Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yediğimiz son 3 gol tamamen karambolden.

Eğitilmeli...
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sosa çıktıktan sonra Okay Yokuslu yu aradık...
      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Şenol Hoca büyük bir futbolcuydu. Emeklerine saygım var. Ama öyle para için kavga çıkaran ve bir Istanbul takımını çalıştıran benim efsanem olamaz
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bızım efsanelerimizi değer verdiklerimizi doğru belirlemeliyiz.Şenol güneş.serdar bali.Giray Bulak.lemi.Özer. Bunların bizimle isimlerinin bile anilmamasi lazım.bu tip adamlar güce Tapan admalar.bn memleketi trabzon olupta başka takım tutanların kendi adıma utanıyorum.trabzonum gol yiyecek ve ben sevinecem ha.her gol yediğinde içimde bi parça kopuyor sanki.ve asla Trabzonda yaşamadım bile.1.5 ve 2.5 yaşında iki oğlum var.onları da ya Trabzonsporlu yada Barcelona yapacam.Trabzonsporlu yapmazam sadece bu kirli düzenden dolayi.türkiyede bu kirli düzen varken takım tutmak abes birsey ama Trabzonsporum sahaya çıkınca hersey unutturuyir.önceki hafta 5 yese bile.keşke türkiyede birgün adil bir futbol olabilse.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş dediğin takıma karşı iki tane 1,90 lık stoper ile çık kesinlikle gol yemezsin. Adamların futbol anlayışı orta açmaktan ibaret.Bize hava toplarında etkili bir stoper ve dirençli, hava toplarında etkili bir ön libero şart.Şampiyonluk için yeterli olacaktır bu hamleler. Hatta bu hamleleri yerli veteran oyunculardan bile yapabiliriz
            al işte.. yıllardır bizi kanser eden anlayış budur..

bu gün 40 tane orta yaptılar ama toplara hep caner kafa vurdu.. yediğimiz golde de topu sahanın en kısalarından g. gönül arkaya aşırtıyor.. canerin vurduğu pozisyonların hemen hepsi abdulkadirin takip etmemesiyle alakalı.. sosanın yerine boyu 1,92 olan batuhanı aldı hoca.. tıpkı ankaragücü maçındaki gibi yine bir tane hava topu alamadı eleman.. yani bu işin öyle boyla moyla alakası yok.. yerleşme ve pozisyon almayla alakası var..
            En son memozcan tarafından düzenlendi; 17.12.2018, 00:11.
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sosa çıktıktan sonra Okay Yokuslu yu aradık...
              Gittiğinden beri arıyoruz aslında. Rakip her duran topta uzun oyuncularıyla altı pasın içinde, önünde sayıca fazla olduğundan stoperlerimizi rahatlatacak hava hakimiyeti yüksek oyuncu elzem oğlu elzem durumda.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu saatten sonra şampiyonluk imkansız, bjk,rize, başakşehiri yenmemiz gerekiyordu şampiyonluktan bahsetmek için. Bu saatten sonra bu takım ilk 4 içinde bitirirse başarıdır. Bu takım şampiyonluk atmosferinin altından kalkamaz çünkü genç oyuncumuz çok ve böyle maçlarda heyecanları çok belli oluyor, bacakları titriyor ekran karşısından hissediliyor. Neyse artık olan oldu bir daha böyle bir sene gelir mi zor.. Sinir, strese devam..
                Bizle aynı puanı olan Beşiktaş ve Galatasaray'ın şampiyonluk şansı var mı ?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bu maçta Sosa çıkarken Batuhan denen herif gireceğine Housseni girmeli Zargo önliberoya geçmeliydi benim fikrim..

Yorum

• Hala maçın etkisini atamıyorum. Tam diyorum helal olsun onazi süper oynuyon hoop kendi kalesine gol atıyor. Batuhan giriyor diyorum inşallah kazanırız hooop kazmanın önde gideni. Hakem biçti bizi doğru ama bizde kendi ellerimizle verdik maçı eğer top tutmazsan ayağında her geleni ileri vurursan bu olur.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      al işte.. yıllardır bizi kanser eden anlayış budur..

bu gün 40 tane orta yaptılar ama toplara hep caner kafa vurdu.. yediğimiz golde de topu sahanın en kısalarından g. gönül arkaya aşırtıyor.. canerin vurduğu pozisyonların hemen hepsi abdulkadirin takip etmemesiyle alakalı..

İki tane kafa toplarında vasat adamla tandem kurdukça daha çok yan toptan gol yeriz.Herif kale direğinin içinden kafa vurup attı golü ya
                      Dallas Mavericks
                      .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Benim tek isteğim şampiyonlar ligi. Lig şampiyonluğu da önemli değil. Şampiyonluk faso fiso Avrupa’nın o heyecanını yaşamamız lazım. 2. Olsak eleme turunda şanslı kura çekme ihtimalimiz yüksek. O yüzden 1 puan da 1 puandır. Elimizden kaşırdık üzgünüz ama Göztepe- Alanya-Erzurum maçından daha aptalca kaybetmedik 2 puanı. Bir yanlış bütün doğruları götürdü.
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stoperlerin isterse 2 metre boyda olsun eğer yerleşmeyi bilmiyorsan pozisyon bilgin yoksa senden kısa adam zamanlamayı iyi ayarlarsa timing icabı kafayı vurur golü atar..
                          Örnek Liverpool-Napoli.

Klopp takımın boyunu uzatmak için Arnold'ı çıkardı, Lovren'i sahaya sürdü.

Liverpool 3 tane 1.90+ üstü stoperi olmasına rağmen yerleşim-timing-göz teması iyi olmadığından.

90+1'de o pozisyonu verdi neyse ki Alison gemiyi kurtardı.

Yorum

• Okay 90 dk oynuyor artik nereye aliyoruz Okay görevini üstlenecek daha ucuz ve atletik ön liberolar bulmak zor olmamali.

Yorum

• duran toptan yedigimiz bu kacinci gol oldu önlem alamiyoruz bunlara 1 dakika daha dayanabilsek ankara ve bu maçta yedigimiz son dk gollerini yemesek simdi 30 puanimız vardı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizle aynı puanı olan Beşiktaş ve Galatasaray'ın şampiyonluk şansı var mı ?
                                Zor, Ben yok derim. Bu sene sampiyon 90% oranla Istanbul Belediyesi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X