Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mutlak 3 puan için çıkmalıyız, kimseden korkacak durumumuz yok, Hoca zaten gerekli tedbiri alır, şampiyonluk için oynuyoruz artık ne olursa olsun.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• burada takımımızın her zaman arkasında duruyoruz 3 puan her şeyi yerinden oynatır...

Yorum

• Geçen sene 5 maçlık bir galibiyet serimiz olmuştu. Daha geriye gidersek süper finalin oynandığı sezon da ligi 3. bitirmiştik ve seriler yakalıyorduk. Ama bunlar belli bir oyun sistemine bağlı kalınarak alınan galibiyet serileri değildi. Harala gürele işte yetenekli oyuncuların sahne almasıyla olan serilerdi.

Ama... Aldığımız 3 galibiyete bir bakalım. Tamamında sabırla oynanan bir oyun var belli bir dakikaya kadar sonuç alınamasa da. Bunun dışında saha içinde bulunan ciddi yetenekli ve karakterli oyuncularımız. Ve oynadığımız futbol. Kesinlikle bam gümden olabildiğince uzak, pozitif futbola olabildiğince yakın. Konya maçının 2. yarısında Pereira'nın ortasında Novak'ın kaçırdığı gol pozisyonunu en başından bir izleyin. En son ne zaman böylesine akılcı ve hızlı oynadığımızı gördünüz? Kendi açımdan bakacak olursam 2010-2011'den beri ben görmedim.

Bu ligde şu an ne oynadığını bilen 2 takım var. Biz ve ibfk. Biz kesinlikle onlardan daha pozitif, hücum ağırlıklı bir futbol oynuyoruz. Onlar biraz daha dengeli. Daha defansif. Takımlar onlarla maça çıkarken bir korkuyla çıkmayacaklar. Çünkü üzerlerine fazla gelmeyeceklerini biliyorlar. Daha yavaş bir oyun stilleri var. Ama bizim oynadığımız top böyle değil. Daha hızlı, daha hücumcu daha korku salan.

Evet, korku salan. Geçmişte bizimle oynayan takımların her zaman yaşadığı o korkuyu ben eminim ki bundan sonra göreceğiz. Gördünüz değil mi hafta sonu? Nasıl korkarak oynadılar... Ben böylesine bir korkuyu en son 2012 Şampiyonlar ligi Barcelona - Chelsea yarı finalinde görmüştüm.

Kendi açımdan özlediğim şey buydu işte. Galibiyetler, seriler, şampiyonluklar... Bunlar zaten gelecektir bu kültürü sürdürürsek. Önemli olan şey; Trabzonspor'un ne olduğunu bu ligdeki diğer 17 takıma hatırlatmak, ileride de Avrupa'da bunu göstermek...

Maça gelecek olursak 1 puan kabülümdür, 3 puan biz buradayızdır.
        En son Aydın Tiryaki tarafından düzenlendi; 10.12.2018, 16:06.
        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğurcanı değerlendirmek için çok erken. İlk izlenim birebir toplarda ayakta kalması iyi, jahoviçin ilk pozisyonda yere yatmayınca jahoviç afalladı ve saçma bi şut çıkardı. Bu hafta baskı yiyeceğiz mutlaka orda belli olur kalitesi.
          Beşiktaş hala bizden tecrübeli ve iyi takım. Her zamanki gibi akıllı sert oynayacaklar. Beşiktaşın ne oynadığı belli. Geçtiğimiz yıllardaki gibi atiba gibi bir hayvanları yok ve talisca gibi yoktan varedenleri yok. Oyunu sağda quaresma solda caner kuruyor. Caner muhtemelen etkisiz olur, yine quaresmaya dikkat etmeliyiz. Biz ne oynayacağız önemli olan o
          Caner yok.. adriano, necip, vida, gönül defansıyla oynayacaklar.. babel, pepe yok; umarım lens de dönemez.. Eksikler ve perşembe maç oynayacaklar. Daha kötü yakalayamayız bunları.. İnşallah şansımız da yaver gider.

Yorum

• Lens oynayacak sakatlığı geçmiş

Yorum

• Beşiktaşa göre değil de kendi oyunumuzu oynamaya devam edersek bjk yi yeneriz. Son iki maçtır son 20 dk 15 dk tempoyu daha çok artırıyoruz bjk tam tersi oyundan düşüyor. 70 kadar berabere olursa maç kazanan biz oluruz.

Yorum

• Beşiktaşın asıl sorunu kadrosu değil formu. Oyuncular öyle veya böyle sebeplerden kendilerini maça vermiyorlar ya da veremiyorlar. Bazı yorumlarda pepenin olmamasını hayra yoranların olduğunu gördüm. Vida nın performansının artmasına binaen söylüyorlar bunu. Necip bomba. Medel orta sahada mı oynarsa daha büyük sıkıntı olur yoksa defansta mı bu önemli. Ben olsam orta sahada kullanırım ama göreceğiz bakalım şenol güneş ne yapacak. Anthony deplasmanda iyi değil kabul ama sağ taraf Beşiktaşın öyle veya böyle işleyen tarafı. Gökhan gönülün rahatça ileri gidip gelmesine müsaade edemeyiz. Bir tehdit olmalı diye düşünüyorum. Kadro aynı çıkacaktır benim tahminim ama stoper ikilisi aynı mı kalır emin olamıyorum. Maçın bence net bir favorisi yok biz bence bir adım önde duruyoruz ama deplasmanda ateşli bir taraftarın önünde çıkacağız bu maça. Beşiktaş her zamankinden dirençli olacaktır. Skor ne olursa olsun özellikle son dakikalarda bir an olsun gardımızı düşürmemeli oyun disiplininden kopmamalıyız. Bizim için en önemli olan şey bu motivasyon ve ciddiyet. Bu olduğu takdirde futbol şansı da önümüze dikilmezse kazanacağımızı düşünüyorum
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İddaa oranları açıklandı.

1.60 bjk
                  3.40 Trabzonspor

Çok düşük oran vermişler bjk'ye , ama bu kez alacağız onları aşağı isterse 10 ganyan versinler bize
                  .

Yorum

• Sakatsız,eksiksiz maça çıkabilirsek yenilmeyiz.her iki takımda defans işini beceremediğinden bol gollü maç olur.umarım kahkahalarla gülen biz oluruz.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Son durumlara göre rahat almamız gereken maç....Tek çekincem genç kadronun kalede Uğurcan savunmada Hüseyin'in ilk kez böyle bir atmosferde oynayacak olması....Bu eşiği de atlatırsak çıkarın sandıklardan bayrakları ....

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son durumlara göre rahat almamız gereken maç....Tek çekincem genç kadronun kalede Uğurcan savunmada Hüseyin'in ilk kez böyle bir atmosferde oynayacak olması....Bu eşiği de atlatırsak çıkarın sandıklardan bayrakları ....
                        Atmosferin TRABZONSPOR şikebahçe maçından bir farkı yok.

Yorum

• bilet alabilirsem o maçta olacağım şenol güneşin tüm entrikalrına ve maç içinde yapacağı tüm provakosyanlarına rağmen rahat galip geleceğiz ve tnercler bizi mecburen ayakta alkılayacaklar şenol güneş e TRANBZONSPOR ne demek öğreteceğiz hemde bi daha asla unutmayacak
                          Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İddaa oranları açıklandı.

1.60 bjk
                            3.40 Trabzonspor

Çok düşük oran vermişler bjk'ye , ama bu kez alacağız onları aşağı isterse 10 ganyan versinler bize
                            aynen rahat alıp ş.g e iyi bir ders vereceğiz efsane kimmiş öğrenecek oran moran hikaye bam bam bam
                            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İki sezondur Vodafone Park'ta galibiyeti kıl payı elimizden kaçırıyoruz. Bu yıl her şey çok daha farklı olacak. Karşımızda çok kötü bir Beşiktaş var ve biz oldukça formdayız. Kazanmamız için her şey müsait. Kazanırsak büyük ivme yakalarız. Şampiyon olmak istiyorsak ne olursa olsun İstanbul takımlarını deplasmanda yenmeliyiz, en kötü berabere kalmalıyız. Ama Beşiktaş karşısında beraberlik bile kurtarmaz. Mutlak galibiyet gerekiyor. İki yıldır galibiyete hiç bu kadar yakın olmamıştık. İnşallah bu sefer biz kazanacağız.

Yorum

• Kazanmamız için bütün şartlar müsait değil arkadaşlar,evet bazı şartlar müsait ama hepsi değil.Rakip takımın son haftalarda kötü performansa sahip olması bize karşı da doğru orantıyla aynı şekilde devam edeceği anlamına gelmez,kendimizden pay biçin yahu, gidip Alanyaya,Malatyaya yenildik ama daha zor olan Konya ve her ne olursa olsun en azından psikolojik olarak zor addettiğimiz fener maçını aldık,bu işler böyle. Prestij işleri bunlar biraz,onlar için de öyle,alelade bi oyun oynayacaklarını zannetmiyorum, umarım öyle olur orası ayrı tabi.

Mamafih çok zor maç,ben her üç sonuca da açığım,bence ilk devre kapanmak üzereyken hiç fena bi yerde değiliz,ve en önemlisi takımda bazı şeyler oturmak üzere,bi de bu açıdan bakın.
                                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X