ben daha önce de çok olduğu için kayseri maçından puan beklemiyorum yıllardır ölüyü diriltmekte üstümüze yok kayseriye de yenilip bu misyonu üstlenmeye devem ederiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Onazinin önemini kavrayacağımız maç olacak
Onazi size saç baş yoldurabilir,sürekli kritik hata yapıyor,doğrudur ama
şu bir gerçek ki Onazi orta sahaya belli bir dinamizim getiriyor
beğenmediğimiz onazinin ilk goldeki basit katkısının benzerini ne kucka ne bir batuhan vs yapabilir
şok presleri sürekli alan değiştermesi vs
elbette ideal değil sürekli hata yapmasının sebebi yetersizlik değil kararsızlık yada yanlış kararları!sakin olun...
Yorum
-
Sadece onazinin olmadığı ihtimalini düşünsek kadroyu şöyle kurardım.
Uğurcan
Joao zargo hosseini novak
Kamil sosa
Olcay Anthony amiri
Hugo
Fakat geçen hafta gayet iyi performans gösteren yusuf ve abdülkadiri kesmek de zor iş. Kaldı ki ben hocanın kadroyu bozacağını da düşünmüyorum zaten. Onazinin yerine batuhan oynatılır yüksek ihtimalle. Ünal hocanın gözünde orada bir ön libero dururken farklı bir mevkinin oyuncusunu o mevkiye koymayı o oyuncuya hakaret sayıyor olabilir. Fakat bir şekilde deplasmanların özellikle Anadolu deplasmanlarının farklı bir oyun kurgusu içermesi gerektiğini bilmeli hocamız. Bizim artık deplasmanlarda dirençli bir takıma ihtiyacımız var.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İkincilik-Üçüncülük ihtimalimiz yüksekİlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece bu maçı değil iddalıyız diyebileceksek konya bjk yi de yenebilmeliyiz. değilse sadece fener lanetini kırmıs olacağız. Umarım Yusuf ve abdüş yine formda olur. şampiyonluk cidden zor ama neden ikincilik olmasın ki
Umarım olur2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şu maça kamili yazmak hiç akıl karı değil, adam sezon boyunca hiç maça çıkmamış, üstelik de alışkın olmadığı bir mevkiye yazılıyor bu sefer. Diri kalınması gereken mac kondisyonunun sorunsuz olması gereken bir mevki üstelik.
Ünal hocanın aklının ucundan gecmiyordur eminimki.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Pazar gunu Trabzonspor feneri yendi
pazartesi gunu ilk evladimin erkek olacagini ogrendim (bir uyemiz kucuk taraftarimiz daha olacak 6 ay sonra :d)
sali gunu guzel bir ise alindigimi ogrendim
Allahima binlerce sukurler olsun! Insallahda bu maci aliriz bundan sonra her maci alirizzzz!!Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!
Yorum
-
Allah sağlıkla sıhhate kucağına almayı nasip etsin, ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah.İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar gunu Trabzonspor feneri yendi
pazartesi gunu ilk evladimin erkek olacagini ogrendim (bir uyemiz kucuk taraftarimiz daha olacak 6 ay sonra :d)
Allahima binlerce sukurler olsun! Insallahda bu maci aliriz bundan sonra her maci alirizzzz!!
Yorum
-
şimdi güldük eğlendik ama fenerbahçe maçı yanıltıcı olmasın dostlar. Pazar günü karşımızda emin olun ligin en kötü (her ne kadar çıkışa geçmişte olsalar) takımı vardı belkide. Bize o sahada Erzurum, Göztepe gibi takımlar baskı kurmuşken bizim fb'ye o baskıyı kurmamız bunu net bir şekilde gösteriyor. Yıllardır en sevmediğim deplasman olan kayseri deplasmanını zor kılacak en büyük özellik ligdeki kötü gidişleri taraftarı önünde kaznıp çıkışa geçmek isteyen ve koltuğunu sağlama almak şsteyen bir kayseri olacak karşımızda. Bilal, Chery, Mnemsah gibi hızlı ve diri isimler var yani bence kadro kaliteleri çokta kötü değil. Ne yapıp edip kazanmalı. Fb maçının son 10 dakikası gibi orta saha ve defans bloğu arasını iyi tutup topu ileri iyi çıkarmalıyız.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Amin insallah abimİlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah sağlıkla sıhhate kucağına almayı nasip etsin, ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah.Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!
Yorum
-
Allah analı babalı büyütsün.İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar gunu Trabzonspor feneri yendi
Allahima binlerce sukurler olsun! Insallahda bu maci aliriz bundan sonra her maci alirizzzz!!
İşin hayırlı ve uğurlu olsun.
Cumartesi Kayseri'de mutluluğun zirveye ulaşsın.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum