Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24. Hafta | Kasımpaşa 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son 3 maç birbirinin kopyası. Ümraniye cezayı kesebildi sadece. Ilk yarı ve ikinci yarıları tamamen farklı her maç.
    Yorgunluk veya sakatlık mazeretine sığınanlar kulübü terk etsin lütfen.
    Oyun okuma 0. Oyuna erken müdahale etme 0. Ondan sonra hikaye anlatılsın.
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ek bi ayrinti;

Mac basinda Ekuban'in penalti pozisyonu. Varmi yokmu bilmiyorum ama rakip takim oyuncularini bizim aleyhimize calinan pozisyonda
      gördünüz, toplu'ca hakem'e gidiyorlar.
      Bizim pozisyon da kimsenden tik yok, ya bi gidin baski yapin belki adam VAR'a gider.

Erman Toroglu: Net Penalti.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ünal Karaman'ın çift forvet takıntısı yüzünden maçı kaybettik.

TS için ideal sistem 4-3-3'tür.

Yusuf'un topla hareket alanının geniş olduğu sistemde efektif olabilirdik.

________Abdülkadir_________
        _____Yusuf______Sosa______
        Ekuban_______________Nwakaeme

Ünal hoca'nın oyuniçi dizilişinde Abdülkadir mobil 8 numara gibi oynuyor.

Yusuf'ta forveti tamamlayan bir isim gibi oynuyor.

Hali ile Ekuban ve Nwakaeme daha geride pozisyonda aldığından, orta saha oyuncusu gibi oynadığından.

Bundan olumsuz olarak etkileniyor.

Yusuf oyun kurucu olarak Nwakaeme/Ekuban kanat forvet olarak oynasa daha etkili takım olabilirdik.

Yorum

• 1. 33 yaş üstü oyuncularla yol ayrılacak. Pereira seneye kısmen katkı sağlar ancak o kadar. Hugo nun performansı ortada yaş artık izin vermiyor.
          2. Yırtıcı tek forvet (Ekuban). Hugo ile vedalaşmak gerekli. Ritme eşlil edemiyor. Ekuban ayarında takviye.
          3. Minimum 1.90 lık fizikli muhtemelen kuzey avrupa menşei 2 stoper. Toure yedek bile olamaz. Türkmen ve Husseini alternatifler.
          4. Sağlık ve kondisyoner ekipleri güle güle.
          5. Ibanez gidiyor. Yerine novaka alternatif.
          6. Onazi inşallah aynı şekilde döner. Parmak alternatif.
          7. Yusuf ya da ömür giderse eksikliklerini hissettirmeyecek skor yönü olan 2 takviye daha
          8. Kamil Ahmet kısmen idare etse desek, eğer bahsettiğim takviyeler ekuban ve antony ayarında yapılırsa seneye ilk 3 olabilir. Ama bu kadar takviyenin doğru transferlerle sağlanması bence çok zor. Kimse alt yapı hayali kurmasın. Fatih ve Gökdenizden kaç yıl sonra Yusuf ve abdulkadir geldi.

Türkiyede şampiyon olmak istiyorsanız 95 dakika koşacaksın. Ayağa kafa sokacaksın çıt kırıldım oynayacaksan başka meslek bulacaksın net.

Yorum

• Murat cem akpınar’ın olayını anlamadım. Bu çocuğu oynatmak gibi bir niyetimiz var mı? Yoksa neden kulübede tutuluyor.

Yorum

• Bize IHO veya Usta gibi bos konusan hocalar lazim. Dördüncülük cok büyük bir basari, yanina iki üc tane genc oyuncu kazandik. Su ana kadar gayet basarili gidiyoruz.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bize IHO veya Usta gibi bos konusan hocalar lazim. Dördüncülük cok büyük bir basari, yanina iki üc tane genc oyuncu kazandik. Su ana kadar gayet basarili gidiyoruz.
                1.4.cüluk Trabzonspor icin basarı degil basarısızlıktır2..Daha 4 dahi olabilecegin belli değil .
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kimse yazmamis ancak bu oyun sezon sonuna kadar duzelmez bu mevcut kadroyla.
                  Isimiz cidden zor kalan haftalarda.

Tek sebebi bunun hoca degil ama bugun top oynamadan 2 - 0 one gectigin maci veriyorsan suclu sen olursun.
                  Bjk maci yine ayni.
                  Ikinci yari kazandigimiz Ankaragucu macinda ecel terleri doktuk.
                  Goztepe macini rakip hediye etti.

Kalan haftalardan umidim kalmadi benim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bu takıma pereira gibi isyan edecek topçular lazım bizim defansdaki topçular kiz gibi

Yorum

• ekuban sonradan oyuna girdi aha dedik bir adam hemide forvet kazandık

ama hoca neden ısrar eder bu ekubanı oynatmakta

adamın tek olumlu hareketi yok

kanat değil ki ortası olsun yok

neden oynatırsın ve karaman maçta geri düşsün veya öne geçsin herhangi bir şansı kalmıyor golü yemeye yakın oyuncu çağırıyor kenara

golü yeyince vazgeçiyor

gerçi adama tek kızdığım bu

şunu almış bunu almış

yedek varmı karakter koyacak

60 oldu takımın yarısı döküldü

çoktan seçmeli sınav gibi

Yorum

• 2 forveti birden sahaya sürme dedik dedik yok! Gerekirse sağ açığa bir baston dik! İkisinden biri sonradan oyuna girse kesin golü vardı, yazık.

Yorum

• Ya takım koşmayı bırak yuruyemiyor bile. Orta saha direncini artıracağın yerde sen gidip parmağı çıkartıyorsun. Yusuf ekuban veya Roda dururken. İyi oynamasada bu çocuk koşuyor direniyor diğerlerine göre. Onu da çıkartınca iyice çöktü takım. 1 haftada 90dk top oynayamiyorlar yahu. Aynı adamlarla oynuyoruz da her gün maç mı var? Bu adamlar profesyonel değil mi? Elalem nasıl oynuyor? Kimse kimseyi kandirmasin. Kondisyon eksikliği sürekli abuk sabuk sakatlıklar. Ciddi teknik ekip zafiyeti var takımda.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Şu çoğunluğun sevmedigi Zeki Yavru neden gitti bu takımdan. (bakın bu yorgun, kısıtlı takım için diyorum. yoksa kim ...Xeki'yi)

Burak, Kucka, Onur, Olcay gönderiliyor.Ortada topçu kalmadı. Kupa ve lig hedefleri var ve "yorgunuz, kadro yetersiz" deniliyor...

Bugünkü Zeki bu takımda oynamaz mıydı?

Adam hem sağ bek hem 6 numara oynayabiliyor...

Kusura bakmasın kimse, basiretsizlik, feraset gibi ulvi kelimeleri geçtim, modern tabirle strateji, planlama, öngörü denen şey dahi yok ortada.

O zaman böylesi 50 yıllık camia böylesi acemi ellere bı-ra-kı-la-maz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1.4.cüluk Trabzonspor icin basarı degil basarısızlıktır2..Daha 4 dahi olabilecegin belli değil .
                              neden basari degil?
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Tek bir sorum olacak.

Borcunuz iki kat olacak ama bu sene şampiyon olacaksınız deseler kaç kişi kabul eder?

Benim cevabım bin kere evet.

Kardeşim defalarca yazdım başarı gelmeden ekonomi düzelmez.

Küçülmeye giderek hiçbir şeyi düzeltemezsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X