Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sosanın sakatlanması sonun başlangıcı oldu bjk nin risk aldigi son bölümlerde sosaya cok ihtiyacimiz vardı
    maçın berabere bitmesi degil son dakikada galibiyetin kacmasi adami kahrediyor

Yorum

• Ceza almasi önemsemeyecek biri cikip aciklama yapsin arkadas. Gotu boklu Konya net penaltı sonrası ortalığı karıştırdı iki haftadır sırtını oksuyorlar.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Üzüldüm şu maç verilmezdi surdan çok tecrübesiz bir takımız 2.yarı çok baskı yedik top tutamadık
        yedek kulubemiz çok zayıf olduğundan maçı tutamadık o yüzden bu kadroyla şampiyon olamayız.Orta sahaya ve tecrübeli bir stopere ihtiyacımız var.Harbiden çok üzüldüm çokkk
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Neyse sakinlestim biraz
          Sabır diyelim
          Sosanın sakatlığı ciddi deÄ£ildir umarım
          Uzun zamandır bu şekilde heyecanlanmamıştım
          Canları sağolsun

Yorum

• Şenol Bey bizi yenmek için kıçını yırttı başka takımlara da böyle oynatsana şenol defol git
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yedek kulubesinde kim var da maçı Unal hoca verdi diyorsunuz ????

Hasbinallah bu taraftar akillanmaz...

Yeminle akillanmaz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teknik Direktörümüz yetersiz. 0-2 öndesin, önünce koca 2.yarı var ve yatıyorsun. Normalde 5'e gitmesi lazımdı. Yazık oldu.
              Ya arkadas nasi yatti diyorsunuz anlamak imka siz sosa sakatlandi cikti yerine batuhan mecburiydi zekiyi soksaydi ?
              Takim ikinci yari dokuldu. Sosasiz takimin halinide gormus olduk .

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi de sadece bjk'nin sayılmayan pozisyonunda VAR devreye girdi. Dursa dursa en fazla 1.5-2 dakika buradan. Burada nabza göre şerbet bastılar bunun başka açıklaması yok.
                Bu hafta 3 maç 90+ 7 üzerinde uzatma ile oynandı. Tamamen var ile ilgili durum. Var'a başvurulup pozisyon durduruluyorsa uzatmalar bu kadar uzayabiliyor. Yeni Malatya ve Kasımpaşa maçlarında 90 + 8 oynandı.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yalnız sosa ve peraire Rize maçında olmayacaksa gibi.2_0 one geçmişten almak lazımdı.hakem düzgün olsa zaten yine almıştık.ama oyun olarak beraberlik iyi

Yorum

• Uğurcan çizgideki reflekslerinden başka bi esprisi yok hava toplarında hep kaleyi boş bırakıyor üstüne gelen topu bile yedi çaprazdan.
                    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 17.12.2018, 08:13.

Yorum

• Çok yazık oldu çok büyük fırsat teptik ama şu da var fena baskı yedik VAR olmasa yenilebilirdik bile o yüzden iyi sonuç.

Batuhan o pozisyonda hugoya vereceğini o kadar belli etti ki. Böyle baskı yediğin bir maçta böyle bir fırsat yakalamışsın kaçmazdı işte.

Biz net şekilde şampiyonluğa oynuyoruz bu sene kimse boş boş konuşmasın. Bu stadda başakşehir de fener de gs de baskı yiyor. Sıkıntımız şu ki takımda yedek oyuncu yok. Sosa çıktıktan sonra Batuhana düşmemiz bu sonucu getirdi malesef.
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• golden önce faul yok.
                        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Yazık oldu. Çok yazık oldu.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Kargalar it gibi hazırlanmış maça. 1 puan iyidir. Söyleyecek bir şey yok eldeki malzeme bu..

Yorum

• Ünal hoca bariz değişiklik hataları yaptı ama Sosa'nın sakatlanmasıyla maç gitti demiştim. Başakşehir'i geçemeyeceğimizi biliyorum bu saatten sonra ama sağlık olsun.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• BATUHAN var ya yedek kulübesinde, dünya starı ,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X