Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle başa böyle tarak,penaltı değilmiş pehh bırakın bu adaletli görünme çabalarını buz gibi penaltı.
    Ben lehime aleyhime penaltı vemem. Kilit.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önce özür dilesen çok makbule geçerdi,sonra derdini anlat,burada düşman değiliz.Bela falan okuma,Allah korusun döner bulur.

Bugün Malatya maçı gibi olmadıysa bu rakibin gerçekten hücuma önem vermemesinden yoksa aynı dengesiz ve git gelli oyunla bu takım şampiyon olmaz.Bu şampiyon takım görüntüsü değil,şu anda rakiplerin bu kadar berbatken ve bence Sosa gibi bir deha varken Ünal Karama'ın stajerliğini atlatma dönemi değildi.

Sen geçiş dönemi diyorsun ben de fırsat yılı diyorum,bu itirazların ana kaynağı bu,yoksa başka bir sezon olsa bir yıl da Ünal takılsın,ne olacak sanki öncekiler bizi şampiyon mu yaptı?

Al geçen yıl aynı hafta ne var değişen?Yarın Başak yenerse liderle daha fazla puan farkı olacak?

Anlamaya çalış,senin fikirlerine ters geliyor diye düşman olma,rakipler berbat bir yılda bu sezonu şampiyon olabilirdik diyorum?
      Özürlük bir durum yok ama eğer beddua olayında kırılsaydın mesajımı düzenlerim orda kantarın topuzu kaçmış biraz...ama şu yazdıklarını ve daha önceki mesajlarını okuyup ta sakin kalmak mümkün değil maalesef.

Diyorsun ki geçen senenin bu haftasıyla puanlar aynı ve bu yılı fırsat yılı olarak gördüğünü söylüyorsun,neden?

Neden bu yıl fırsat yılı ?Rakipler mi çok kötü biz mi çok iyiyiz? Madem ki geçen yılla aynı puana sahibiz neden geçen yıl değil de bu sene fırsat yılı oluyor?

Neden biliyor musun ,rakipler geçen sene de aynıydı sıralamadan da anlaşılacağı üzere ve biz o puanları almıştık ama ite kaka,oyun adına hiçbir şey ortaya koymadan...

Bu sene o beğenmediğin adam var ya Ünal Karaman..işte onun sayesinde futbol oynuyoruz ve hatta bu yılı fırsat yılı olarak görebiliyoruz,geçen seneden farkımız bu...

Sana samimi bir soru bu sene Ersun ya da ve öve bitiremediğin Osman olsaydı takımın başında ve bu hafta itibarıyla aynı puanda olsaydık en az şimdiki oyun kadar oynardık diyebiliyor musun ? Ben hem oynanan oyundan hem de saha dışındaki takım olgusundan çok memnunum,arada iş kazaları da olacak tabii,oldu da,o kadar da olsun di mi!
      En son 10-61 tarafından düzenlendi; 08.12.2018, 18:50.

Yorum

• Geseye Istanbul'da kok sokturen ve Aykut'un basinda oldugu bir takima 3 gol atmak cok da kolay bir is degil. Bugun Konyasporu eze eze fark atarak yendik. Yok o pozisyonu atsalardi, yok penalti olmasaydi vb gibi seyler gereksiz argumanlar. Bunlarin hepsi futbolun parcasi, o soyle olsaydi, o boyle olmasaydi falanla sonuc degismez. Sonucta 3-0 gibi net, 90 dakika atak futbol oynamaya calisarak, disiplinli, takimdaslik durusunu kaybetmeden, birbirine saygi duyarak oynadik ve kazandik... Bravo cocuklar
        "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
        http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maçı kazanmak çok güzel ne olursa olsun nasıl oynarlarsa oynasın konya bu ligin diri takımlarından biri 3-0 gibi net bir skor almak çok güzüel oldu maça geleirsek bazı şeykeri galip gelirken de söylemek çok önemli ben çok defa yazdım burda zargo toure bizde oynayacak adam değil şuan takımın en zayıf halksı ağır pozisyon sezgisi zayıf adam kaçırıyor ama genelde bu afrikalı adamalrın özellikle defans oynayanlarda temel sorun onun dışında wakayeme etkisizdi golü atana kadar rodellega etkisiz di ve yusuf etkisizdi onazi basit hatalar yaptı ama sonuçta kazandık galibiyet her zaman güzeldir.
          Beğenilmeyip her maç bir kulp bulunan oyuncuların bir tık üstü 2 milyon euro'dan aşağı oynamıyor. Zaten son 7 senedir Toure kadar bile oynamayan adamlara kelle başı 1.5 milyon euro bayıldık biraz akıllanmamız lazım. Eksikleri olsa da benim işimi gördükten sonra problem değil. 2003-2004 kadrolarını hatırlarsın, Erdinç Yavuz vardı çok iyi bir stopermiydi hayır fakat Tolga ile beraber tam bir tandem oluşturmuşlardı rakibe aman vermeyen cinsten. Sporda temel ilke oyuncu ahlakıdır. Bunu takım nezdinden sağlarsan işin içine biraz yetenek ve şevk katarsan başarı kendiliğinden gelir.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaka gibi yorum abdüle sirk cambazı demek değişik kafada taraftar profilimiz var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Evet sirk cambazı. Winner değil, özgüven yok, tok değil cılız, Yumuşak, zayıf. Allah vergisi yetenek ve kıvraklık ile güzel top cambazı olur ama profesyonel hayatta açıklarını kapatmazsa birşey olmaz. Sizin gibiler ne kadar açsa artık yeteneğe, kırıntı görünce gaza geliyorsunuz. Ben aksini diyorum, bu dangul dungulluk topu al git kız gibi şutlar çek, zayıf takım arkadaşına ulaşamayacak güçsüzlükte paslar ver. Bu şekilde hiçbir şey olmaz.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Maç sonrası konuşan Ünal Karaman

Maç öncesi bir çok eksiğimizi mazeret olarak algılayabilirler.
              Fenerbahçe maçından sonra Onazi 12 gün antrenman yapmadı. Adalesinde sıkıntı vardı. Oynaması mümkün değildi neredeyse. Sahaya çıkmadan "oynamak istiyorum " dedi.
              Abdülkadir Ömür 8 gün antrenman yapmadı. Bugün öğlen yaptığımız antrenmanın bir bölümüne katıldı. Kontrol antrenmanında "oynamak istiyorum" dedi.
              Sosa 7 gündür takımla beraber çalışmıyor. Kontrollü olarak aramıza kattık.
              Pereira 5 gün boyunca takımla çalışmadı.
              Yusuf dünden beri yarı baygın pozisyondaydı. Sahada olmak istedi.
              Oyuncularıma teşekkür ediyorum.
              Bu özveri karşısında alınan bir galibiyet camiamıza hayırlı olsun.

Beşiktaş maçının da, bugünkü müsabakadan farkı yok. Beşiktaş maçına da, diğer müsabakalara nasıl hazırlanıyorsak, öyle hazırlanıp çıkacağız. Arzumuz sıkıntıları olan arkadaşlarımızın sağlıklı bir şekilde gelişip, bizimle antrenmanlara katılmasıdır. Sağlam oyuncularla maça çıkmayı hedefliyoruz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 08.12.2018, 18:55.
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beğenilmeyip her maç bir kulp bulunan oyuncuların bir tık üstü 2 milyon euro'dan aşağı oynamıyor. Zaten son 7 senedir Toure kadar bile oynamayan adamlara kelle başı 1.5 milyon euro bayıldık biraz akıllanmamız lazım. Eksikleri olsa da benim işimi gördükten sonra problem değil. 2003-2004 kadrolarını hatırlarsın, Erdinç Yavuz vardı çok iyi bir stopermiydi hayır fakat Tolga ile beraber tam bir tandem oluşturmuşlardı rakibe aman vermeyen cinsten. Sporda temel ilke oyuncu ahlakıdır. Bunu takım nezdinden sağlarsan işin içine biraz yetenek ve şevk katarsan başarı kendiliğinden gelir.
                görüşlerine katılıyorum ama toure bence takımın en zayıf halkası geriye düştüğümüz maçlarda defosu daha çok ortaya çıkıyor bence devre arası sağlam bir stoper şart.

Yorum

• A.K. denen eleman ağlamış maç sonu. Ulan oynattığın iğrenç futbola rağmen sana kontrat verenler utansın. Sinsi şikeci.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de seni not aldım,tam hocaya sallamaya başlamıştın ki gol geldi de boğazına dizildi .
                    Hocaya sallarım ama çok severim. Hoca’yı sezon başında herkes kovarken ben Hoca’nın başlığında mağlubiyetler sonrası yazdıklarım ortada. Açık konulmak lazım, Nwakame’yi sahada tutması saçmalık.
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      A.K. denen eleman ağlamış maç sonu. Ulan oynattığın iğrenç futbola rağmen sana kontrat verenler utansın. Sinsi şikeci.
                      ne demiş
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Penaltı üzerinden hakeme oradan da bizim maç öncesi açıklamamıza saldırıyor aklınca.

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne demiş
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          görüşlerine katılıyorum ama toure bence takımın en zayıf halkası geriye düştüğümüz maçlarda defosu daha çok ortaya çıkıyor bence devre arası sağlam bir stoper şart.
                          1-2 hata olur, afedersin yeter ki şu götüne tekme atılan yavşamışlar gibi provoke etmesin takımı. Eksik olsun yanında ki ekürisi tamamlasın. Çok çok çok iyileri çok çok çok büyük paralar istiyor görüyorsun 7 senede borçsuz kulüp şu boktan transferlerle gelirinin 6 katı borçlanmış durumda.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• - Trabzonspor forması giyen Abdülkadir Ömür, Konyaspor karşısında bu sezon Süper Lig'de en fazla çalım attığı (5) ve ikili mücadele kazandığı (12) maçı oynadı. Uşak.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocaya sallarım ama çok severim. Hoca’yı sezon başında herkes kovarken ben Hoca’nın başlığında mağlubiyetler sonrası yazdıklarım ortada. Açık konulmak lazım, Nwakame’yi sahada tutması saçmalık.
                              Nwakeme etkili değildi hatta bazen deli etti ama oyunu rakip sahada tutmada önemli diye düşünüyorum yoksa her maç gs maçındaki gibi olamaz zaten,biraz daha erken alabilirdi oyundan .

Yorum

• %75 - Ünal Karaman, teknik direktörlük kariyerinde Aykut Kocaman ilk karşılaştığı dört Süper Lig maçının üçünü kazandı (1M). Üstün.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X