Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Ç.Rizespor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
STSL 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Ç.Rizespor | Maç Sonucu
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツEtiketler: Yok
-
Periera yok sosa belirsiz dikkatli olmak lazim bilencektir bu asansor ezikler ciddiye almak gerek 2.yariya moralli girmek adina1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Göründüğü kadar kolay olmayan bir karşılaşma. Takım baya bir yıprandı. Pereira'nın yokluğunda Hoca'nın Kamil Ahmet'in kupa maçındaki performansına göre şans vereceğini düşünüyorum. Asıl sıkıntı muhtemelen oynayamayacak Sosa'nın yerine nasıl bir çözüm üreteceğimiz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Batuhan çıkar ilk 11İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl sıkıntı muhtemelen oynayamayacak Sosa'nın yerine nasıl bir çözüm üreteceğimiz...
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Bence bu maçı alırsak önümüz açık ama olası bir puan kaybında toparlanamayız maalesef.
Geçenseneki rızalı döneme benziyor karabükü yensek liderle 4 puan kalacak çok kötü oynayıp berabere bitince çöküş başladıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
zor maç. pereira cezalı. sosa sakat. sağ bek de kamil oynar. sosa'nın yerinde de abdülkadir.
.kamil.........hüseyin..........hosseini..........novak
..................onazi...........abdülkadir
.amiri...................yusuf.........................tony
.........................rodallega
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Bu maç için kimse kesin bir şey diyemez ben rizenin bütün maçlarını izledim fena top oynamıyor bir tane forvet olsaydı rizede 8 9 puan fazla vardı. Gs maçında verilmeyen gol berabere biten Ankaragücü ve Almanya maçlarında kaçan penaltılar falan. Son 4 maçının özetlerini izleyin anlarsınız. Bjk maçından daha zor.
Bu arada taraftar alınacak mı deplasman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum