Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllardır bu kulüpten kazandıkları paralar yetmedi vay be. Aç gözlüler.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Oyunun tadını çıkarmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun kulübümle gurur duyuyorum..

Yorum

• muhtemel yeni takımlarına avantaj sağlamak isteyen oyuncularımız var fazla takmayalım önümüze bakalım.

Yorum

• Ben geçen haftaki Konya maçındaki sabırlı oyunu gördükten sonra ümitlendim. En nihayetinde büyük maç öyle kolay bere maç vermeyiz. Bizim için en büyük sınavlar deplasmanda oynayacağımız alelade maçlardır. Yoksa biz büyük maçlarda ve kendi evimizdeki maçlarda konsantre problemi yaşamıyoruz. Benim merak ettiğim hugo mu sonradan girmeli yoksa ekuban mı? Ya da şöyle soralım ekuban mı 11 başlarsa faydası fazla olur hugo mu? Sadece gol özelinde de değil bu soru rakip defansı yıpratmak faul almak takım oyununa destek olmak gibi bütün etmenleri dahil etmek lazım karşılaştırma için
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• güzel bi seri yakaladık..bjk yi de yenersek artık daha farklı konular konıuşulmaya başlanacaktır..

Yorum

• 0-2

Şurada dursun...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                0-2

Şurada dursun...

İnşallah .
                .

Yorum

• tinerciler kaç maçtır kötü oynuyor yendikleri ankaragücü maçını kimse ölçü almasın zaten ankaragücü 5 6 maçtır gelene gidene kaybediyor.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• En güzeli bunları tesise dahi sokmamak. Özellikle abdülle en ufak münasebetleri olmamalı kimse etkilenmemeli bu olaylardan ki maça odaklanabilelim
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Zamaninda onur icin sota ve hurmanin hakkini yemisim kendi adima ozur diliyorum..burak zaten karaktersizde sen ne ayaksin boylemi ayrilacaktin keske formayi yere biraktigi zaman yada makedonya olayi sonrasi bitseydi bu is bu kadar borclanmazdik son 3 yildaki performansi 1 milyon euro etmeyecek adama..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyunun tadını çıkarmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun kulübümle gurur duyuyorum..
                        En güzel mesaj budur...

Benim hedefim bu sene ilk 4 icinde ligi bitirmek.

Ugurcan da hata yapacak.
                        Hüseyin de hata yapacak.
                        Rodallega da gol kaciracak.
                        Sosa da kötü oynayacak.
                        Zargo da hata yapacak.

Ama biz bu takima, takim olgusuna, hata yapsa da hocamiza sahip çıkacağız.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bilet işleri yok hala piyasada. Inşallah alabilriz. Çıkmadan bitiyor canına yandigim.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            0-2

Şurada dursun...
                            Agzin bal yesun

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En güzel mesaj budur...

Benim hedefim bu sene ilk 4 icinde ligi bitirmek.

Ugurcan da hata yapacak.
                              Hüseyin de hata yapacak.
                              Rodallega da gol kaciracak.
                              Sosa da kötü oynayacak.
                              Zargo da hata yapacak.

Ama biz bu takima, takim olgusuna, hata yapsa da hocamiza sahip çıkacağız.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Ne zamandır dediğim şey bu işte ,keşke taraftarımızın geneli böyle düşünse de takımı baskı altında bırakmasak...bu takım şimdiye kadar keyif verdi daha da vereceği çok maçlar olacak tabii arada kaybedeceğimiz maçlar da olacak ama böyle böyle gelecek senenin temellerini atacağız...haa bu demek değil ki önümüze çıkan fırsatları tepeceğiz hiç belli olmaz bir anda kendimizi potada bulursak daha fazlasına da hayır demeyiz.

Yorum

• Sezonun en önemli maçlarindan birinden önce, eski kaptanlarin yaptiklarinin kime hizmet ettigi belli.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 12.12.2018, 08:29.
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X