Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rehavet yok.
    Futbolcular maci kazanmanin takima ve sehre neler katacaginin bilincinde.
    Sahaya çıkacağız ve 3 puan icin savasacagiz.
    Futbol sansi insallah yanimizda olur.
    Bu takim sonuna kadar destegi hakediyor...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• 8jk puan kaybetti yarın mete bizi doğramak için elinden geleni yapacak.
      hem meteyi hem konyayı ezmek gerekli umarım stad dolar. gerçi cezalı bloklar olduğundan biraz sıkıntı ama 25 bin olsa bile yeterli.
      sosanın antremana katılmasına çok sevindim. as kadro sahada olacağız umarım hoca kadroyu bozmaz. sadece stoperde huseyin-husseini-toure konusu sıkıntı ki ben olsam toureyi bu maçta oynatmam kontra için gelecek sadece konya hızlı stoper lazım.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Dakika 55, skor Trabzonspor 3-0 Konyaspor

Tribünlerden yükselen ses, "Şike yapsana, Şike Yapsana, Aykut Kocaman, Şike Yapsana"

Çok mu şey istedim acaba?

Neyse, 1-0 olsun bizim olsun
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Yok bu maçı bir türlü kafada kazanamıyorum. Umarım bütün maçlar berabere biter
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• çok kritik maç heyecan başladı muhakkak avrupaya gitmeliyiz bu sezon

Yorum

• muhakkak kazanmamiz gereken bir mac.konya ligdeki herhangi takimlardan hrhangi birisi kayseri ile kiyaslncak bir takim degil daha iyiler.orta seviye takimlarla oymadigimiz maclarda oyunun hakimiydik hr defasinda gol yollarinda sans mi diyelim bceri mi diyelim ondanimizyoktu. bulduğunu atacan ki oyun açılsın. birqz ciddiyt ilerisi icn diyorum

Yorum

• Yenersek bjk ile puanları eşitliyoruz haftaya da bjk maçı var. Çok kritik maç bi defa da bizi yanıltıp kazanın be kardeşim hadi.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Ya ben bu Trabzon'daki taraftarları anlamıyorum... Ulan sezonun kırılma maçlarından birisi. Daha kale arkaları ve maratonda acayip boşluklar var. Bari oraları doldurun ben kardeşim. Nedir yani Cumartesi maça gitmeyip de napıyor bu kadar millet.

Alın şu maçı işte o stadı doldurmanın ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek mi var???
                  2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Kritik maç, önemli bir viraj ve hakem mete kalkavan.
                    Her sart olusmus zaten.
                    Yine de insallah aliriz bu sefer yaniltsinlar bizi.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Şöyle hırs olsun her maçı alırız
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya ben bu Trabzon'daki taraftarları anlamıyorum... Ulan sezonun kırılma maçlarından birisi. Daha kale arkaları ve maratonda acayip boşluklar var. Bari oraları doldurun ben kardeşim. Nedir yani Cumartesi maça gitmeyip de napıyor bu kadar millet.

Alın şu maçı işte o stadı doldurmanın ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek mi var???
                        Kale arkalarından biri, fener maçı yuxunden kısmen cezalı. Orada boşluklar olacaktır.

Yorum

• Zaten maçın heyecanından geç saatlere kadar uyuyamadım rüyamda da biz oynadıkça onlar gol atıyordu 0-6 olmuştu üzüntüden kahrolduğumu hatırlıyorum,umarım tersi çıkar.

Yorum

• Ulan yenileceğiz dediğim bütün maçları aldık o zaman bir kez daha

KONYA BİZİ EZER

Yorum

• olcay oynamaz umarım mahvediyo oyunu

Yorum

• Ankara da kız arkadaş ile gidip güzelce maçımızı izlerken çayımızı içeceğimiz neresi var ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X