STSL 18. Hafta | Trabzonspor 2 - 4 M.Başakşehir | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • hanzale
    • 28.12.2012
    • 5926
    • Orta Doğu

Yenişafak Gazetesine buradan teşekkür ediyorum, adamlar tam sayfa haber yapıp yapılan adaletsizliği gündemde tutmaya çalışıyorlar, ki zaten hakemin ismi öğrenilince de manşete taşımışlardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    trabzonspor

Yorum

• Enaldo61
      • 14.02.2010
      • 23677
      • Tekirdağ

Cezamın kaldırılmasına sevindim böyle bir durumda edilen küfürden ceza vermek doğru değil, ne yapacağımız şaşırıyoruz artık futboldaki bu adalet konusunda şuurumuzu yitirdik. Hazmedemiyorum yaşananları, vallaha bıktım. O hakemin suratı aklıma geldikçe çıldırıyorum.

4 tane Trabzonlu Bakan olmasına rağmen Trabzonspor'un hakkı sürekli gasp ediliyor. Bu Halil Umut Meler'in adını hiçbir zaman unutmayacağım. Bu hakem bu günden sonra maça çıkarsa futbol artık benim için bitmiştir.

Burada yazılanları okudum ara ara, şöyle olsa da yenemezdik böyle olsa da yenemezdik yazılmış. Siz hiçbiriniz maçı izlememişsiniz, aslanlar gibi oynadı bizim uşaklar, hakem adil maç yönetseydi, o maçı kazanırdık. Bu takımın hakkını verin, hepsine helal olsun, alınlarından öpüyorum teker teker.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 22.01.2019, 12:10.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Enaldo61
        • 14.02.2010
        • 23677
        • Tekirdağ

Bu arada Nwakaeme dünya yıldızı gibi oynadı, kendisini özel olarak tebrik ediyorum.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Harun-61
          • 29.05.2004
          • 20107
          • Yönetici
          • Trabzon

sinsi Hakem Meler, bunun birde Ahireti var yigidim. Zerre-i miktar hak yenildi ise onunda hesabi sorulacak !!!
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• artvints
            • 20.06.2012
            • 29952
            • öğrenci
            • Bursa

Cesaret edip maçın tekrarina baktım gerçekten çok zayıf kalmışız.

Yorum

• Alphan Altun
              • 24.08.2010
              • 666
              • İstanbul

90'lı yıllarda İstanbul'un her iki yakasında iki ilçe kurulması gündemdeydi. İsimlerini bir siyasi partinin logosundan alan Hilalkent Asya, Başakşehir ise Avrupa yakasında olacaktı. İlki tutmadı, ilçe olamadı. Başakşehir oldu. Oldu olmasına ama bugün İstanbullular'ın yarıdan çoğu Başakşehir neresidir nerededir bilmez. Proje takımı denince kızıyorlar ama tarihi işte en fazla bu kadar. Dönüşümü, kuruluşu her şeyi tartışmalı bir futbol takımı Pazar günü geldi bizi politik gücüyle kırk bin kişinin önünde yendi gitti. 2011 yılında da 30.hafta öncesi en kritik dönemde başkentte bir fotoğraftan sonra liderliği Eskişehir'de bıraktık. Sözüm ona yine bakanımız vardı hem de kulübün efsanesi denebilecek hem de spor bakanıydı. Aykut Trabzonspor'un penaltıları irdelenmeli dedikten sonra hakemleri toplayıp baskı altında hissetmeyin diyemedi, onca şaibeye şikeye rağmen A. GÜCÜ maçında penaltımız verilse şampiyonduk. Onlara her hafta uydurma düdükler çalındı. Sonrası malum...Dünya tarihinde eşine az rastlanır olaylar açığa çıktı. Şampiyonlar ligine gittik ama şampiyon olamadık. Bugün 3 Temmuz diyene fetöcü diyorlar. İş buraya geldi. Sen de yüzde altmış dokuz buçuk öyle mi? Keşke 8-2 bitseydi. Artık her şey müstehak.

Yorum

• nirvana ovalari
                • 14.04.2016
                • 357
                • idari işler şefi
                • Afrika Diğer

İlk olarak artvints tarafından gönderildi
                Cesaret edip maçın tekrarina baktım gerçekten çok zayıf kalmışız.
                Doğru. İlk önce kendimizi eleştirmeliyiz. Daha önce defalarca kez söyledim, şampiyon olmak istiyorsak hakemi de yeneceğiz. İnfial yaratmaya gerek yok.

Başakşehir büyük maçlarda hep aynı taktiği uyguluyor. Avcı kendi ağzıyla söyledi oyunu ilk 20 dakika soğutacağız. Bu futbol sporunu çirkinleştiriyor olsa bile sonuçta taktik. Çok sabırlı oynadılar.

HUM konusunda da; aralarında en günahsızı odur muhtemelen. Asıl katiller VAR odası içerisinde - TFF binasında bulunuyor.
                Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• gerenimo
                  • 06.08.2007
                  • 2485
                  • Reklam
                  • İstanbul

yine büyük çoğunluk gidecek oyunu verecek... herkes kendine göre verdiği oyu meşrulaştıracak bir gerekçe bulacak. futbolun oy verme davranışı üzerine bir etkisi yok.

Yorum

• Sefer A.
                    • 27.05.2008
                    • 24773
                    • 61
                    • Fransa

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
                    Burada yapılacak şey bağımsız aday ya da sandık protestosu idi.

İkisi de yapılmadı.

Bunu organize eden de olmadı.

Kimse kaçak dövüşüp kabahati şehre atmasın.

Şehrin önüne konulan seçeneklerin tamamının şike konusuna yaklaşımı belli.

Eşitler arasından kendine yakın olanı seçti politik olarak.
                    sandik protestosu yeterdi bile, ondan bile korktu bizim memleket....
                    yalniz ben yine de elestiririm arkadas, en azindan 1 seferlik o zaman yasaya red oyu kullanan tek Trabzonlu Koray Aydin'a bir sekilde sâhip çikilmaliydi, adami meclise bile sokmadik yanilmiyorsam... gittiler cora köseoglu ve diger fuzuli vekillerinb meclise girmesine sebep oldular... bir de sanki seçimler kil payi kazaniliyor kaybediliyormus gibi "gitmezsak çehape dehligesi var" diye milleti salak yerine koymalari yok mu.... hey gidi hey...

ki bu ayni kisiler, eger Koray Aydin'in gösterdigi tavri kendi partilerinden hükümetten tek 1 vekil gösterseydi, göt bas aça aça bagira bagira gider oy verirlerdi "dâvamiza sâhip çigiyor" diyerek.... hiç bosuna kandirmayalim birbirimizi....
                    kaçak dediklerimizin bir kismi da bunlardir
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Cem Balcı
                      Forum Yöneticisi
                      • 16.09.2007
                      • 14200
                      • Mağaza yöneticisi
                      • Ankara

Ahmet Çakar kısaca özetledi bu soytarı hakem müsfettelerini.
                      ''Türk futbolunun en tehlikeli hakemi...''
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• cakalkerem
                        • 20.02.2012
                        • 13476
                        • Mühendis
                        • İstanbul

bu herifle işimiz her maç çok zor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• cakalkerem
                          • 20.02.2012
                          • 13476
                          • Mühendis
                          • İstanbul

ama ahakeme çok pis sövmüşler tweetterda

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                            Yönetim Kurulu
                            • 20.08.2009
                            • 26213
                            • Danışman
                            • Kuzey Amerika

Dün akşamın hakem dışındaki başka bir rezaleti de, yayıncı kuruluşun hazırladığı özetti. Yusuf'un golüne yer vermeyecekler diye endişelenmedim değil!

Bakın, bu paranoya değil. 16. Hafta alenen doğrandığın maçın hakemini, 18. Hafta ligine en kritik maçına atıyorlar ve yine doğranıyorsan... Bu iş şaka kaldırmaz. 2011'den tecrübeliyiz, Lugano'nun bilek kıran faullerinin tekrarı slow motion gösterilmezken bizim en ufak kusurlarımız manşetlik olurdu.

Kadro planlaması, devre arası alınan kararlar, sakatlıklar, Ahmet'in yedikleri, Mehmet'in kaçırdıkları vs. tartışılır. Bunlar kişiye göre değişir. Ancak hakem ataması ve maç özetiyle örtülen pislikler çuvala sığmıyor, bahane olmaktan çıkıyor, direkt maç sonucunu etkileyen majör faktöre dönüşüyor.

İş de burada düğümleniyor. Camia olarak o kadar güçsüz ki isyan edecek, haykıracak nefesimiz kalmadı. Ya yılgınlık ya da inançsızlık... Sahada, tribünde, protokol yemeklerinde, Ankara'da... "Uğraşsak da sonuç değişmeyecek" çaresizliğini mi kabul ediyoruz yavaş yavaş?

Veya hedefsiz girilen (Geçen akşam Ahmet Ağaoğlu öyle dediği için yazıyorum, yoksa Trabzonspor'un ölüsünün hedefi şampiyonluktur) sezonun getirdiği rahatlık mı?

O yüzden bugün, önemli bir gün. Camia olabilip ayakta kalacak mıyız? Yoksa kırılgan şekilde Ustacılar, Onurcular, Özevlatçılar, Ağaoğlucular, Ünalcılar bilmem ne diye kırk parçaya mı ayrılacağız? İkinci grubun taliplisi çok gördüğüm kadarıyla. Onlara hak ettikleri şekilde davranabilirsiniz. Bok kadar aklı olmayıp, basketbol takımını yönetememiş yönetici kılıklı zibidiler sağa sola akıl dağıtıyor. Bunlar Trabzonspor birliğinin dışındadır. Çünkü onlar Trabzonspor'dan geçinenler sınıfına dahildir.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• tsukru61
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

• 25.01.2005
                              • 1312
                              • Trabzon

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
                              Bakın, bu paranoya değil. 16. Hafta alenen doğrandığın maçın hakemini, 18. Hafta ligine en kritik maçına atıyorlar ve yine doğranıyorsan... Bu iş şaka kaldırmaz. 2011'den tecrübeliyiz, Lugano'nun bilek kıran faullerinin tekrarı slow motion gösterilmezken bizim en ufak kusurlarımız manşetlik olurdu.
                              cem papila vukuatından daha fazla şeyler oldu.

Yorum

• Sezgin Öztürk
                                • 30.04.2008
                                • 2940
                                • Bilgi İşlem
                                • İstanbul

İlk 20 dakika önde iyi bastık fakat gol bulamayınca oyundan düştük. Çok basit bir golle geri düşmüşken Ekuban pozisyonu ve verilmeyen penaltı. Aslında farklı bir oyun olacakken hakemler yine hep yaptıklarını yapıp ayar çektiler.

Bazılarımız diyor ya gerekirse hakemi de yeneceksin o iş öyle kolay değil. Eğer bir hakem maça senin mağlup olman niyetiyle gelmişse geçmiş olsun.

Hadi diyelim iki Ekuban pozisyonunda faul görmedi ve devam ettirdi. Peki İrfan Can’a vermediği ikinci sarı neyin nesi ? Tamamen niyet bozukluğu daha doğrusu ben bir ŞEREFSİZİM imzasıydı o pozisyon...
                                En son Sezgin Öztürk tarafından düzenlendi; 22.01.2019, 17:32.
                                Ağasarlı_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...