Amiri diye futbolcuya sahip oldugumuzu hatirlatmali yoksa kotu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 26.Hafta | BB Erzurumspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
tony maşallah defansif görevlerini hiç aksatmıyor, sadece maç sonu takım temposu düştüğünde problem yaşıyoruz. normalde değişiklikle bunun önüne geçilmesi lazım. aslında şu takım top rakipteyken ekuban'ı forvet arkasına almadan, alanı doğru yerleşerek kaymalarla kapatabilir ama bununla uğraşmıyor hoca, kolayına kaçıyor. adam adama savunma yapıyoruz. bir oyuncu eksilince ki kolay eksiliyor savunma direk deliniyor.İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTony nin kenarda olduğu 4-4-2 de ciddi problem olur diye düşünüyorum. Bu sistemde oynayacaksak Tony forvet oynasa sola da amiriyi atsak bence daha faydalı olur ama hoca büyük ihtimalle maça böyle çıkacaktır
Yorum
-
Tony şu anda takımın her şeyi olduğu için adamı kenarı alternatifi olsa da alamıyoruz zira erken skor bulup maçı koparamıyoruz. Tek forvette Tony beke hayli yardım eden bir adam ama bir adam aradan eksildiğinde o da sıkıntı yaşar. Ekuban Tony ikilisi ileride güzel iş yapabilir ama amiri kenardan ne kadar top taşır o soru işareti. Esasında sistem takım savunması yapmaya engel değil ama hoca bence de bunu yapmayı iyi bilmiyor.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületony maşallah defansif görevlerini hiç aksatmıyor, sadece maç sonu takım temposu düştüğünde problem yaşıyoruz. normalde değişiklikle bunun önüne geçilmesi lazım. aslında şu takım top rakipteyken ekuban'ı forvet arkasına almadan, alanı doğru yerleşerek kaymalarla kapatabilir ama bununla uğraşmıyor hoca, kolayına kaçıyor. adam adama savunma yapıyoruz. bir oyuncu eksilince ki kolay eksiliyor savunma direk deliniyor.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Maçı izleyip Tsk ya teslim olacağım, azıcık bekleyin maç var izleyip öyle geleyim dedim tamam maçtan sonra gel teslim ol dediler (Nasıl içkiliyim) Kızmazlar inşallah."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
küçük değişikler yapardım. 4-4-2 deİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....................uğurcan
..kamil.....hüseyin....hosseini....novak
..olcay.......sosa.....parmak....nwakeme
............ekuban....rodallega
böyle çıkarız büyük ihtimal. yalnız hosseini'n tarafı sorunlu. rashad'ın gs'ye attığı gol aklıma geliyor, hız problemi olur.
sol bek ibanez sol açık novak
ileri ikili envekame ve ekuban
hügo yedek
sosa parmak ideal merkez orta sahalar değilsede bu sezon bu ikili ile sezonu bitireceğiz mecburen.TEKKEBALL
Yorum
-
ben kabul etmiyorum o değişiklikleri, benim kadroya bulaşmadan yaz kadronuİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleküçük değişikler yapardım. 4-4-2 de
sol bek ibanez sol açık novak
ileri ikili envekame ve ekuban
hügo yedek
sosa parmak ideal merkez orta sahalar değilsede bu sezon bu ikili ile sezonu bitireceğiz mecburen.
Yorum
-
Dünkü GS maçından sonra şampiyonlar ligi hedefimiz çok azaldı.
Bundan sonra azami puan toplayıp 4.lüğü korumalı, olursa 3.lüğü zorlamalıyız.
BJK bize gelecek.
22 YIL sonra Kadıköy'de şikecileri yeneriz inşallah
3.olursak başarıdır
4.lük kötü değildir2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Uğurcan
Zargo hüseyin. Huseyni. Novak
Sosa. Parmak
Olcay. Nwakaeme. İbanez
EkubanEn son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 12.03.2019, 09:41.
Yorum
-
kimin yerine nerede oynatacaksin bu adami???İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmiri diye futbolcuya sahip oldugumuzu hatirlatmali yoksa kotuİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
Stratejik açıdan önemli bir maç olacak bulunduğumuz konumu korumak ve peşimizden gelen takımları psikolojik açıdan yıldırma taktiğini uygulayabilmek için bu maçı kazanmalıyız.
Orta sırada yer alan hedefsiz birkaç takım dışında her takımın hedefi olduğu için rakip konsantrasyonu yüksek,dirençli bir futbol oynayacak bizde rakibe aynı oranda karşılık verip üst düzey mücadele etmeliyiz,saha koşulları umarım iyi olur,rakım gibi futbol dışı faktörlere de hazırlıklı olmalıyız.
Kadro az çok belli yusufun yerine olcay başlar onun dışında değişiklik yapılacak bir mevki de görünmüyor.Özellikle savunma hattımız dikkatli olmalı majid çok hata yapıyor ortaya düşen topların birçoğunu geçen maç rakibe hediye etti daha dikkatli olmalı.
Orta saha da sosa mücadelesinin yanına kalitesini de eklemeli hücum oyuncularını besleyecek pas denemelerini daha çok yapmalı.Ekuban her maçın kilit oyuncusu tam olarak mevkisi belli olmadığı için rakibin analiz etmekte zorlandığı bir oyuncu ve markajdan kurtulma ihtimali en yüksek oyuncu,gücünü iyi kullanıp üçüncü bölgede kalitesini göstermeli,Hugo ise yakaladığı fırsatları iyi kullanmalı özellikle stoperlere daha çok zorluk çıkarmalı.
Avrupa bileti için birkaç maç daha seri galibiyet yaparsak iyice rahat bir konuma ulaşırız ileride zorluk yaşamamak için bu maçtan üç puan ile dönmeliyiz,sabırlı,akıllı bir oyun oynayıp takım savunmasına önem vererek sonuca gitmeliyiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum