Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beklediğim gibi bir maç oluyor normalde ilk yarı skorunun 0-3 olması lazımdı..Böyle devam...
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Roda'nın golünün tekrarını izleyin. Roda direk ofsaytı düşünüp kendini çizgiye çekiyor.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nwakaeme garip adam. Kağnı gibi yavaş ama teknik ve sakin. Topu saklayabiliyor. Sol kanatta tutup sağdan vuruyoruz. Sürekli bindirebilecek Novakin önünde böyle bir adam olması iyi bir şey. Brezilyada Maiconun önünde Elano oynuyordu önünü açsın diye. Nwakaeme bir iki güzel hareket yapsa kimse ağır diye söylenmez ama adam basit oynuyor inatla.
        Amiri yumrukları sıkılı bir şekilde bu atmosferde sağlıklı performans gösteremeyebilir. Oyuna göre ikinci yarıda yine Ekubani sokar hoca muhtemelen.
        Yanlız vir pozisyonda adamı takip etmeyi bıraktı. Golü yiyorduk.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu hakkaten sorunlu yorumlar
          kimse onursporlu değil burda

yeter ayrıştrdığınız bir tek TS var.

Onur bu kulüpte durduğu sürece bizim topçumuzdur bizdendir
          giderse de teşekkür eder başarılar dileriz.

Başarı hepimizin, başarısızlık da öyle
          Arkadaş biraz sorunlu. Alakalı, alakasız her yerde bu tarz şeyler yazıyor. Gol atmışız, keyif edeceğiz diye buraya bakıyoruz saçma sapan yorumlar görüyoruz.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Trabzonspor Beşiktaş'tan daha iyi bir takım olduğunu gösterdi ilk yarıda gol olmasaydı da bu gerçek..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence faulle alakası yok. Hatta Abdülkadir bir pozisyonda ayağını tuttu oyun durdu. Tekrarında baktım müdahele çok hafif. Abdülkadir güçlenmesi gerekiyor.
              O pazisyona ben de baktım. Dizi abdüşün dizine geliyor. Ve oldukça sert. Abdüş değil kim olsa yerde kalırdı. Dize yandan darbe geliyor

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence faulle alakası yok. Hatta Abdülkadir bir pozisyonda ayağını tuttu oyun durdu. Tekrarında baktım müdahele çok hafif. Abdülkadir güçlenmesi gerekiyor.
                Lens'in müdahelesinde dediğin doğru ancak Medel 'in yaptığı kesinlikle faul ancak son adam olduğu için faulu verse kırmızı vermek zorunda olduğu için bence vermedi yoksa direk itti arkadan

Yorum

• Tekrara cok bakamadim ama sosa ofsaytta miydi orta acarken
                  Y cuales deseos me vas a dar?
                  Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                  Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O pazisyona ben de baktım. Dizi abdüşün dizine geliyor. Ve oldukça sert. Abdüş değil kim olsa yerde kalırdı. Dize yandan darbe geliyor
                    Abdülkadirin dizine çarptığı doğru ama faul yoktu.

Yorum

• Quaresma'nın kaptırdığı toptan attık golü. Boşuna demiyoruz şunun üstüne oynayalım diye. Ünal hocanın topçuları tembihlemesi gerekiyor. Quaresma tam bir bidon. Oyundan da attırsak tadından yenmez. Zaten 10-15 dakika sonra ıslıklanmaya başlayıp iyice düşecek oyundan. Basalım şuna basalım...

Golde Rodallega çok teknikti. Tebrik etmek gerek. Kendinden beklenmeyecek kadar şık bir gol attı.

Yorum

• Böyle bir deplasman için gayet iyi bir 45 oynadık, sahanın yıldızı Onazi, en kötüsü ise Yusuf. Abdülkadir ve Toure de çok iyiler.
                        Hücumda yeterince üretemedik ve savunmada birkaç pozisyonda aksadık fakat toplamda rakibin en azından bir adım önündeydik.
                        Geride beklerken bjk'nin gol atması zor görünüyor, skoru da almışken hücumda dikkatli olmalıyız. Bol pas yapmak lazım, 2'yi bulursak maç biter zaten.
                        46'da Yusuf-Amiri, 70 gibi Tony-Ekuban, 2'yi bulursak Roda-Ekuban düşünülmeli.

Yorum

• Yusufum yaZıcım çok kötüsün basit oynasan basit düşünsen bu kadar top kaybetmezdik lütfen maça kendini ver tek top oyna gol atmak zorunda hissetme asist yap ön asist yap ama pası doğru yerde ver gözünü seveyim yoksun sahada sen böyle değilsin biliyorsun

Yorum

• Gelmis gecmis en iyi ikililer:

Tom ve Jerry
                            Zeki ile Metin
                            Sosa ile Onazi
                            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Tekrarına bir daha bakmakta fayda var. Bana kabul edilebilir şarj gibi geldi pozisyon ama bu kadar adam faul diyorsa tam seçememiş olabilirim müdahaleyi.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor Beşiktaş'tan daha iyi bir takım olduğunu gösterdi ilk yarıda gol olmasaydı da bu gerçek..
                                Yorumcu bir ara dedi ya Beşiktaş bi tık önde diye la dedim bu adamlar ne kadar yanlı ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X