Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Malatya maçının tekrarı olmaması için fazla bir neden yok
    Amansız bir hücum hücum futbolu oynarsın Bilal ,Varela,Chery ile hızlı hücumlarla bir anda 3-0 olur maç

Bizim deplasmanda kontrollü bir anlayış geliştirmemiz lazım

Güldük,eğlendik ama Novak ,Perreira Fener maçındaki gibi oynarsa ters bir skor çıkabilir
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kayseri'yi yenmeyen takım kalmadı heralde. Ancak Trabzonspor olunca konu 3 de atabilir 5 de yiyebilir
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Onazi'nin yokluğunda hiç düşünmeden Amiri'yi oynatırım.
        İspanya ve Portekiz karşısında orada oynuyordu birkaç ay önce..
        Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
        İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• amiri cok sey yapmak istiyor hizli oynamayi seviyor ikili mücadelelerden kacmiyor savasmayi seviyor herseyi cabuk yapayim diyor bu yüzden oynadigi son dönemlerde sahada cok sacmaladigi da oluyor ister istemez cok iyi niyetlilik yetmiyor acikcasi güven vermiyor , bu yüzden forum da bakiyorum cogu kisi teredüt icinde biri ilk onbirde oynar diyor biri olmaz diyor ben sahsen amirinin onazinin yerinde oynayamaz diyorum güven vermedigi icin yapacagi bir iki yanlista golleri yeriz bu isin sakasi yok beyler ...batuhana gelince trabzonsporda görmek istemedigim tek oyuncudur oyuna girse bile varligi yoklugu beli olmayan tek oyuncu batuhan ne güven vermis bu zamana kadar nede bir basarisi var bir kac taraftarimiz genc oyuncumuz dedigi batuhan 25 yasinda , batuhanla maca baslarsak sahada 10 kisi oluruz , batuhan kesinlikle iyi bir insandir iyi bir trabzonsporludur fakat bunlar yetmiyor suana kadar nasil kalmayi basarmis bunuda cözemedim cözemeyecegimde suan hangi süperlig takimda yer bulabilirdi mesela ? batuhanla olmaz renktaslarim ..batuhani izlemek istiyorsak kupa macinda oynatirsin bakarsin nasil gelismis diye , batuhan sikecilerle oynadigimiz macta oyuna girdikten sonra sikeciler üstümüze gelmeye basladilar golde atilar ikinciyede atiyorlardi ...onazinin yerinde eli ayagi düzgün bir oyuncu oynamali sogukkanli olmali görevden kacmamali saklanmamali suan kadromuzda bu görevi yapabilecek sadece olcayi görüyorum olcay sahan bu görevi cok iyi yapacaktir büyük ihtimal onaziden formayi kapacaktir bu firsati kacirmaz ..kayseri - trabzon mac tahminim batuhan oynamayacaksa 0-3 net skorla kazaniriz diyorum önümüzdeki kupa macinda da tüm yedekleri oynatsin hocamiz onlarida orda izler tartisiriz kamilde eger iyi durumdaysa kupa macinda oynamali tekrar maclara alismasi icin iyi bir firsat olur tüm yedeklere ... bana katilan katilmayanlara saygilarimi sunarim
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• bana göre malatya deplasmanının ilk yarım saatinde ligin en iyi deplasman performansını gösteren oyunu oynadık. fener maçının ikinci yarısında da yine yarım saat bir takım kendi sahasında nasıl oynar rakibi nasıl boğarın adeta dersini verdik. ama gel gör ki malatyaya 5-0 yenildik fener maçı da neredeyse berabere bitecekti. bunun en büyük nedeni defansif zaafiyetimiz. malatyadan o ilk o golü yemesek güzel oyunumuz devam edecekti ama ev sahibi takım golü bulunca seyirci desteğiylede silkelenip kendine geldi. başakşehiri bu duruma getiren takım savunmasının çok iyi olması adamlar rakibe neredeyse pozisyon vermiyor. buna acilen çözüm bulunmalı.

önazi top kullanma becerisi zayıf olsada özellikle sahipsiz topları toplamada çok işe yarıyordu, cezalı ve birkaç haftalık sakatlığında onu çok arayacağız.

Yorum

• Galip gelebilirsek 4. yükselebiliriz.

Yorum

• Kayserinin durumu iyi değil. Bizde kayseriye çok bilenecek değiliz. Çok iyi futbol beklemiyorum ama galip geliriz düşüncesindeyim
                trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Yine rehavet kokusu var

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Onazi'nin yokluğunu doldurabilecek ve sahada Onazi'ye yakin performansi ve mucadeleyi gosterebilecek iki adet isim var kadromuzda.
                    Birincisi Kamil Ahmet Corekci.
                    Ikincisi de Olcay Sahan.

Kamil Ahmet uzun sureli bir sakatliktan dönmese idi, gözü kapali tercih edilebilirdi.
                    Bu macta Olcay Sahan oynamali.

Ve Unal hocayi su zamana kadar az da olsa tanidiysam, Olcay'i oynatacaktır.

Futbolcular da taraftarimiz gibi sikecilerle oynadığımız maçın rehavetinden çıkamadıysa hala, zor bir maç bizi bekliyor.

Bu sefer sanki hersey güzel olacak.

Malatya faciasi gibi maçlar yasamamak ümidiyle.

Vurduğun gol olsun TRABZONSPORUM..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 30.11.2018, 19:11.
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Ünal hocanın röportajlarında söylediği gibi 5 yediğimiz maçta bile iyi oynadık

ilk başakşehir maçı hariç bütün maçlarda rakipten iyiydik neredeyse

bazılarımız td farklı olsa çok daha iyi olacağımızı söylüyor ama bu iyi futbolun td den oalbileceği akılarına gelmiyor

bu takım iyi bir takım. belki bir iki rütuşla çok daha iyi oluruz

alt yapı gerçekten bambaşka birşey

oynadıkça bu gençler başarılı olacak

keşke fb deki barış alıcıyı biz alsaydık. dün akşamki maçta sahada aklıyla oynayan birkaç fb liden biriydi (ilk yarı izledim sadece)

bizim takımlarımız gençleri oynatmıyor. oynatılsalar çok oyuncu kendini gösterecek

yusuf geçen haftaki gibi oynarsa etkili olur. inşallah kazanırız

Yorum

• Deniz turuc,kravets,gyan ve bir kac oyuncusu daha,bu hafta iyilesmis vay be
                        Kana biyik affedilmis,baskanlari ilk defa kadro zenginligiyle maca hazirlanabildik uzun süre sonra eiye aciklama yapmis,bu ne sanssizlik arkadas,korkuyorum resmen
                        Olasi bi galibiyetin ,cok asiri bi mucadele ve efor gerektirdigini düsünüyorum,puan kaybi yasayacagiz muhtemelen...

Yorum

• rehavet çok kötü bir psikoloji, çok sıkı durmamız gerekiyor lakin rakip çok sıkı ve ciddi olacak bu maçta karşımızda
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onazi'nin yokluğunu doldurabilecek ve sahada Onazi'ye yakin performansi ve mucadeleyi gosterebilecek iki adet isim var kadromuzda.
                            Birincisi Kamil Ahmet Corekci.
                            Ikincisi de Olcay Sahan.

Kamil Ahmet uzun sureli bir sakatliktan dönmese idi, gözü kapali tercih edilebilirdi.
                            Bu macta Olcay Sahan oynamali.

Ve Unal hocayi su zamana kadar az da olsa tanidiysam, Olcay'i oynatacaktır.

Futbolcular da taraftarimiz gibi sikecilerle oynadığımız maçın rehavetinden çıkamadıysa hala, zor bir maç bizi bekliyor.

Bu sefer sanki hersey güzel olacak.

Malatya faciasi gibi maçlar yasamamak ümidiyle.

Vurduğun gol olsun TRABZONSPORUM..

Uğurum sen ne hissediyorsun maç ne olur onu söyle
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uğurum sen ne hissediyorsun maç ne olur onu söyle
                              [emoji23]
                              Sikecilerle oynadigimiz maçtaki gibi hislerim yok Enesim.
                              Zor maç olacak gibi.
                              Kayseri'nin bu maça asiri bilenmesi de bizi zora sokacaktir 90 dakika icinde.

Gönlümden gecen 3 puani zor da olsa almak.

Yeter ki rehavet olmasin futbolcularda.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X