Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 15 maçta 6 gol yiyen takım sonuçta
    Ama TS 8 puanlık farkı kapatabilir
    Sizin kadar umutsuz değilim şampiyonluk için
    İlk hedef tabi ki şampiyonlar ligi ancak şampiyonlar ligine doğrudan katılmak da hayal değil

Kupa şampiyonluğunu da bekliyorum bu sezon
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Başakşehir şu an rahat bir maça bakar. Enselerine birileri yapıştığında tökezlemeye başlayacaktır
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        15 maçta 6 gol yiyen takım sonuçta
        Ama TS 8 puanlık farkı kapatabilir
        Sizin kadar umutsuz değilim şampiyonluk için
        İlk hedef tabi ki şampiyonlar ligi ancak şampiyonlar ligine doğrudan katılmak da hayal değil

Kupa şampiyonluğunu da bekliyorum bu sezon
        yarışta biz ve basaksehir kalırsak ibre bizden yana olur. Büyük külüplerle şampiyonluk mücadelesi verebilecek lobileri potansiyelleri yok.

Yorum

• Geçen hafta sakat sakat oynayan bazı futbolcuların ödemlerinde artış olmuş.

Sıkıntı .
          .

Yorum

• Şampiyonluk için ufak bile bir şansımız olduğunu düşünmüyorum.Gerçekcı olmuyorsunuz sonra feryat figan ediyorsunuz .Forvetimiz yok defansımız çok zayıf futbolcu ödemelerini yapamıyoruz.Banko favorim basakşehir beşiktaşta hala favori biz 4.olabilirsek büyük başarı bana kalırsa bu kadroyla 4.lük de zor inşallah 4.bitirebiliriz.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen hafta sakat sakat oynayan bazı futbolcuların ödemlerinde artış olmuş.

Sıkıntı .
              İşte bu olmadı
              Yorgun ve eksik BJK'yi yakalamışken şansa bakın
              Gerçi daha koskoca 4 gün var, Allah büyük
              Bizim yerlisi yabancısı tüm oyuncularımız bu maçta da büyük fedakarlık yapacaklardır.

Kulübü 2.kez TFF'ye şikayet eden Burak ile 1.kez şikayet eden Recep Onur KIVRAK kendilerine yakışanı yaptılar.
              Bu büyük taraftarın onlara defalarca gösterdiği hoşgörüyü 3 İstanbul takımı göstermezdi emin olsunlar
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şampiyonluk için ufak bile bir şansımız olduğunu düşünmüyorum.Gerçekcı olmuyorsunuz sonra feryat figan ediyorsunuz .Forvetimiz yok defansımız çok zayıf futbolcu ödemelerini yapamıyoruz.Banko favorim basakşehir beşiktaşta hala favori biz 4.olabilirsek büyük başarı bana kalırsa bu kadroyla 4.lük de zor inşallah 4.bitirebiliriz.
                Seni buraya düşmanlarimiz mi gonderdi. Kaos yapmaya mi çalışıyorsun hayırdır.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Ödem dediğiniz şey idare edilebilir bir şey. Ödemi artmış, azalmış dert değil yani.

Dert olan, sakatlıklar sebebiyle tüm hafta idman yapmadan ya da tek idman yaparak maçlara çıkmaktır. Bunun sonuçları ilerleyen dönemde hem takım hem de futbolcu için can sıkıcı olur.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seni buraya düşmanlarimiz mi gonderdi. Kaos yapmaya mi çalışıyorsun hayırdır.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Senden 4 sene önce üye oldum bu foruma ben. Seni kim gonderdi bilmiyorunda ben hep burdaydım .Bu kadroyla şampiyon olamazsın yalandan kendimimi kandırayım 15 haftada 6 gol yiyen takım olamayacakta sen mi olacaksın şampiyon.Başkana sor bakalım şampiyonluğu geçtim 4.olmak gibi bir hedefi var mı????Bu kadro 4.olursa başarılıdır yönetim benim için ünalın hocalığı çok zayıf 4.bitirirse ligi buna rağmen ünalada helal olsun iyi hoca oldun diyeceğim.Futbolu biliyorsamki 7.yaşından beri takip ediyorum bu takımı gerçek bu .Ha şampiyon olacağız demekle oluyorsa bu iş sene sonu kesin şampiyonuz tatmin oldun mu????
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ligin ilk sekiz takımının birbirleriyle oynayacagı bu hafta inşallah en karlısı biz çıkarız.
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Deplasman için bir organizasyon ?
                        Bilet sorunu var, bu yüzden bu tarz maçlarda organizasyon anlamında elimiz kolumuz bağlanıyor.
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mac bileti ne zaman satışa cikiyor ?

Birde orduspor ve TRABZONSPOR passoligim var ikisininde süresi bitti hangisi ile bilet almam kolay olur ?

Sadece bordo mavi .
                          Yarın sabah 11.00 diyorlar bilet için.

Pasolig uzatmada her iki kart için herhangi bir farklılık yok, 1 dk. sürer netten uzatırsın.

Yorum

• Bilet alabilen arkadaşlarla buradan bir organizasyon yapılabilir yine de
                            İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilet sorunu var, bu yüzden bu tarz maçlarda organizasyon anlamında elimiz kolumuz bağlanıyor.
                            SM-C7010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilet alabilen arkadaşlarla buradan bir organizasyon yapılabilir yine de

SM-C7010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Ufak çaplı bir buluşma ile olabilir tabi de, bilet alabilen kaç kişi olur vs. muamma olduğu için bir başlık açarak organizasyon düzenleyemiyoruz şu aşamada.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şampiyonluk için ufak bile bir şansımız olduğunu düşünmüyorum.Gerçekcı olmuyorsunuz sonra feryat figan ediyorsunuz .Forvetimiz yok defansımız çok zayıf futbolcu ödemelerini yapamıyoruz.Banko favorim basakşehir beşiktaşta hala favori biz 4.olabilirsek büyük başarı bana kalırsa bu kadroyla 4.lük de zor inşallah 4.bitirebiliriz.
                                şöyle bakmak lazım, sene basında 4. olacağız deseler başarı derdik. o yüzden haklisin, ben de 4. olursak ve gençler böyle devam ederse başarılı bir sezon geçirdik derim.

daha iyisi olur mu? inşallah, top yuvarlak sonuçta ama 4. olmanın bu yıl için başarı sayilmasi gerektiğini unutmadan takip etmek lazım sezonu. sonra gözü yükseklere dikip 4. olunca harcamayalım ünal hocayı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X