Bu sene bizi sinir eden maçlardan biri daha bu Olmaz umarım
1)trabzon-göztepe 1-2
2)trabzon-erzurum 0-0
3)trabzon-bursa 1-1
4)Trabzon-Alanya 0-2
5)kasımpaşa-Trabzon 2-2
Bu 5 maçtır bizi şampiyonluk potasından uzaklaştıran gereksiz puan kayıpları..
11+40=51
Şampiyonlar ligi adayıydık vay be
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Erzurum final maçım gözüyle bakacak evinde yenilirse havlu atar. Onun için oldukça direnç göstereceklerdir. Işi ciddiye alarak kalite farkımızı sahaya yansıtmamız gerekiyor
Galip gelecegimize inancim yok. Beklentileri cok düsük tutmaliyiz. Gs'ye karsi cok iyi oynadi Erzurum. Tabi hava sartlarinin da etkisi olacaktir.
Orta sahayi kalabalik tutarsak ve topu sacma sapan pas hatalariyla rakibin kontra yapacak sekilde kaptirmazsak kolay gol yemeyiz.
Zevksiz ve renksiz bir mac olacak gibi. 0-0 veya 1-1 biter.
Devre arasından sonra Abdülkadir ve Pereira döner, Kamil Ahmet ve Yusuf da toparlar inşallah. Bu maçı öyle böyle kazanırsak artık ilk 4 ten düşmeyiz kanımca
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil Usta
Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Maçı erzurumspor kadar istersek kazanabiliriz. Ama ihtimali düşük görüyorum. Sanırım hoca artık olcayla başlar. Dengeli bir takım dengeli de bir oyun olur. Gerçi yusuf yok bu hafta yine bi acayiplik görebiliriz o yüzden
Maçı erzurumspor kadar istersek kazanabiliriz. Ama ihtimali düşük görüyorum. Sanırım hoca artık olcayla başlar. Dengeli bir takım dengeli de bir oyun olur. Gerçi yusuf yok bu hafta yine bi acayiplik görebiliriz o yüzden
Yusuf'un olmaması takım adına avantaj olacak. O zeminde pek bir şey beklememeliydik zaten Yusuf'tan. Olcay daha yatkın.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
böyle çıkarız büyük ihtimal. yalnız hosseini'n tarafı sorunlu. rashad'ın gs'ye attığı gol aklıma geliyor, hız problemi olur.
Tony nin kenarda olduğu 4-4-2 de ciddi problem olur diye düşünüyorum. Bu sistemde oynayacaksak Tony forvet oynasa sola da amiriyi atsak bence daha faydalı olur ama hoca büyük ihtimalle maça böyle çıkacaktır
Yorum