Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasıl bire bir suçlusu değil? Muhabirlerden, rakip futbolculardan önündeki maçların ilk 11'lerini alması masum casusluk faaliyetleri mi?
    Şike için dedim . Yoksa hepten masum, süt beyazı olduğunu düşünmüyorum elbet.

Şike meselesi o kadar kalın mevzu ki, Aykut'un yaptığı pislikler benim için pek anlamlı kalmıyor.

Zaten o kadar basireti bağlandı ki, herkes yapıyordu, biz radara yakalandık lafını da etti.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şike meselesi o kadar kalın mevzu ki, Aykut'un yaptığı pislikler benim için pek anlamlı kalmıyor.

Zaten o kadar basireti bağlandı ki, herkes yapıyordu, biz radara yakalandık lafını da etti.
      Valla bence biri de bir bini de bir. Yarım puan çalmakla 30 puan çalmak arasında fark yok. Nasıl çalındığının da önemi yok.

96 yılında homurtulardan sebep sezonun sonunda "onlar da hak etti" diyerek bize yanlayan Aykut'un, "Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği fener'e verdiler..." açıklamasını okuyanlar aslında o dönemden bu yana hiç ahlak sahibi olmadığını anlamışlardır diye düşünüyorum.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla bence biri de bir bini de bir. Yarım puan çalmakla 30 puan çalmak arasında fark yok. Nasıl çalındığının da önemi yok.

96 yılında homurtulardan sebep sezonun sonunda "onlar da hak etti" diyerek bize yanlayan Aykut'un, "Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği fener'e verdiler..." açıklamasını okuyanlar aslında o dönemden bu yana hiç ahlak sahibi olmadığını anlamışlardır diye düşünüyorum.
        Casusluklar vs. gibi eylemleri şikeden ayırıyorum ben.
        Aykut'un yaptığı bu işlerin ahlaki olmadığına katılıyorum da.
        Zaten Aykut ahlaklıdır demiyorum, Konya'ya da hiç yakıştıramıyorum Aykut ile bu kadar adapte olabilmelerini.
        Ali Şen aptal adam değil, 96 nın ertesi senesi Sakaryalılar çetesi diye Oğuz ve Aykut'un ipini çekti.

Yorum

Casusluklar vs. gibi eylemleri şikeden ayırıyorum ben.
          Aykut'un yaptığı bu işlerin ahlaki olmadığına katılıyorum da.
          Zaten Aykut ahlaklıdır demiyorum, Konya'ya da hiç yakıştıramıyorum Aykut ile bu kadar adapte olabilmelerini.
          Ali Şen aptal adam değil, 96 nın ertesi senesi Sakaryalılar çetesi diye Oğuz ve Aykut'un ipini çekti.
          Bence mevcut Konyaspor ile bildiğimiz Aykut çok yakışıyor
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Darmaduman etmemiz lazim bunlari puan kaybi cok moral bozar

Yorum

Bu konuyu hiç irdelemedik dimi

Aykut ne kadar suçlu bizim için fenerlilerin alayı suçlu bu konuda tavizsiziz bende aynı şekilde düşünüyorum doğan bebekler bile suçlu

Aykut enteresan bir karakter 1996 da bizi 2-1 yendiklerinde bu şampiyonluk onların hakkıydı diyebilecek kadar karakterli bir adamdı gerçekten hakketmiştik sonra 2011 de radar bize tutuldu diyebilecek ender adamlardan biriydi belki de şike konusunda en güzel açıklamaydı yani benim haberim yok ama muhtemelen bir şeyler dönmüş demek istedi tapelerde onun çok fazla ismi çıkmadı demek istediğim bir Semih bile rakipleri nemalandıralım demiş Emre bağlamaya çalışmış ama Aykut konusunda o kadar emin değilim bence her şeyin farkında ama bir şey diyemeyen biri çünkü bu ülkede itiraf edenler çok hoş karşılanmaz

neyse hepsinin Allah belasını versin diyelim kapatalım
              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ———————- Uğurcan ——————

Pereira —- Hosseini —-Hüseyin —- Novak

————Toure —— Sosa ———

Abdül ————Yusuf ———- Wakame

————— Rodallega ——————-

Veya Toure defansa Sosa’nın yanına Amiri. Ben olsam Amiri ile başlarım ama hoca büyük ihtimal yukarıdaki kadroyla başlayacak.
                Konyanın orta sahası iyi top yapıyor bende aynı fikirdeyim sağlam bi ön libero ile oynamalıyız Kayseri maçında olduğu gibi orayı Sosa tek başına savunamaz Wakeme maçı rakip sahaya yığdığımız maçlarda soğukkanlılığı güçü bize çok yararlı olacak ama mücadele içinde geçecek Konya maçında bende Amiri taraftarıyım her tarafa koşabiliyor oyun bozabiliyor
                @ okşoholu

Yorum

• Zor bir maç olacak konya ligin iyi takımlarından birisi iç saha avantajını iyi kullanıp bu maçı kazanmalıyız.

Rakibin genel bir analizini yaparsak sonuç üretebilecek kalitede oyuncuları mevcut özellikle geniş alanda yakalanmamak lazım herkesin alanını iyi kapattığı,rakibe boş alan bırakmadığı mücadele gücü yüksek bir oyun sergilemeliyiz.Rakibi agresif sert mücadeleci futbolla sindirmeliyiz.

Hücumda çabuk ve yüksek tempo ile sonuca gitmeliyiz.Hugo rakibi daha fazla yıpratmalı,antony zaman zaman sürpriz golcü olarak ona yardımcı olmalı.Abdülkadir daha fazla içeriye girmeli,yusuf da son maçtaki futbola devam etmeli bu maçta şanssızlığını kırıp gol atacağına inanıyorum.

Duran topların önemini anlatmaya gerek yok kayseri maçında kilitlenen oyunu böyle çözdük.Bu şekilde atacağımız gollerin sayısını arttırmalıyız.Özellikle korner atışlarından skora daha fazla katkı vermeliyiz.

Genç oyuncularımız hüseyin ve uğurcan da yüksek konsantrasyon ile mücadele etmeye devam etmeli, 5-10 maç üst üste iyi oynarsalar ondan sonra o özgüvenle çok iyi yerlere gelebilirler buldukları bu altın fırsatı iyi kullanmalılar.

Biraz yeşil sahanın dışında birkaç dipnot eklemek isterim;

aykut kocamının Ts düşmanlığını herkes bilir bizim dışımızdakı son vukuatından bahsedersek konyanın başında iyi grafik çizen rıza çalımbay varken onun arkasından yöneticilerle işi pişirip diğer hocanın ekmeğiyle oynayan bu etiksizin buradan mutlu şekilde ayrılmasına izin vermemeliyiz.

Birde maçtan önce uğur demiroku tüm taraftarlarımız tribüne çağırmalı uğurun rizede karşılaştığı muamele beni o gün çok üzmüştür.

Federasyon ve gs ile ilgili birkaç cümle etmek gerekirse gs kulübünün içinde bulunduğu durumun tek sebebi kulübün başkanıdır 2-3 aydır tehditvari açıklamalarıyla ortamı geren küçük aziz yıldırım moduna giren başkanları beni hayal kırıklığına uğrattı oysa ilk başta beyefendi bir görüntü vermişti.Federasyon ve mhknın ise kendilerini rahat bıraksın diye iki hakemi yem olarak gs kulübünün önüne atması türk futbolu adına skandaldır.

Son olarak ankaragucü ile bjk maçının başka stadda oynanması konusuna birkaç cümle edersek federasyona sormak lazım sezon başından beri bu stad böyleydi bjk maçına kadar orda oynayan takımların suçu neydi bu durum haksız rekabet değilde nedir.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konyanın orta sahası iyi top yapıyor bende aynı fikirdeyim sağlam bi ön libero ile oynamalıyız Kayseri maçında olduğu gibi orayı Sosa tek başına savunamaz Wakeme maçı rakip sahaya yığdığımız maçlarda soğukkanlılığı güçü bize çok yararlı olacak ama mücadele içinde geçecek Konya maçında bende Amiri taraftarıyım her tarafa koşabiliyor oyun bozabiliyor
                    Ben Olcay'ın kesilip Amiri'nin Sosa'nın yanına orta sahaya sol iç olarak eklenmesi taraftarıyım.
                    Solda Nwakaeme, sağda Abdülkadir, önce Yusuf, arkada Sosa-Amiri...

Orta saha direnci çok çok daha fazla olacaktır.
                    Ayrıca yaratıcılık konusunda da herhangi bir eksiğimiz kalacağını da düşünmüyorum.

Yorum

• En kötü 3 puan
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Konya'nın futboluna karşı şu çok güzel oynar:

Yorum

Ben Olcay'ın kesilip Amiri'nin Sosa'nın yanına orta sahaya sol iç olarak eklenmesi taraftarıyım.
                          Solda Nwakaeme, sağda Abdülkadir, önce Yusuf, arkada Sosa-Amiri...

Orta saha direnci çok çok daha fazla olacaktır.
                          Ayrıca yaratıcılık konusunda da herhangi bir eksiğimiz kalacağını da düşünmüyorum.
                          Amiriden ön libero olur mu bilmiyorum savunma başka bir meziyet çok koşan biri ama adam savunabilir mi çok emin değilim öyle kolay olsaydı koy oraya Yusufu derdik ama o bile kaçak dövüşenlerden
                          @ okşoholu

Yorum

• Hakem Mete Kalkavan
                            Ankargücü maçında Var'a gerek kalmadan bir takim nasıl katledilirin örnegi olmuştu kendisi

Gecen sezon çıkışta iken Bursa macına Halis Özkahya'nın verilip macta 2 penatilimızın calinmaması neyse aynı niyetle atanmıştır bu hakem maça
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Beşiktaş'ın çocuğunu atamışlar maça.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• kişiliksiz,eyyamcı,Trabzonspor düşmanı atanmış maçımıza.
                                **
                                H) METE KALKAVAN
                                (Y) CEYHUN SESİGÜZEL
                                (Y) ESAT SANCAKTAR
                                (D) TUGAY KAAN NUMANOĞLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X