İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ünal icin mi en azindan sezonu bitirsin diyorsun?? ne gönderilmesi en azindan 3 senelik sözlesme imzalmasi gerekir..İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'a bişey dedim mi ben? Madem ki takımın başında en azından sezonu bitirsin. Geçen sene Ersun Yanal'ı göndermenin maliyeti ortada. Rodallega şampiyonluğa oynayan takımın golcüsü olamaz. Ha şampiyonluğa oynamıyorsak götürür . Burak'ı göndereceksek de kulübe zarar vermeden göndermek gerek.
elinde ki kadroyu son derece iyi kullaniyor..biraz sans yanimizda olsa liderdik suan..bu kadar pozitif futbolu 2011 sezonundan bu yana ilk defa gördük adam bari sezonu bitirsin deniliyor..ilginc..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Sıralamaya bakarsak Ünal Karaman henüz başarılı olamamıştır. Ha birde şu var 14 maçta 22 puan iyi bir tablo değil fakat lig birbirine çok yakın. Ayrıca kadro şampiyonluğa oynayabilecek bir kadrodur. Takım avrupaya gidemezse yine Ünal Karaman devam etsin diyebilir misiniz? Benim asıl vurgu yapmak istediğim kişiler ile kulüp arasındaki ilişiği keserken maddi boyutunun kulübü zor durumda bırakması.İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal icin mi en azindan sezonu bitirsin diyorsun?? ne gönderilmesi en azindan 3 senelik sözlesme imzalmasi gerekir..
elinde ki kadroyu son derece iyi kullaniyor..biraz sans yanimizda olsa liderdik suan..bu kadar pozitif futbolu 2011 sezonundan bu yana ilk defa gördük adam bari sezonu bitirsin deniliyor..ilginc..
Yorum
-
İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıralamaya bakarsak Ünal Karaman henüz başarılı olamamıştır. Ha birde şu var 14 maçta 22 puan iyi bir tablo değil fakat lig birbirine çok yakın. Ayrıca kadro şampiyonluğa oynayabilecek bir kadrodur. Takım avrupaya gidemezse yine Ünal Karaman devam etsin diyebilir misiniz? Benim asıl vurgu yapmak istediğim kişiler ile kulüp arasındaki ilişiği keserken maddi boyutunun kulübü zor durumda bırakması.
Geçen sene liderden 20 puan fark yemedik mi biz?
O kadrodan Okay da gitti. Önemli oyuncuydu.
Gelenler gelecek vaat eden adamlar.
Neye istinaden kadro direk şampiyon olabilecek kadro oluyor?
Yorum
-
Şampiyonluğa oynayacak kadro dedim. Ayrıca hosseini dışındaki kişiler nasıl gelecek vaad eden oyuncular oluyor yaşlarına bir bakın. Kötü transfer demiyorum ama genç değiller.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene liderden 20 puan fark yemedik mi biz?
O kadrodan Okay da gitti. Önemli oyuncuydu.
Gelenler gelecek vaat eden adamlar.
Neye istinaden kadro direk şampiyon olabilecek kadro oluyor?
Yorum
-
Alintaligim mesajinda Rodellaga bu takimin forveti olamaz dedin..Eee Burak da yok artik..forvetsiz bir kadro sampiyonluga oynayabilir öyle mi??İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğa oynayacak kadro dedim. Ayrıca hosseini dışındaki kişiler nasıl gelecek vaad eden oyuncular oluyor yaşlarına bir bakın. Kötü transfer demiyorum ama genç değiller.
bu kadro sampiyonluga oynayabilecek durumda degil ama futbolcusundan maksimum verim alabilecek bir teknik direktör yukarda tutabilir bu kadroyu..hatta bir hava yakalanirsa yarisin icinde de olur ama bu kadro yeterliginden degil teknik direktörün verim almasindan kaynakli olur..Senol Günes bunu en iyi yapan teknik direktör Türkiye de..Bana kalirsa Ünal daha iyisini yapabilir..
Takim avrupa kupalarina katilamasa dahi benim icin Ünal Karaman basarilidir..Takimda ruh var artik, arkadaslik var..Mücadele eden, yenilse de dik duran bir takim var..Futbolcular Ünal in adaletine inaniyorlar..Bu acikca belli..Ünal Karaman simdi gönderilsin isler kötü gittiginde ilk takimin basina getirilecek adamdir..Senol Günes in teknik direktör olarak Trabzonspor a özgü islevini aldi bana kalirsa..4 kere gönderilse de 5 kere geri cagrilir..
Önceden yaptigimiz hatalari yapmayalim..sonrasini defalarca yasadik..Ünal düzgün bir adam..iyide bir teknik direktör..Siralamada yere bakmazsizin uzun vadeli takimin basinda yer almalidir..Zaten taraftar akli selim olursa ve sabrederse basari kacinilmaz..bu sene olmaz, seneye olmaz..ondan sonraki sene olmaz ama sonra üst üste sampiyonluklar gelir..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 02.12.2018, 23:27.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Ben de onu diyorum.İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğa oynayacak kadro dedim. Ayrıca hosseini dışındaki kişiler nasıl gelecek vaad eden oyuncular oluyor yaşlarına bir bakın. Kötü transfer demiyorum ama genç değiller.
Geçen sene 20 puan fark yemiş, en önemli orta saha elemanlarından birini kaybetmiş, boşlukları doldurmak için aldığı adamlar belirsiz adamlar...
Ekuban, Hüseyni, Toure, Amiri, Nwakaeme...
Bunların hiçbiri öyle takımı kurtaracak isimler falan değil.
Bu kadro, şu takviyelerle nasıl geçtiğimiz 2 yılda ortaya koyduğu performans ortada iken şampiyonluğa oynayacak kadro oluyor??
Ünal Hoca bir fark koyduğu için, sana öyle geliyor.
Başka biri olsaydı görürdüm ne topu oynuyorduk.
Hele bu yıl ortaya çıkan meydan savaşı gibi bir lig varken.
Yorum
-
Bu maç bitti, serinin devam etmesi önemli. Sezonun ilk yarısında şu ana kadar fazlasıyla puan kaybı yaşandı, galibiyetler devam etmeli eğer ciddi bir hedef varsa.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 02.12.2018, 23:55.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Burak Yılmaz bu takımın 1. Forvetidir. Şampiyonluğa oynayan takımın forveti senede 20 gol barajını geçmelidir. Burak olmayınca şampiyonluğa oynamamız zor tren zaten kaçtı. Kulübün bir futbol kültürü oturtması lazım. Sırf yerliden oluşan bir kadro değil üstüne koyan ucuza mâl edip iyi fiyata satabilen bir kulüp olmalıyız. Tabi bunlar için sabır sistem gerek. Bizim en büyük handikapimiz şampiyonluğu ucundan kaçırınca veyahut elimizden alınınca sonraki sezon saçmalıyoruz. Devamlı kovalayan takım olmalıyız.İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlintaligim mesajinda Rodellaga bu takimin forveti olamaz dedin..Eee Burak da yok artik..forvetsiz bir kadro sampiyonluga oynayabilir öyle mi??
bu kadro sampiyonluga oynayabilecek durumda degil ama futbolcusundan maksimum verim alabilecek bir teknik direktör yukarda tutabilir bu kadroyu..hatta bir hava yakalanirsa yarisin icinde de olur ama bu kadro yeterliginden degil teknik direktörün verim almasindan kaynakli olur..Senol Günes bunu en iyi yapan teknik direktör Türkiye de..Bana kalirsa Ünal daha iyisini yapabilir..
Takim avrupa kupalarina katilamasa dahi benim icin Ünal Karaman basarilidir..Takimda ruh var artik, arkadaslik var..Mücadele eden, yenilse de dik duran bir takim var..Futbolcular Ünal in adaletine inaniyorlar..Bu acikca belli..Ünal Karaman simdi gönderilsin isler kötü gittiginde ilk takimin basina getirilecek adamdir..Senol Günes in teknik direktör olarak Trabzonspor a özgü islevini aldi bana kalirsa..4 kere gönderilse de 5 kere geri cagrilir..
Önceden yaptigimiz hatalari yapmayalim..sonrasini defalarca yasadik..Ünal düzgün bir adam..iyide bir teknik direktör..Siralamada yere bakmazsizin uzun vadeli takimin basinda yer almalidir..Zaten taraftar akli selim olursa ve sabrederse basari kacinilmaz..bu sene olmaz, seneye olmaz..ondan sonraki sene olmaz ama sonra üst üste sampiyonluklar gelir..
Yorum
-
Üstündeki takimlara bak ve hocalarına bak bir de ellerindeki kadroya bak ona göre karşılaştır. Bir insanı sevebilirsin ki ben de Onur'u fazlaca seviyorum ama Uğurcan ondan daha iyiyse kalede o Uğurcan oynamalıdır. Başarı endeksli olmalıyız.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de onu diyorum.
Geçen sene 20 puan fark yemiş, en önemli orta saha elemanlarından birini kaybetmiş, boşlukları doldurmak için aldığı adamlar belirsiz adamlar...
Ekuban, Hüseyni, Toure, Amiri, Nwakaeme...
Bunların hiçbiri öyle takımı kurtaracak isimler falan değil.
Bu kadro, şu takviyelerle nasıl geçtiğimiz 2 yılda ortaya koyduğu performans ortada iken şampiyonluğa oynayacak kadro oluyor??
Ünal Hoca bir fark koyduğu için, sana öyle geliyor.
Başka biri olsaydı görürdüm ne topu oynuyorduk.
Hele bu yıl ortaya çıkan meydan savaşı gibi bir lig varken.
Yorum
-
Nasil olacak bunlar peki? Simdi olumlu giden bi süreci baltayalamak mi? Bence önceliklerimizi iyi belirlememiz gerekir..eger böyle düsünüyorsan basari kistasi önümüzdeki zaman ligdeki siralama ve skor tabelasi olmamali..takim isik veriyorsa destek olmaliyiz..simdi bi kac basarisiz sonuctan sonra Ünal in hakkini yersek ki bu cok büyük olasilik o zaman bu senin dediklerin hicbir zaman gerceklesmeyecektir..On yilda iki kere iyi kötü zirve yarisi yapan bir takimdan öteye gidemeyiz..İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz bu takımın 1. Forvetidir. Şampiyonluğa oynayan takımın forveti senede 20 gol barajını geçmelidir. Burak olmayınca şampiyonluğa oynamamız zor tren zaten kaçtı. Kulübün bir futbol kültürü oturtması lazım. Sırf yerliden oluşan bir kadro değil üstüne koyan ucuza mâl edip iyi fiyata satabilen bir kulüp olmalıyız. Tabi bunlar için sabır sistem gerek. Bizim en büyük handikapimiz şampiyonluğu ucundan kaçırınca veyahut elimizden alınınca sonraki sezon saçmalıyoruz. Devamlı kovalayan takım olmalıyız.
Burak suan ki kafa yapisiyla bu takiminda olmamali..onun olmadigi maclarda takim cok daha üretken..devre arasina onca eksiklerimize ragmen yukarlarda girersek iki nokta transferi ve takim oyununu aksatmayacak bir Vugrinec gibi bir forvetle bir süpriz neden olmasin...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bak üstteki kadrolara!!!İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstündeki takimlara bak ve hocalarına bak bir de ellerindeki kadroya bak ona göre karşılaştır. Bir insanı sevebilirsin ki ben de Onur'u fazlaca seviyorum ama Uğurcan ondan daha iyiyse kalede o Uğurcan oynamalıdır. Başarı endeksli olmalıyız.
Başakşehirden mi iyi senin kadron geçen seneki oyuncu performansları ile, yoksa Başakşehir'in, Gs'nin, Bjk'nin hatta Kasımpaşa'nın kadrosu mu daha iyi?
Geçen sene aynı kadron varken, madem çok iyi kadromuz var, ne diye 20 puan fark yedin?
Ben kimseyi takıma faydası yoksa sevmem.
Ünal yokken bu takıma oynatılan oyun ortada.
O oyun ortada iken, bugün Ünal gelip bu takıma biraz kalbur üstü top oynatınca bu oyunun sanki önceden var olan bir şeymiş gibi, Ünal'dan payeyi almanın hiçbir adil tarafı yok.
Üstteki takımların kadrolarının bizden bir eksiği yok.
Onur ve Burak'ın bu takıma bir katkısı da yok uzun zamandır. Kendi istatistiklerine katkı yaptıkları doğrudur.
Başarı endeksli isen de Ünal.
Öncekilerin tamamından daha iyi top oynatıyor bu takıma.
Bu futbolu son 25 senede kaç kere oynadı bu takım?
1995-1996, 2004-2005, 2010-2011...
Bunların dışında bu sezon oynadığın topu oynadığın bir dönem var sanki!
Yorum
-
Burak Yılmaz bu takımın kadro dışı bırakılmış çöpüdür artık.
Kendisinden beklenen ivedilikle kendine takım bulması, masrafsız gitmesidir.
Bu kulübün başında, daha dün seçilmiş bir yönetim var.
Elinizde alternatif yönetim yok zaten.
Bu yönetimin yaklaşımı bu!!
Futbolcuya dayalı kulüp olmayacak.
Olmayınca ortaya çıkan takım oyunu da ortada.
Yorum
-
güzel bi 3 puan oldu. ama iki maçtır kötü oynayan sınırlı yetenekli ve kapasiteli takımları yeniyoruz. her maç kalemizde kabulsar görüyoruz. devamı gelir mi bilmem ama bu sonuçlara aldanmamalı ünal hoca. sürekli biiler değiştirmenin denemenin bi anlamı yok. pereira abdülkadir ikilisini bozmanının bi anlamı yoktu. yani ekuban olmasa bu maç 0 0 dı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum