Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takım şampiyon falan olamaz. Bize Sosa'nın yetiştirmesi gereken genç bir Colman gerekli.

Abdülkadir ve Yusuf'u satan takıma ihanet eder. Hüseyin ben beğenmiyorum hiçbir cacık olmaz o çocuktan ama bugün iyiydi. Maçtan önce kaleciye güvenmediğimi yazmıştım ama zannedildiği gibi kötü değildi.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sezon başından beri söylüyorum. Bu sezon başımızda gözü karartan bir başkan ve sağlam teknik direktör olsaydı şampiyonduk.. Geçmiş yorumlarıma giderseniz Başakşehir maçından beri yazıyorum. Bu sezon en rahat ligi geçirebilirdik. Biz yenseydik bile Başakşehir'i geçeceğimizi düşünmüyorum. Fikstür çok zor bizim. Üst üste kayıplara çok elverişli.
      ben başkanıda hocayıda şuanda seviyorum. ilerdede seveceğim inşallah iyi yoldayız. başakşehri şu topla tuz buz edersin. şu totoşlar kendi evinde olmasaydı 3 tane yerdi bizden. fenerlilere dua etsinler yine

Yorum

• Bir de rakip bjk açısından düşünün olayı. Rakip Avrupadan taze alenmiş, Türkiye kupasında yok, seyircisi önünde varım ya da yokum maçı oynuyor, boru değil nihayetinde bjk deplasmanı.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Batuhan gibi 3. lig oyuncusuna güvenen ÜNAL KARAMAN istifa etmelidir.

Bu maçı resmen Ünal Karaman yüzünden kaybettik..
          Yürü git adamı deli etme.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Başımıza ne geldiyse TRABZONSPORU kişilerden fazla seven taraftarımız yüzünden geldi..

(BKNZ. Ama adam golcü BURAKSEVELERLER.. Ama şikeye karşı dik durdu ONURSEVERLERRR )

Türkçemiz iyi herhalde, anlaşılmıyor çünkü nedense?.. Bazı arkadaşlar yazıyor hala..Sanki biz ÜNAL hocayı sevmiyoruz..

Yaw Ünal Hoca kral adam ama yaptığı yanlısları görmezdenmi gelelim ?? Nedir yani bu??

Allah aşkına hatayı yapanı söyleceksinizki yapmasın..

Biz bu Batuhan kazmasını eleştirmesek ÜNAL hoca yine oyuna sokar sonraki maclarda ama şimdi müthiş bir eleştiri var..

ÜNAL HOCA dinliyor bizi çünkü..Burakı oyundan al dedik almadı almadı sonunda aldı..Rahatladık..

Bakın iddia ediyorum..Batuhan ilk yarı gidecek..

Eğer gitmez ise bu tür basit hatalar yaparsa kendisi gitmeli..Efsane bile olsa yanlıs yanlıstır..Kimse Trabzonspordan büyük değildir.
            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Hakem iyi diyen arkadaslar rodanin pozisyonu yeniden izledim yuzde yuz penalti var a gitseydi..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bakım maçtan çmce beraberlik iyidir diye tazdım am asen 2-0 dan hemde 50.dakikadan sonra maçı 2-2 ye getiriyorsan ciddi sıkıntılar var demektir sosa çıktığında oyuna gircek adam batuhan denen kabiliyetsiz değildir şanlıurfa sporda dahi oynayamayan bir beceriksiz trbazonsporda sosa nın yerine oyuna giriyorsa kimse büyük takımlıktan bahsedemez b maçta 2 puanı kaçıran biz 1 puanı kurtaran bjk dir bu maçta birdaha anladıkki ünal karaman bu takımın hocası değil.

Yorum

• Görüntüler verilince hakemin nasıl sonuca etki ettiğini göreceğiz.

Hakem ilk sırada sonra da Batuhan'ın o hatası geliyor.

Oraya 4 kişi çıktın ise gerekirse kaleye vuracaksın taca atacaksın ama adama kaptırmayacaksın. Bir anda 4 oyuncu düştü.

Yine diyorum sonuç olarak iyiyiz.

Rİzeyi yenersek tamamdır.Şampiyonluk potasında olalım yeter.

Bu Bjk Kasımpaşayı yenemez.

Takıma destek tam destek.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bu gece uyuyamam. Kuduruyorum, kan ağlıyorum, deliriyorum...
                    Arbeit Macht Frei !

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Batuhan'ı oyuna alan Ünal Karaman maçı verdi.. Yazıklar olsun gerçekten..
                      Yahu arkadaş sanki o pası veremeyen Ünal hoca.

Yorum

• Var hakemi Cuneyt Cakir kirmizilari nasil gormedi

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vallaha ya, bak bak bak gördünmü tüüüüh.
                          Iyi insansin da futboldan anlamıyorsun be güzel kardesim

Yorum

• beyler batuhan 25 yasinda suan medyalarda genc oyuncu felan deniliyor cildirmamak elde degil ünal hoca urfasporda hocayken batuhan süper stariydi galiba yanilmiyorsam sikecilere karsi batuhan oyuna girdi 1 gol yedik bügün oyuna girdi iki gol yedik batuhanla 10 kisi oynadik ünal hocamizi cok seviyorum fakat bu yanlistan dönmeli batuhan iyi insan kesinlikle fakat trabzonsporda yedege giremez girmemeli de bu cocugu neden tutuyorlar kadroda ? gercekten arastirilmali , ayrica besiktaslilar 1 puana seviniyorlar biz trabzonsporlular olarak gercekten iyi yoldayiz ünal hoca batuhan takintisindan kurtulunca basaracagiz ... batuhan artik yarin degil bügün baskanla konusarak bonservisini istemeli alt yapidan baska oyuncuya sans verilsin kimse bisey demez , batuhani satmaya kalksak kimse almaz 1461 trabzondada oynayamaz bu kadar net ...önümüzdeki türkiye kupasi macinda batuhan oynarsa maca 0-2 yenik baslariz bu kadar net yani ben profesional liglerde batuhan kadar kazma bir oyuncu hayatimda görmedim ...eskiden hasan ücüncü vardi sevmezdik kazmaydi diye ama o bile batuhandan iyi insanda ne kadar sans olmali futbolcu olmak icin inanamiyorum batuhan trabzonsporu seviyorsan birak artik terk et git dönerci dükkani ac orda maclari izlersin hafta sonlari bizi hasta etmek icinmi bekliyorsun batuhan besiktasda fenerde galatsarayda yedege giremez birakin yedegi antromana almazlar daha ne diyelim cildirmak üzereyim 7 dakika bu mac neden uzatildi ...
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güldürdün
                              Aklınla zorun var herhalde

Yüz yılda bir yetiştirip oyuncu ihraç ediyorsun hem de İspanya ligine, çocuk düzenli forma giyip iyi işler de çıkarıyor iş sana beğendirmeye kaldı.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunların gölünden önce ki faul faulmuydu kimsede bir yorum görmedim
                                Değildi tabiki...seyirci baskısı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X