Bilet transferi yapilamiyor bildiğim kadarıyla bizim taraf icin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Boşver adamım, Hassas ne güne duruyorİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilet transferi yasak.
İçine edeyim bir bilet alamadık ya nerdeyse 3'te 2'si bloke biletlerin.
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Abi çok doğru ama ufak bi gaz ve orta seviyede heves. Benim çocuklar hep gidecek de bi şekilde dahil olmayı çalışıyorumİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşver adamım, Hassas ne güne duruyor
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi çok doğru ama ufak bi gaz ve orta seviyede heves. Benim çocuklar hep gidecek de bi şekilde dahil olmayı çalışıyorum
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Güzeeeelİlk olarak abdllh.29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdulkadir ve Onazi antrenmana çıkmış.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak abdllh.29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdulkadir ve Onazi antrenmana çıkmış.Sosa da...İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzeeeelForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ya arkadaşlar çok fazla mızmızlanıyoruz satışa çıkan bilet ne ki 70-80 bine oynamış takımız biz 1000 biletin bir dakikada tükenmesi normal değil mi eğer kulüp bir taraftar grubuna özel imkan tanıyorsa buda normaldir iç saha dış saha yağmur çamur demeden koşan arkadaşlarla istanbulda yaşıyorum Trabzon buraya gelirse maça giderim diyenlerle bir fark olsun da cefayı çeken beklesin birileri sefasını çekmesin bi zahmet@ okşoholu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum