Rodellega maalesef bu takımın oyuncusu değil..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Takim onca eksige ragmen isik verdi..biraz sansimiz olsa alirdik maci..olsun..bazilari sampiyonluk sansinin kalmadigi icin hayiflaniyor ama buda kimse kusara bakmasinda nankörlügün daniskasi..
Parmak icin cok sevindim..Sosa döndügünde Onazi nin yerini dolduracaktir..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Kimse eleştiri etmesin. Takımın yarı as oyuncusu yoktu buna rağmen bayağı bayağı umut verdi takım. Lige ambargo koyarız eğer kimse satılmaz Türkiye kupasını alıp Avrupa ya gidersek Lig umurunda olmaz açıkçası. Seneye en büyük aday biziz şimdiden senenin heyecanı var bende
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 15 dk izledim yokluk bu çocuklarla bu kadar olur
Kanat yok takımda
Hoca neden göbekten zorladı kanatlar bomboş
Maç resmen ağır çelim gibiydi
Ama sakatlar olmasa onaziyi geçtim sıvası delik deşik ederdikEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Yusuf ve abdul kadirde aynı sorunlar var ve bu sorunlar bitmiyor.Hep cok oyuncunun oldugu yere dalmak, çok top kaybı yapmak, yalandan kosuyormuş gibi yapmak ,adamı ısırmamak alakasız yerlerden cılız sutlar atmamak ,basit oynamamak bunlar bu saaten sonra düzelmez o yüzden ikisininde avrupaya yüksek paralarla transfer olabilmesi imkansız.Ikisinde gidecekleri ispanya liginde ilk 10 oynayan takımlardır baska ligdede kesinlikle oynayamazlar.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Eğer taraftarı ikna edebildiysen , puan kaybetsende şampiyonluga havlu atsanda bu taraftar sana desteğini bırakmaz .
Bu takım taraftarı ikna etmiş bir takımdır .
hani her sezon klişe cumleler vardır . "Böyle oynayın yenilsenizde laf etmeyiz" diye . Sonra bi yenilirsin takıma demediğini bırakmazlar .
Ama bu sene oyle değil .
Gercektende yenilsende son nefesine kadar mücadele ettiğini görüyor bu taraftar61
Yorum
-
Hala Batuhan lı kadrolar görüyorum. Yav bu adamın oyuna etkisi 0 yav. Yazıyla SIFIR. Ne alan kapatabiliyor ne birebirde adam tutabiliyor ne topu ayağına alıp doğru düzgün pas atabiliyor. Hantal oğlu hantal. Kenardan hocaların Batuhan diye bağırmalarını tv den biz duyduk. Her pozisyon bi bombası var. Sanki üst üste 2 maç oynamış da buraya gelmiş, bitkin, yorgun, uyuşuk...
Abdülkadir Ömür ün kötü oynadığı maçlara şahit olduk ama bu kadar gamsız ve isteksiz ilk kez görüyorum. Zaten ayağına aldığı her topu ezdi de, kaybettiği toplar sonrası hal ve hareketleri iyi sinyal vermedi. Şimdilik bu burda dursun.
Aradık, kafa patlattık ama Sosa nın partnerini bulduk sanırım. Yine de A. Parmak ı birkaç maç daha orta saha izlemek lazım. Umarım çözümü bulmuşuzdur. Pozisyonunun gereği gibi oynamasının yanında ortaya koyduğu karakter çok daha değerliydi.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 15-20 dk izleyen çok yanılgıya kapılır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Gereksiz şut atıp ve 2-3 kişi arasına çalım denemeleri yapıp oyunu öldürmesek fena değiliz aslında. Sonra kimse boştaki müsait oyuncuya pas vermiyor Allah ne verdiyse abanıyor. Çok yazık takım olarak ön plana çıkmak varken bireysel zorlamalar bizi daha çok yakacak gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum