Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ortada kim oynarsa oynasın ama Batuhan ve Kucka oynamasın. Özellikle Kucka, her maç ayrı bir vukuatı var. Oynarsa yine yakar takımı.

Sağlamsa Kamil Ahmet olur,Toure olur, Vahid olur , hatta Olcay olur ama Kucka ve Batuhan olmaz.

Yorum

abdülkadir oynayamaz mı ortada?

Yorum

İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abdülkadir oynayamaz mı ortada?
        Perişan ederler vallahi.
        O fizikle boşuna dövdürmüş oluruz, morali de alt üst olur.
        Tabi bu benim fikrim.

Yorum

murat cem'de yetenekli bir oyuncu ama sosa'nın yanına onu koyarsak orta saha yol geçen hanı olur. tekrar söylüyorum en mantıklı isim; kamil ahmet'tir. eskişehir'de ön libero oynamışlığı da var. hem temposu yüksek, toplada iyi, sosa'nın açıklarını kapatabilir.
          En son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 28.11.2018, 14:50.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Zargo Onazi yerine oynasın diyenler oluyor. Olabilir aslında, çok da sırıtacağını düşünmüyorum ama sorun başka.

Şimdi stoper ikilisinden biri kesin Hüseyin olacak. Genç ve tecrübesiz bir kardeşimiz Hüseyin. Her hafta başka bir partnerle sahaya çıkması onun açısından problem yaratabilir.

Ben Amiri tercihinde ısrarcı olurum. En olmadı Abdüş'ü oraya çekerim. En azından çocuk gerçek mevkisinde oynar. Hem belki deplasmandaki defansif zaafımızı, topla daha fazla oynayarak giderebiliriz bu sayede.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o zaman murat cem oynasın. uzun vadede işimize yarayacak kişi oynasın yani. 2, 3 maç oynayacak seçilen futbolcu. ona göre düşünüp taşınıp daha sonraki zamanlara referans olacak karar verilsin. diyelim ki murat cem ciddi maçlarda sosa ve yusuf'un yanında oynamıştı, artık oynayabilir. aynı geçen hafta hüseyin'de olduğu gibi. olcay ve vahid oynarsa boşa gider bu fırsat. şampiyon da olamıyoruz zaten. deplasmanda galibiyet sayımız bir.

olcay ve vahid kanatlarda oynayıp yardım edebilir.

..olcay...........sosa..........vahid
              ............ömür.......yazıcı

gibi birşey de olabilir. iç orta sahalar önde basar, kanatlar kademede kalır. abdullah avcı yapıyordu geçen sene.
              Batuhan'ın kötü olmasından değil de, o bölgede daha hareketli birine ihtiyacımız olduğundan Murat Cem'in oynaması daha mantıklı bence.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Abdülkadir oynasın Olcay sağa geçsin bence en mantıklıdır bu...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

şb maçındaki oyunun yarısını oynayalım 22 puan yaparız.
                  Lütfen artık galibiyet serisi yakalayalım
                  Şampiyonlar ligi hayal değil
                  Başakşehir'in savunması rekora gidiyor, az atıyor ama çok az yiyor.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Devre arası stoper, ön libero ve forvet transferinde nokta atışı yapabilirsek,
                    2003-2004 sezonu 2. yarısında Ziya DOĞAN dönemindeki 11 maçta 33 puan hedefini bile geçip 8. şampiyonluğa ulaşabiliriz.
                    Devre arasına liderle en fazla 6 puan farkla girebilmeliyiz.
                    Ah şu küçük maçlarda verdiğimiz puanlar ah
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• onazi sakat olmasa dahi Kayseri maçında sarı kart cezalısı olduğu için oynamayacaktı.

kayseri zor durumda..,fb maçı moraliyle trabzonsporumuz maça iyi başlayacaktır.
                      ünal hoca kadroyu bozmaz,
                      zorunlu olarak cezalı onazi yerine;
                      uğurcan,hüseyin,abdülkadir ve yazıcının yanında
                      batuhan ı oynatır diye düşünüyorum.
                      fb maçında uğurcan ve hüseyin in performansı
                      batuhana artı motive edecektir.(iyi oynayacaktır)

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Batuhan'ı oynatacak bence de ama olmayacak.
                        *
                        ismail kardeşim;

çok iddaalı olacak belki ama kolay kolay yanılmam...
                        batuhan kayseri maçında oynasın(ünal hoca oynatacak ta)
                        sırıtmayacak.
                        olacak.

Yorum

• Kim oynarsa oynasın yeter ki kazanalım yav. Ama ben fener maçının yanıltıcı olduğunu düşünüyorum adamlar harbi çok kötü durumda + o maçın eksta motivasyonu vardı. Kayseri de ölümüne oynayacaktır.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Kardeş kardeş oynar, yeneriz. (38. ve 61. dak.da karşılıklı SHOW).
                            Kayserililer 1955-1996'da kümede kalmak için oynarken, deplasmanda onları 1-2 yendiğimiz maçta bile ŞAMPİYON diye bağırdılar maç boyunca ve fenere saydırdılar. Takdir ediyorum onları
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Onazi yerine Olcay tercih edilebilir.
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Kayseri'nin Alanya maçını izledim..

İki beki de savunma arkasına kolay adam kaçıran bekler...Pereira-Abdülkadir ikilisinin ve Novak Nwakaeme'nin gününde olurlarsa 3 puanı bize getireceği maç olacaktır...
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X