Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Ç.Rizespor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdulkadir özelinde bir kaç şey söylemek istiyorum.
    Tipi oyun sitili Messi ye benziyor. Messi ilk piyasaya çıktığında aynı böyleydi hatta şut özellikleri de çok kuvvetli değildi kötü denebilecek düzeyde idi. Ama Messi bunun uzerine düştü ve şutlarını mükemmel denebilecek seviyeye getirdi. Abdulkadir'in de şut özelliği zayıf bunun üzerine düşmesi lazım biraz kuvvetlenir ve şut kabiliyetini yükseltirse Avrupa'da parayla satın alınamayacak bir düzeye yükselir. Abartma dan söylüyorum ikinci Messi olarak Barca transfer eder kendisini.
    Umarım en kısa zamanda topa vurma becerisini geliştirmeye kafa yorar.
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Trabzonspor'un ilk golünde 8 ayrı kişi topa dokundu, 14 pas arka arkaya yapılarak gol atıldı.

twitter: TSerdarSx
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• maçı izleyemedim ama takım kendine yakışanı yaptı..bizi de mutlu etti..buruk bi mutluluk oldu onazinin sakatlık haberiyle..inşallah tez zamanda döner..tebrikler takım..

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu tür adamlari futbolu bıraktıktan sonra da kulübün içinde tutmalı ki genç nesile nasıl davranacaklarını ogretsinler.

Adam saf karakter çıktı yaa
          Boswingada bu kafaya sahipti sonuc ? Böyle degerleri kaybetmemiz lazim gencler bunlari örnek almasi lazim ne olursa olsun bence külübün icinde olmalari lazim

Yorum

• Ünal hoca bu takıma çok şey katıyor. Birliktelik üst seviyede. Forma adaleti dağıtıyor. Herkese şans vermeye çalışıyor, herkesten verim de alıyor. Ve en önemlisi; takımda herkes topa dokunuyor. 5 haftadır maçlara bakın sağdan sola, defanstan ortasahaya, ortasahadan forvete geçişlerde toptan kaçan oyuncu yok sahada herkes topa dokunuyor. Hal böyle oluncada vasat oyuncular bile bu takım oyununda göze güzel geliyor.

Eksikliklerimiz fazla ilk yarı rizeye 3 tane bedavadan yok yere pozisyon verdik. Konya maçında da aynısını verdik. Hüseyin çok genç oyuncu, ilerleyen haftalarda stresi kaldıramayabilir, eğer yukarıda hedefimiz varsa tecrübeli hızlı bi stoper şart. Ortasaha zaten anlatmaya gerek yok 2 tane onazi gibi hamal lazım.
            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdulkadir özelinde bir kaç şey söylemek istiyorum.
              Tipi oyun sitili Messi ye benziyor. Messi ilk piyasaya çıktığında aynı böyleydi hatta şut özellikleri de çok kuvvetli değildi kötü denebilecek düzeyde idi. Ama Messi bunun uzerine düştü ve şutlarını mükemmel denebilecek seviyeye getirdi. Abdulkadir'in de şut özelliği zayıf bunun üzerine düşmesi lazım biraz kuvvetlenir ve şut kabiliyetini yükseltirse Avrupa'da parayla satın alınamayacak bir düzeye yükselir. Abartma dan söylüyorum ikinci Messi olarak Barca transfer eder kendisini.
              Umarım en kısa zamanda topa vurma becerisini geliştirmeye kafa yorar.
              Aslında topa vuruş yeteneği çok iyi fakat toplara sert vuramadığı çok net.
              Vurduğu toplar fena yerlere gitmiyor.
              Bu kadar dripling yaptıktan sonra ayağındaki şut gücünün azalması da doğal.
              Bir erkeğin (kondisyondan bahsetmiyorum)kas gücünün en fazla olduğu yaşın 35 olduğunu düşünürsek güç konusunda önünde biraz daha yol var
              Sizinde bahsettiğiniz gibi şut konusunda ekstra çalışmalar yapması devamında da daha fazla şut denemesi rakip defansları çaresiz bırakacağı çok muhtemel.
              Bir de ayakta kalabilme sorunu var ki bunu da hem gücsüzlüğüne hemde hakemlerin artniyetine bağliyorum.
              Alanya maçında futbolu bitmiş kötü bi Arda performansı izledim ve futbolda oyuncunun beden gücünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.
              Adam o gebermiş haliyle kalçayı bi koyuyo ayağından kimse top alamıyor.
              Böyle güçlü ama çabukluğundan ve seriliğinden de bişey kaybetmemiş bi Abdülkadiri hayal ediyorum.
              Allah utandırmaz inşallah...

Yorum

• Serdar @TSerdarSx
                11 dk.11 dakika önce
                Onazi sakatlanıyor Trabzonsporlu oyuncular topu taca atıyor , Rizesporlu oyuncular ise fair play örneği göstermeyip topu taca atıp ön alanda baskı yapıyor.

...

Yorum

• Maçın tekrarını izleyebileceğim link varmı

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Boswingada bu kafaya sahipti sonuc ? Böyle degerleri kaybetmemiz lazim gencler bunlari örnek almasi lazim ne olursa olsun bence külübün icinde olmalari lazim
                    Kesinlikle katılıyorum, bu adamları bir şekilde klüpte tutacak bir vizyon bu takımda yok.
                    Neden? çünkü biz profesyonel görünümlü amatör bir kulübüz de ondan..
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• bu lafların üstüne bu şarkı gider..
                      ayrıca 5 senedir kullandığım profil fotomu çok sevdiğim Adrianın yerine büyük kaptan pereira reis ile değişiyorum.
                      10 senede 1 gelir böyle adamlar...
                      sağ bek de portekizliden şaşmayalım. bosingwa reise de selamlar..

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Joao Pereira : Cezalı olmam noele erken çıkmam anlamına gelmiyor. Eşim takımla kalalım maç bittikten sonra gidelim dedi. Bu maç çok önemli bir maçtı takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim. Önemli bir 3 puan aldık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum.
                      En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 25.12.2018, 01:42.
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X