Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal hocanın şu ana kadar tek eksisi oyuncu değişikliklerindeki başarısızlıkları.Hocanın yanında ona akıl verecek lafını esirgemiyen biri olmalı.Fatih Tekke olabilir.Çimşir biraz pısırık kalıyo kaliba.Oyunculuğunu da beğenmezdim zaten

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okay şu an bizde olsa en 7 puan daha fazlamız vardı
      Kesin +1
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Maç berabere bitti ama bjk kötü takım. Son kurşunu attılar işte, biz de izledik sadace. Hiçbir işe yaramayacak bir sonuç.

Biz böyle aman gaza gelmeyelim, fazla şey yapmayalım, bir puan iyidir dedikçe, öne geçip görmemiş gibi hemen rehavete girdikçe birşey olmaz. Sürekli fırsat tepiyoruz. Seneye herşey değişir, üstüne koymak falan unutulur gider.

Yorum

• Kendimizi bilmemiz gerekiyor. Şampiyonluğa oynayacak bir ekip değiliz. Süperlig'in en iyi futbolunu oynadığımızı düşünüyorum fakat tecrübesiz ekibiz. Başakşehir Beşiktaş karşısında 2 - 0 öne geçse maçı soğutur. Bizim elimiz ayağımıza dolandı. Sakin kalmayı oynaya oynaya öğreneceğiz. Yapacak bir şey yok.

Kadronda 4 tane genç futbolcu oynatırsan bu riski göze alırsın. Fenerbahçe iki tane genç futbolcu oynatmak zorunda kaldı diye küme düşüyordu. Genç futbolcuları oynatmanın böyle dezavantajları var.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            okay ve cengizi karşılaştırmak büyük hakaret olur cengiz aldı başını gitti çıt kırıldı okay ne alemde vasat bir ispanyol takımında bir var bir yok
            Vay anasını ya. Dur bakalım daha neler görecez.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• gollerin asisti sosa ve onazi. bu iki arkadaş orta saha ikilimiz .
              TEKKEBALL

Yorum

• Gercekten kafayı yiyecegim hic kimse +7 dakikayi konusmuyor.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor - Galatasaray- Beşiktaş - Fenerbahçe - Başakşehir - Konya - Kasımpaşa - Malatya ligde bence karakterli futbol oynaması ihtimal olan takımlar.

Erzurum Akhisar Alanyaspor Kayseri Göztepe Ankaragücü ve Bursa ise yenmen gereken ekipler.

Biz karakterli 7 takımdan toplamda 13 puan aldık. Yenmemiz gereken 7 takımdan ise 9 puan aldık.
                  Aynen

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu futbol mantalitesi

bu kadro şampiyonluğa yetmez ne yazık ki

evet genel olarak iyiyiz

ama aslında iyi oynamayan beşiktaşa karşı bu kadar gömülmek pas oyunundan vazgeçmek büyük bir hata

ısrarla kısa pas oyunu ile beşiktaşın direncini kırabilirdik

deplasmanda bunu yapamazsan şampiyonluğa oynayamazsın ,kredilerimizi çoktan bitirdik.

bu sene 3.lük çok büyük başarıdır...
                    pas oynuna neden tutunamadığımızı ben de anlamadım
                    Sonuçta bjkyi biraz topun peşinden koştursak ümitleri de kırılacaktı.
                    Sosa'nın oyundan çıkması bizi mental olarak tamamen bitirdi.
                    Yerine giren Batuhan'ın hataları da tuzu biberi oldu
                    En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 22:03.
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okay’ı beğenmeyen adamı muhattap alma abi
                      Arkadaşın takıntısı var, örneklerle anlatıyoruz ama olmuyor.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Allahtan bizim genç dediğimiz oyuncular kaliteli ki güzel futbol ortaya çıkıyor. Şu Beşiktaş'ın yetenek diye oynattığı iki tane gençten hiçbir şey olmaz.

Benim yıldız adayım Fenerbahçeli Elif Elmas.

1. Abdülkadir
                        2. Yusuf Yazıcı
                        3. Elif Elmas
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hava toplarında etkili 1 tane stoperimiz olsaydı bugün çok faydasını görürdük.

Yorum

• Takımda Onazi ve Sosa dışında orta saha yok acil transfer lazım o bölgeye.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bencede penaltı verebilirdi ama oyunu genel olarak sert oynattı. Ben şahsen çok iyi bir Hakem olduğunu düşünüyorum
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Maçtan önce 1 puan iyidir diyorduk şimdi giden 2 puana yanıyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X