Erzurumda yaşayan bir TS taraftarı olarak bu sene birçok erzurumspor maçını stadda izledim. Erzurum kendi sahasından kesinlike daha etkili AMA ne hikmetse birçok maçın sonunu getiremiyor. İçerdeki kasımpaşa-ç.rize-Konya- malatya hatta neredeyse maçın tamamın ı 10 kişi oynayan ankaragücü maçlarını kazanamadılar. Bunlar ilk akla gelenler. Havadan yana çok sıkıntı olmaz öğle saatleri çok soğuk olmuyor. Saha ve zemin de gayat güzel ısıtması var kar buz olmaz. Eğer TS iyi olursa çok rahat kazanır ve Erzurumu malesef düşme yoluna kesin olarak sokar gibi geliyor bana. Beraberlik iki tarafada pek bir katkı sağlamaz.
Bizim gibi yani.Biz de bu sene cogu macin sonunu getiremedik.
Yusuf'un olmaması iyi, yerine kimin oynayacağı çok da önemli değil bence eğer son dakika herhangi bir sakatlık vs yaşanmazsa bu maçı kazanırız diye düşünüyorum.
Mehmet Ozdilek kalsaydi banko Erzurum puan ya da puanlar alirdi ancak Hamza Hamzaoglu ile de bu macta isleri bizden cok daha zor.
Egemen bizim maca yetismezse kesin kazaniriz.
Egemen sakatligini atlatir ve oynarsa da, mac ortada olur.
Sunu cezali, Ibrahim Akdag son mac sakatlandi, Egemen supheli.
Hamza oyunumuzu degistirmeliyiz diyor ama Erzurumun bu kadrosu 1 hafta gibi kisa surede bunu basaramaz.
Kolay olmaz ama galibiyete yakin takim biziz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum