığı antrenmanda Egemen Korkmaz yer almadı.

Süper Lig'in 24. haftasındaki Galatasaray maçında sakatlanan Rashad Muhammed ise 10 gün sonra takımla ilk antrenmanına çıktı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

Egemen yoksa galibiyetimiz hayirli ugurlu olsun.

Yorum

erzurumsporun ligde kalmasını istiyorum ama zor gibi..rize ve anakaragücü gibi direkt rakiplerinden puan alamadılar..bizim de kazanıp avrupaya gitmemiz gerekiyor..inşallah kazanırız..

Yorum

• (H) ALİ PALABIYIK
                      (Y) SERKAN OLGUNCAN
                      (Y) VOLKAN AHMET NARİNÇ
                      (D) CANER AK

Yorum

• Nwakaeme'nin forvet arkasında oynamaktansa sol kanadı tercih ettiğini biliyorum.
                        Top kaybrtmediği,çok kuvvetli olduğu ve al ver oyununa çok uygun olduğundan ve rakip defansı üzerine çekerek defansın dengesini bozacağını düşündüğümden kendisini 10 numara pozisyonuna çok yakıştırıyorum.
                        Tarz olarak Yusuf'la hiç alakası olmamasından dolayı o mevkide olumlu anlamda bambaşka bi görüntü verebilir.
                        Hiç olmazsa oyun içerisinde belirli sürelerde o mevkide denenmeli.
                        Nwakaeme belki de kenardan oyun kurmaya daha uygun bi karakterdir.
                        Bundan dolayı sol kanattaki uyumun bozulması da bir risk olabilir fakat sol kanatta nasıl ki sürat eksiğini kuvveti ve top tutma yeteneğiyle kapatabiliyorsa aynı şekilde 10 numara pozisyonun da da farklı özellikleri devreye girebilir.
                        Kanaatimce çok tercih etmese de attığı şutlar çok etkili oldu.Hemen hemen basit hiçbir golü yok.Herbiri ayrı mükemmellikte.
                        Kaleye bu kadar uzak oynarken bile bu kadar zor golleri bu kadar mükemmel atabilen bi oyuncunun 10 numara pozisyonunda (tabi kaleye daha yakın ve daha az yorulacağı bi tarzada oynatılması halinde)neler yapabileceğini en azından bi kaç kere görebilmeyi çok isterdim.
                        En azından maç içerisinde dönüşerek oynadığını bile görebilsek fikir sahibi olurduk.
                        Bu sezon nwakaemenin orada denendiğini hiç göremedik.
                        Kimse sol kenarda böyle bir silahı kaybetmek istemez ama dediğim gibi 10 numara da kaliteyi ne kadar arttırabileceğini görmeden bilemeyiz.

Yorum

• Uç-zt-ht-mh-fn-oş-js-ap-an-va-hr

Yorum

• Hosseinin arkasına uzun bir top , kafa ile geriye doğru indirme ve hosseiniye çalım ardından net şut imkanı.. Akhisar maçında yedigimiz pozisyon.. Arkadaş bunları yememeli

Yorum

• egemen rashad ve sunu yok.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hosseinin arkasına uzun bir top , kafa ile geriye doğru indirme ve hosseiniye çalım ardından net şut imkanı.. Akhisar maçında yedigimiz pozisyon.. Arkadaş bunları yememeli
                                Hava topunu alamayan da Huseyin.

Son haftalarda her yedigimiz pozisyonda bariz hatasi var.

Yarin milli kadro aciklaninca, burada hep beraber pohpohlayip, 5 mac iyi performansi sonrasi yildizlastirdigimiz Huseyin kardesim, bakalim kendine yer bulabilecek mi ?

Elde mevcut stoperler icinde en iyisi eksiklerine ragmen Hosseini.

Hava topu eksikligini gideremezse Huseyin ( ki cok daha fazla eksigi var, en onemlisi bu ) sadece hizli olmasi ve ilk mudahalelerindeki basarisiyla asla as stoperi olmaz bu takimin.

Ilk zamanlarinda inanilmaz begendigim Huseyin, son haftalarda Zargo ile ayni seviyeye dustu gozumde.
                                Ha Zargo oynamis ha Huseyin, hic farketmez su form durumuyla.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 15.03.2019, 00:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X