Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalniz bu Dorukhan i nereden bulup getirmisler muthis orta saha bulmuslar. İşte transfer doneminde bul getir boyle birini, Batuhan nedir arkadas cildiriyorum... Cafer Tosun ne yapiyor bilmiyorum ama cok yetenekli orta sahaydi. Onu 1461 e yollayip Ptt de tutunamamis ve verilen şanslari hep kotu kullanip kredisini bitirmis Batuhan i kulubede nasil oturtursun ? Yaw pas atamiyor pas, odun ayaktan orta saha olmaz, bu neyin israridir ?

Takim iyi, skor iyi ama gecmis sezonlardan kalma bir odun ayak 2. kez ustelik boylesine onemli macta takimi yakiyor. Bunun bedeli olmali, yerine alt yapidan baska birisi hazirlanmali ya da transfer yapilmali.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yusuf yusuf yusuf bugun cok kotuydu gorunce tekrar yazmadan edemiyorum. Cok sey bekliyodum bugun ben hem abdus hem yusuf istedigimiz seviyede degildi..

Yorum

• Trt spor olcayin hikayeyi başarıya az kaldı ya bağladı ��
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Asporda birazdan basliyorlar tartismali pozisyonlara ac bak nasil dograndigimiza
          ya olabilir doğranmış olabiliriz de bu beraberliğin sebebi hakem mi. yoksa 2 2 değil de 2 0 mı kalacaktı maç. adamın sayesinde atılan gol geri geldi. üstüne maç soğudu ama zorla yedik golü zorla

Yorum

• Var yokken istanbulda oynadigimiz maclarini kaderini hakem belirliyordu eziyorlardi bizi simdi var yine eziliyoruz nasil is bu resmen 2 puanimizi yediler bugun..yok baski yemisizde yok bilmem ne istanbulda ligin favorilerinden biriyle 30bin kisi onunde oynuyorsun 90 dakika oyunu mu domine etcektin kaldi ki sosa cikmasa yada yerine olcay amiriden biri girse yine bu kadar rahat gelemezlerdi ustumuze..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ligde duran toptan en çok gol yiyen takımız.

Harbiden olacak iş değil.

Ankaragücü maçında olduğu gibi duracağımız yeri bilmemekten, rakibi boxout etmediğimiz için inanılmaz pozisyonlar verdik.

Yüksek toplarda tehdidi sıfır olan Caner bile geldi iki kez gole yaklaştı.

Gelgelelim hem alanı iyi paylaşmamaktan, hem de temaslı bir oyun oynamadığımız için iki tane gol yedik.

Halil Umut Meler ise oyun 2-1'ken Adriano'ya kırmızı vermeyerek, 2-2 yapan Lens'in pozisyonuna faul vererek Ankaragücü maçı gibi dejavu yaşattı.

Yorum

• Okay’ı ben de beğenmiyorum kafa topu dışında hiçbir özelliği olmayan dümdüz adam dengesizliği de başka bir yönü onazi iyi mi o da iyi değil ama şu an da orta sahada ayakta kalan TEK isim.. okayı zorla göndermedik burada konuşmaya gerek yok bize daha iyisi lazım geri falan da gelmesin...

Yorum

• [QUOTE=şenol.08.borçkalı;1921008444]
                  İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bal kabağı ?? Hayırdır birader tanısıyormuyuz??

Tanımağı adamlara bu lafları deyecek adam

ya cahildir ??

Yada yüreklidir ??

Büyük ihtimalle cahillik.

Bak kardes..Cahillik kötü birseydir..

Birsey olacak ise arkasında bir değeri olacak !!!!! Dönüp arkana baktığında işte bu yüzden diyeceksin...!! Şimdi seninle mi uğraşalım

biz Ünal hocaya ( ki ben senden fazla severim ) eleştiri yaptık diye hayt huyt demene gerek yok.

Az bi İnsan gibi konuş ,ve öylede cevap al..Bu sana son mesajımdır..

değerin olsa deli ederdim vs .deyip saçmalarken tanışıyor muyduk ta bal kabağı olman için tanışma şartı getiriyorsun?

Burda her puan kaybından sonra Ünal hocaya saydırmanıza kayıtsız kalacak değilim,eğer benden çok seviyorsan hocayı azıcık sözünün eri ol da destekle,köstek olma.

Yorum

• Hakem en buyuk sebebi bu beraberligin ikinciside hocanin batuhan tercihi..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kızmayın bana takımdaşlarım ama avrupada o iki pozisyona ancak sarı verirler. Hele Canere (hiç sevmem onu) kırmızı olmaz be kardeşlerim
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bize malatyada ki guilherme gibi bir orta saha lazim bullabillirsek cook iyi olur..

Yorum

• Bu arada İkinci golümüz çok klastı ben sahada olsam o golün hatırına ölümüne oynardım...

Yorum

• Ya beyler ironi mi yapıyorsunuz anlaşılmıyor. Ortalık karışık zaten durun hele.

Biri alt liglerde batu asist yaptı gol attı diyor, diğeri hakemlik durum yoktu 3ude ayarlardı diyor. Lütfen.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya bu adam kesinlikle çöp değil, düzenli olarak yıllarca alt liglerde top oynadı önemli işler yapti. Duran toplarda gol atabilen bir isim.
                              Bu maçta tercih edilmesi onun kabahati değil, olmaması gerekiyordu, tüm yükü ona atmak doğru değil. Hep son 5 dk oyuncusu olarak kullanılmış, onazi yokken bile tercih edilmedi orta saha da .
                              Ama bu maçta sosadan sonra çok yanlış bir tercih oldu kabul etmek gerekir ki.
                              Oraya yusufu çek abdulkadiri çek, batuhan da son 5 dk hugoyu kenara alıp kullan .
                              Olması gereken buydu.
                              bu maçta kimi alsak o baskıyı yiyecektik hocam.takım tecrübe kazanacak biraz böyle maçlarla.biz nedense tek bir hatada bir oyuncuyu çöp haline getiriyoruz.buda oyuncu gelişimi için sıkıntılı.oyuncular üzerindeki baskıyı en aza indirmek lazım.sorumluluk alan oyuncu benim için önemlidir hata yapsada.batuhan o pozisyonda çok erken ve hatasız bir pasta verebilirdi.bu sorumluluk almadığı manasına gelirdi.verdiği pas tercihi kaleci ile karşı karşıya olacak bir pas idi.
                              bu arada 1.90 lık oyuncudan aşırı ince bir pas beklemekte biraz mantık dışı.1.90 lık oyuncunun topla dripling yapması kendisine artı yazar.net
                              TEKKEBALL

Yorum

• Ilk golden önce faul yok
                                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X