Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24. Hafta | Kasımpaşa 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anthony Nwakaeme harici bom boştu okadar yalnız kaldı ki 2. gol öncesinde rakip oyuncuyla duvar pası yapmak zorunda kaldı çocuk birşey söylemiyorum sadece utanın. Maç adeta Nwakaeme - Trezeguet maçı gibiydi. İki takımda herhangi 2. aksiyon geliştiremedi. Çok ama çok kötüydük. Futbolcular,hoca,başkan herkes sınıfta kaldı Anthony hariç.

Bu sene yapılan transferlerin ne kadar çöp olduğu uzun vadede görünmüş oldu sanki elimizde çöpler yokmuş gibi birde Zargo, Amiri ve Hosseini de eklendi. Bu kadroyla bu sırada olmak büyük başarı

Yorum

• Ünal Hocanın kendini geliştiremiyor olması çok kötü. Gelecek sene için olumsuz bir durum.
      Oyuncu değişikliklerinden tutunda taktiğe kadar bir gram gelişme göstermedi.

Erdal Hoş abi Trabzonspor'u dert ediyor diyor ama ben de dert ediyorum. Aramızda ne fark var o zaman?
      Ünal Karaman Trabzonspor teknik direktörüdür. Dert ettiği zaman taraftar İskender gibi twitter ve ya foruma girip bir şeyler yazıp stresini atmayacak.
      Görevini başarıyla icra edecek. Kendisinden beklentim bu.

Yorum

• Sosa nın sıkıntısı ne acaba?

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sosa nın sıkıntısı ne acaba?
          bnce sadece sosa nin değil takımın sıkıntısı ne.bir boşvermişlik var sanki.öylesine oynuyorlar gibi.ilk yarı ekubanın pozisyonu penaltı gibi.ama yere düşen dahil hiçbirinde küçücük bir itiraz bile yok.ama rakip el pozisyonunda tüm takım hakemin yanında.hatta birkaç kez oldu bu durum.bzm pozisyonu bein bile doğru düzgün göstermedi. sürekli var kurban gidiyoruz.ama en küçük itiraz bile olmuyor.artık oyuncular sanki yılmis gibiler.özellikle peraire da gidince itiraz eden isyan eden kalmadi

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sosa nın sıkıntısı ne acaba?
            Adam 33 yaşında 2 aylık sakatlıktan sonra daha ilk maçında 90 dakika oynadı. Vücut kaldırmıyor belli ki.

Kolay değil.
            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam 33 yaşında 2 aylık sakatlıktan sonra daha ilk maçında 90 dakika oynadı. Vücut kaldırmıyor belli ki.

Kolay değil.
              Bi kamyon para alıyor bu adam sahada yürürse ben çileden çıkıyorum .

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bnce sadece sosa nin değil takımın sıkıntısı ne.bir boşvermişlik var sanki.öylesine oynuyorlar gibi.ilk yarı ekubanın pozisyonu penaltı gibi.ama yere düşen dahil hiçbirinde küçücük bir itiraz bile yok.ama rakip el pozisyonunda tüm takım hakemin yanında.hatta birkaç kez oldu bu durum.bzm pozisyonu bein bile doğru düzgün göstermedi. sürekli var kurban gidiyoruz.ama en küçük itiraz bile olmuyor.artık oyuncular sanki yılmis gibiler.özellikle peraire da gidince itiraz eden isyan eden kalmadi
                Sanki kafada sezon bitmiş gibi bir hava var oyuncuların çoğunda . Wakayeme top alıyor adamın etrafını sarmış 3 kişi fakat bizimkiler pas opsiyonu oluşturmuyor .

Yorum

• bir an trezegenin bizde olduğunu hayal ettim...!

wakameyle sağlı sollu.
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Pazartesi maçi istemiyoruuuuuuzzzz!!!
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• TAKIM YORGUN bahanesine uyuz oluyorum arkadaş. Barcelona sadece bir örnektir, bu Dortmund'da vs.'de olabilir. Messi hafta içi şampiyonlar ligi, hafta sonu la liga maçları oynuyor (ki bu maçlar üst düzey performans göstermen gereken maçlar). Neredeyse yıllardır 2 günde, 3 günde bir maç yapıyor. Ama ben Messi'nin veya takımı Barcelona'nın hiçte yorulduğunu görmüyorum. Makine gibi işleyen bir takım görüyorum. Bu diğer Avrupa takımları için de geçerli. Hadi Avrupa'yı geçtim. Ligimiz de bile bu kadar yorgunluğu bahane edip, arkasına sığınan başka bir takım var mı? Varsa düzeltin beni. Akhisar örneği, adamlar Avrupa maçı oynuyor, lig maçı oynuyor ve bir de ZTK maçları oynuyor. Ama dilleri dışarıda, yerlerde süründüklerini, haplanmış gibi gezdiklerini hiç görmedim. Var mı gören bana biri anlatsın.

Kısacası; teknik, taktik ve donanım olarak yetersizliklerini görmesi gereken bir teknik ekibimiz var. Yorgunluk diye bir bahanenin profesyonel hayatta olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizin işiniz ve aldığınız mega paralar, bunu gerektiriyor. Yani sürekli işleyen bir makine gibi olmanızı gerektiriyor...

Yorum

• Yine dünkü sinirle yazmak istemedim.
                        Ancak ortada bir transfer başarısızlığı söz konusu ciddi manada 5 yabancı tarnsferden birini kullanabiliyoruz. Yerli transferi ise yapmadık altyapıya yoneldik.
                        Sonuçları çok düşük ihtimal mükemmel olurdu
                        O düşük ihtimal de bize rastlamaz
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TAKIM YORGUN bahanesine uyuz oluyorum arkadaş. Barcelona sadece bir örnektir, bu Dortmund'da vs.'de olabilir. Messi hafta içi şampiyonlar ligi, hafta sonu la liga maçları oynuyor (ki bu maçlar üst düzey performans göstermen gereken maçlar). Neredeyse yıllardır 2 günde, 3 günde bir maç yapıyor. Ama ben Messi'nin veya takımı Barcelona'nın hiçte yorulduğunu görmüyorum. Makine gibi işleyen bir takım görüyorum. Bu diğer Avrupa takımları için de geçerli. Hadi Avrupa'yı geçtim. Ligimiz de bile bu kadar yorgunluğu bahane edip, arkasına sığınan başka bir takım var mı? Varsa düzeltin beni. Akhisar örneği, adamlar Avrupa maçı oynuyor, lig maçı oynuyor ve bir de ZTK maçları oynuyor. Ama dilleri dışarıda, yerlerde süründüklerini, haplanmış gibi gezdiklerini hiç görmedim. Var mı gören bana biri anlatsın.

Kısacası; teknik, taktik ve donanım olarak yetersizliklerini görmesi gereken bir teknik ekibimiz var. Yorgunluk diye bir bahanenin profesyonel hayatta olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizin işiniz ve aldığınız mega paralar, bunu gerektiriyor. Yani sürekli işleyen bir makine gibi olmanızı gerektiriyor...
                          Zihnen küçük Madden küçük ve amatör yapıda bir kulupsen 4 günde bir maçtan yorulman olası.
                          Böyle argüman olmaz yorgunmus
                          Bir idmanı az yap yorulma oyleyse
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Olcayın kodro dışı olması takıma zarar veriyor

En azından alternatif olurdu
                            Para verip kadro dışı bırakmak nedir
                            Bu nasıl bir saçmalıktir
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olcayın kodro dışı olması takıma zarar veriyor

En azından alternatif olurdu
                              Para verip kadro dışı bırakmak nedir
                              Bu nasıl bir saçmalıktir
                              "Sokağa atacak paramız yok".
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• 39 puan çok güzel olacaktı.
                                Bu takım son 2 maçta öne geçmesine rağmen erken pili bitti ve baskı yedi
                                Ünal KARAMAN mazeret üretmeyi bıraksın
                                Sezonun kazancı Nwakaeme, Parmak ve Uğurcan ile Arda
                                UEFA ligi için çok değerli 2 puan gitti
                                Yahu bir kere de fırsatı değerlendirin be
                                iŞE YİNE MORALSİZ GELDİK
                                SİNİRDEN UYKUYA GEÇ DALABİLDİM
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz