İlk olarak sommers tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
işin doğrusu buİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, adım gibi eminim bu lig herşeye gebe ama Trabzonspor da herşeye gebe...
Daha durun, 'Ünal Karaman İstifa Etmeli mi' başlığı açılacak...
O yüzden sakin kalmakta fayda var...
Anlıyorum tez canlıyız ama, bekleyelim...sakin olun...
Yorum
-
Yani bjk cok kotu deniyor yine de biz ts yiz oyle asariz keseriz demek tutmaz.Gonul ister ki mac ilk 30 dk da bitsin ama benim hala umudum yok.Yeniliriz.
Ikincisi de bu maci kazanirsak hava degisiriz haklisiniz ama sahya cikmadan galibiyet almamiz icin 3 macin 3 unu kazanmamiz gerek
Ayrica bence basak in bizle sampiyonluk yarisina girmesi imkansiz.Taraftari olmayan takim.Ts ile yarisamaz kanaatindeyimEn son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 13.12.2018, 08:20.Bordo-Mavi
Yorum
-
Organizasyon isteğiyle ilgili: Biliyorsunuz ki kulübümüz birçok bileti bloke ediyor. Bu da ortaya birçok belirsizlik çıkarıyor. Biletleri alıp alamayacağımız belirsiz, o yüzden şu anlık organizasyon planı açıklayamıyoruz. Şayet bilet temin edebilirsek zaten bir organizasyon yapacağız BMN olarak...
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Başakşehir'in ikinci yarı üç zorlu deplasmanı var bize gelecekler bjk ve gs ile deplasmanda oynayacaklar...Burada 9 puanlık bir kredi var dolayisıyla şu anda puan farkının 8 10 olması makul seviye...Kabul edilebilir yani..
İkinci yarı çok çetin geçecek ve bizim bu zorlu süreçte seri galibiyetlere ihtiyacımız var..Özellikle gs maçından fb maçına kadar olan haftalar seri galibiyet için tam bizlik bir ara dönem.İlk yarıyı maksimum 31 puanda bitirebiliriz ve ikinci yarı en az 40 puanı cebe koymamız gerekiyor 70 için yani şampiyonluk barajı için.
Haa bjk ile gs de 25 puanda onlarda 40 puan alabilecek mi diye sorulursa alamazlar bence bu durumda Basakşehir rakipleri haricinde Anadolu maçlarında akıl almaz puan kayıpları yaşarsa bu sezon şampiyonluk barajı ciddi ciddi 65'lere düşebilir..Böyle bir durumda şampiyonluk şansımız artar...
Mümkün mertebe Başakşehir ne kadar çok puan kaybederse o kadar işimize gelir ve biz elimizin tersiyle itelesek bile şans ayağımıza gelir..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
dorukhan, medel, ljajıc çok koşuyorlar. ljajic de baya hareketli defansif koşuları da yapıyor. yusuf'un derbilerde gösterdiği ekstra performans gerekir, koşması lazım. quaresma iyi top tutuyor. güven yetenekli oyuncu, baya öz güvenli fırsat bulursa gol vuruşunu yapar dikkat etmek lazım. pektemek de bir şeyler yapıyor.
Yorum
-
Hoca, bjk karşısında da aynı oyunumuzu oynayacağız dedi. Sakatlık olmadıkça Konya 11'inden farklı kadro süpriz olur.
Bu arada Ajax -B.Münih maçını izledim. 3-3 Bitti. Müthiş bir maç oldu. Ajax'ın 11'inin yaş ortalaması 23'tü. Lafı nereye getiriyorum. Abdülkadir, Yusuf ve diğer gençlerimiz umarım bu maçı izlemiştir. İmrenerek izledim Ajax'ın genç kadrosunu.
Daha almaları gereken çok yol var.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 13.12.2018, 01:05.
Yorum
-
Bugün 11'de çıkacağı söyleniyor.İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkdaşlar biletler ne zaman satışa çıkıyor? bulabilir miyiz deplasman tribünündenHamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum