Adamlar inanılmaz şeyler yaşamamasına rağmen çıkıp bağırıyo çağırıyo bizimkiler niye 2 kelam etmiyor ya çok hayati hatalar var maçta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
EY yıkımı sonrası takım olma yolunda mesafe kat edildi. As 2 tane stoper eksikliği ve orta saha alternatifsizligi 'ne rağmen başarılı bir takım var ortada. Şu da var şampiyonluk bir süreçtir ve bu takım 2 yıl içinde kafaya oynar ama Sosa'yi çıkar herşey altüst...Sosa gitse veya sakatlansa herşey silbastan o kadar ince ayar bir takım var ortada.Sosa 30'unda olsa ve en az 2 sene bizde kalsa şampiyonluk gelirdi.
Yani varla yok arkasındayız!
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Maçla ilgili söylenecek birkaç şey...
Son 3 yıla 2 şampiyonluk sığdırmış ve kötü gidişe dur diyecekleri bir maça çıkan bir rakip vardı 2. yarı sahada...Taraftarlari da aynı şekilde...
Uğurcan'a yüklenmek boş, hata olur, o atmosferde ekstra işler dahi yaptı...
Karaman Sosa ile var yoksa yok,onu gördük...Sosa'siz sadece iyi niyetli mücadele eden bir takım olur elde, Sosa ile takım birşey oynuyormuş...
VAR hakemi iyi seçilmiş onu da gördük.Mac istenildiği gibi bitirildi...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Karakter yoksunu kestane yatiyormusuz kalkmiyormusuz diyor be terbiyesiz be ahlaksiz be donek herif sosa aldigi darbeyle cikti devam edemedi aponun neredeyse burnu kiriliyordu amirinin bacagini eline veriyordu adriona kopegi ama biz yatip kalkmiuormusuz kendi kasap topcularina laf yok vay ben senin efsaneligininde seninde..hakem dogramis hala konusuyor yyzsuz ah o son dakika golu olmayacakti ki senin o morarmis suratini aglamani gormek isterdim efsaneyken kestanelige terfi eden sahis..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bali zervatinin kizi simdi de ozur diliyorum sarhostum diyorhay seni yetistiren babaninda seninde ahlak yoksunu terbiyesiz..giray bulakin kizida ts degil en azindan memleketine sovmuyor bunlar nasil ana baba nasil evlat yetistiriyorlar mezhebi genis insanlar babasindan ozur dilerken bile sarhostum diyor tuh senin de sifatina seni yetistiren ana babaninda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Yazıl oldu...
Wakaeme'nin boş kalaye atamadığı, direkten dönen top...
Batuhan'ın veremediği top...
Kritik yerlerde yaptığımız kişisel hataların sebep olduğu kaçıncı puan kaybı...
Sağlık olsun diyeceğim de adamda sağlık da bırakıyosun Trabzonspor...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Akbaş gibi sözleşmesi feshedilmeli. Bir dakika dahi durmamalı.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydin Beyler
Hala bu beceriksizlik hafizamdan silinmiyor !!!!!
[ATTACH]16454[/ATTACH]- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Bu maçta yazılacak çok şey var......
Stoperlerimizin yetersizliği Gökhan gönüle o topa kafa vurduran Hüseyin genç topçu anladık ta her yan topa kafa vurdular bazılarına da sen vur
Ön libero dilimizde tüy bitti Onazi gibi bir adamı bir alt ligde bile oynatmazlar adam panik atak karar verene kadar topu alıp gidiyorlar arada bir kaç top kapması o kadar abartılacak bir durum değil bize sağlam bir adam şart Malmö maçını seyredenler var mı orada Fouad Bachirou diye bir adam vardı 800 Euro fiyatı var al koy oraya takım rahatlasın
Çok şey istemiyoruz 2 adam ayrıca dün Abdülkadir 2. yarıda sahada hiç yoktu sorumluluk alması gereken bir maçtı kaçak oynadı hiç bir şey yapamıyorsan Canerin başına dikilirsin bir adamlarını eksiltirsin dün maçı Caner aldı tek başına
Birde sırtımızdan geçinenlere artık fırsat vermeyelim birinin kızı bize küfreder babası bizim kontenjanımızdan federasyon görevlisi bunları konuşmazsak yaşamaya devam ederiz konuşur tükürdüğünü yalatırsak bir daha kimse yapmaya göze alamaz@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydin Beyler
Hala bu beceriksizlik hafizamdan silinmiyor !!!!!
[ATTACH]16454[/ATTACH]
Şu pozisyondan çıkamıyorum arkadaş, bu futbolcu görünümlü baston yutmuş elemana öfkem dinmeyecek hiçbir zaman.
Niye idman yapıyorsun oğlum sen, şu topu takım arkadaşlarından birine aktaramıyorsun, niye idman yapıyorsun niye ??
Ya idmanı geçtim bu forumdan rast gele 5 kişi seç en az 4 tanesi verir o pasıEn son Tayfun tarafından düzenlendi; 17.12.2018, 11:38..
Yorum
-
beğenmediğin adam, batuhanın atamadığı pası gözü kapalı atardıİlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden ???
1 gol daha atip da, Bjk taraftarindan gol attığından dolayı özür dilemesi için mi ?
Gs macindan sonra yaptığı kartal pencesi isaretini ben daha unutmadım.
O da Unal Karaman'a birkac kez posta koydu.
Duyumcu tayfa supriz bir isim gidecek diyor takimdan.
Bir bakmışsın devre arasi Olcay Bjk'ina geri döner.
Yarin yedekte durmasi yeterli...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum