Onu sozlesmesine koyan adamlara diceksin. ama buragin kadroya girmesi sart. Eger devre arasina kadar kadro disi kalirsa, iyi para alamayiz.
Unala laf edenlerde bi dursun, bu adamin sucu ne, roda tony abdus kalenin dibinde kacirsin, unal beceremiyo denilsin sonra. Playstation sanki, o basiyo dugmelere.
Burak’ın kadroya girmesi tüm havayı söndürür. Öyle bir ihtimal yok artık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sidoberler için bir iki kelam edeyim.
Bence hüseyinin pas kalitesi çok iyi. Öyle bam güm vurmuyor, bilinçli ve görerek güzel paslar çıkarıyor orta sahaya.
Oyun tecrübesi kazandıkça savunma özelikleri de yükselecek diye düşünüyorum.
Zargo reis ise çok ağır, güven vermiyor, hızlı bir forvet bu arkadaşı servet-şevçenko sendromuna sokabilir.
Bu nedenle defans hattı gelecekte iki hüseyinle oluşturulacak gibi.
Sidoberler için bir iki kelam edeyim.
Bence hüseyinin pas kalitesi çok iyi. Öyle bam güm vurmuyor, bilinçli ve görerek güzel paslar çıkarıyor orta sahaya.
Oyun tecrübesi kazandıkça savunma özelikleri de yükselecek diye düşünüyorum.
Zargo reis ise çok ağır, güven vermiyor, hızlı bir forvet bu arkadaşı servet-şevçenko sendromuna sokabilir.
Bu nedenle defans hattı gelecekte iki hüseyinle oluşturulacak gibi.
Zargo özelinde eleştirilere genel anlamda katılmıyorum. Biz iyisini buldukça mükemmelliyetçi kesiliyoruz. Allah aşkına 2011 kadrosunda Giray- Egemen ikilisi helalinden 82 puan toplarken çok üst düzeymi oynuyorlardı hayır. Hatalar elbet olacak yeter ki standardı bulalım. Zargo'nun sıfır hatayla oynayanı EPL ya da standart Avrupa liglerinde yıllık 2 milyon avronun altına oynamıyor, biz bu arkadaşa 600 bin avro civarı maaş ödüyoruz. Takımı sahiplenmesi, mağlup olduğumuzda yerlilerin bile cesaret edip tribünden özür dilemeye çekindiği yerde tüm samimiyetiyle taraftarların huzurunda özür dilemesi son dönemde parayla bile satın alınamayacak türden. Biz vasatıyla, yeteneklisiyle en önemlisi iş ahlakını benliğinde hisseden oyuncu grubuyla helalinden 82 puan toplarız. Aynı şekilde Majid sezon başından beri en istikrarlı oyuncularımızdan biri. Şimdi de kuruş para harcamadan Hüseyin gibi pırlantaya sahip olduk. Stoperlerin eksikliğinde stopersizlikten kıvranırken Hüseyin'in katılımıyla belki de devre arası milyonlarca avro maliyetten kurtulduk. İşini iyi yapmak işte böyle birşey. İyi yönetim, özverili teknik heyet, işini ahlaklı yapan oyuncu grubu. Başarı kendiliğinden gelecektir...
Zargo özelinde eleştirilere genel anlamda katılmıyorum. Biz iyisini buldukça mükemmelliyetçi kesiliyoruz. Allah aşkına 2011 kadrosunda Giray- Egemen ikilisi helalinden 82 puan toplarken çok üst düzeymi oynuyorlardı hayır. Hatalar elbet olacak yeter ki standardı bulalım. Zargo'nun sıfır hatayla oynayanı EPL ya da standart Avrupa liglerinde yıllık 2 milyon avronun altına oynamıyor, biz bu arkadaşa 600 bin avro civarı maaş ödüyoruz. Takımı sahiplenmesi, mağlup olduğumuzda yerlilerin bile cesaret edip tribünden özür dilemeye çekindiği yerde tüm samimiyetiyle taraftarların huzurunda özür dilemesi son dönemde parayla bile satın alınamayacak türden. Biz vasatıyla, yeteneklisiyle en önemlisi iş ahlakını benliğinde hisseden oyuncu grubuyla helalinden 82 puan toplarız. Aynı şekilde Majid sezon başından beri en istikrarlı oyuncularımızdan biri. Şimdi de kuruş para harcamadan Hüseyin gibi pırlantaya sahip olduk. Stoperlerin eksikliğinde stopersizlikten kıvranırken Hüseyin'in katılımıyla belki de devre arası milyonlarca avro maliyetten kurtulduk. İşini iyi yapmak işte böyle birşey. İyi yönetim, özverili teknik heyet, işini ahlaklı yapan oyuncu grubu. Başarı kendiliğinden gelecektir...
+61
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Hüseyin devre arası masrafindan kurtaracak bizi inşaallah.
Bir Okay benzeri, kabiliyetli defansif orta saha, sene sonuna kadar götürür bizi böyle giderse .
1 oyuncunun olmayışı hücumdaki oyun ritmini ve kanat bekleri dahi etkiledi. Çünkü Onazi yerine 1 adam koyup devam etmedik, 3 oyuncunun yerini değiştirdik. Mevkileri fazla kurcalamadan devam etmeliyiz.
Abdülkadir mevcut fiziksel kapasitesi ile orta sahada, göbeğin hiçbir yerinde oynayamaz.
6-8-10 farketmez.
Sol iç - sağ iç de oynayamaz.
Çocuğun yeri belli.
Messi Ronaldo gibi adamlar da orada oynuyor. Niye sanki atıl bir vazife gibi muamele ediliyor anlamadım.
Şu anda on bölgede 10 numaraya en uygun adam Yusuf.
Oraya birşey aramaya gerek yok...
Senenin başından beri aynı şeyi yazıyorum. Abdülkadir alt kategorilerde göbekte veya oyun kurucu bölgesinde oynamış olabilir ancak bu süper ligde de o bölgede oynayabileceği anlamına gelmiyor. Maalesef bu fizik gücüyle orta bölgede hiçbir şekildenç verimli oynayamaz. oynayabileceği tek mevki sağ açıktır fiziksel temas bu oyuncuya göre değil maalesef. Topu atıp geçecek bu. Yusuf son 2 maçta acayip verimli oynadı umarım böyle devam eder de o bölgede sorun yaşamayız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abdülkadir mevcut fiziksel kapasitesi ile orta sahada, göbeğin hiçbir yerinde oynayamaz.
6-8-10 farketmez.
Sol iç - sağ iç de oynayamaz.
Çocuğun yeri belli.
Messi Ronaldo gibi adamlar da orada oynuyor. Niye sanki atıl bir vazife gibi muamele ediliyor anlamadım.
Şu anda on bölgede 10 numaraya en uygun adam Yusuf.
Oraya birşey aramaya gerek yok...
Sene başından beri söylüyoruz, bu fizikle orada oynayabilmesi imkansız.
Çocuğu tekme manyağı yapıyorlar. 360 dereceden müdahale yeme ihtimali var, çizgide olunca bu risk direkt yarı yarıya düşüyor. Kazma defansif orta sahalardan kurtulabilirse bu sefer stoperlerin kucağındasın. Bu kadar hızlı ve seri oyuncu çalımı attığı an işi bitirmesi lazım. O da kenarda olur sol beki geçtin mi ceza sahası veya sıfırdasın.
Çizgiye inerek orta yapma, sola çekerek ayak içi vurma, duran top alma vs bir sürü opsiyonu oluyor.
Doğrudur ben sadece ilerde iki hüseyinin stoperde daha başarılı olacağını düşündüğümü söyledim.
Zargo bazen aşırı yavsş gibi geliyor bana, umarım yanılırım.
Bu arada Burak tan para gelecek diye adamı tekrar takımın içine el bombası gibi sokmaya gerek yok.
Bedava gitse de yeter.
Ama gitmeyecek.
Bizden aldığının yarısını bile veren çıkmayacaktır.
tekrar takıma dönmesi mucizelere bağlı artık. burak defteri kapanmıştır. oynamadan kazansa bile takıma giremez.onur içinde geçerli bunlar onurun zaten o formayı ve eldivenleri yere bıraktığı maçta bileti kesilmeliymiş.
Hüseyin devre arası masrafindan kurtaracak bizi inşaallah.
Bir Okay benzeri, kabiliyetli defansif orta saha, sene sonuna kadar götürür bizi böyle giderse .
Okayı çok severim, bizde de çok faydalı oldu ama nedense yerleşimde nereye koyacağımı hiç bilemiyorum. yanında kim oynayacak sıkıntısı doğuyor
okay pres yapan koşan bir oyuncu değil. kesici, güçlü,, uzun ve topla arası iyi bir oyuncu
okay-onazi-sosa çok defansif kalır
okay-kucka-sosa çok ağır kalır
okay-sosa- yusuf (abdül) defansif olarak zayıf kalır gibi geliyor
bize onazi gibi biri gerekiyor. tabi daha iyisi. melo, atiba, medel gibi
fakat bu tutan iyi takımı birden bozmadan gençleri monte ederek hem ekonomik hem başarı olarak iyi yerlere gelebiliriz
Yorum