Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Zeki pas atmayi bilmiyor, top kapma ozelligi zaten yok ve cok hantal. Boyle bir oyuncuyu defansif orta saha oynatamazsin. Amiri nin ayaklar odun ayak, paslarini hic begenmiyorum. O bölgede oynamasi sacma olur. Olcay i yanlis hatirlamadiysam gecen sezon Osmanli macinda oynattik, iyi basladi sonra yoruldu ve batirdi. Zeki yerine 1000 kere onu yazarim ama gerek yok.

Batuhan veya Murat arasinda tercih yapilacaktir. Batuhan i Sosa ve Yusuf un arkasina koyarsa bunu sorgulamam, adamin mevkisi orasi ve baska birisi yok. Kisa basit paslar, hava toplari, top kapma ve gaza gelip dikine oynama ozellikleri var, basit pas hatalari yapmiyor. Kiralik gittigi yerlerde izledigim Batuhan boyle bir oyuncuydu, burada dogru duzgun hic izleyemedik, ilk 11 oynadi mi hatirlamiyorum. Forma icin bir daha eline gecmeyecek firsat var, degerlendirmek ona kalmis.

Murat i ilk kez kupa macinda izledim, tam bir 8 numara yani cift yonlu merkez orta saha tipi. Ayaklarda ince işçilik var ama pişirmek lazim, fiziksel acidan da gelismeli.

Bize lazim olan hangisi ? Hoca karar verecek. Bence Batuhan oynar, Sosa ve Yusuf un arkasina temizlikci lazim.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Uğurcan-jp-hüseyin-zargo-novak-sosa-abdulkadir-yusuf-olcay-anthony-rodallega. Bu maç abdulkadiri göbekte kullanmak lazım şampiyonluk treni zaten kaçtı en azından çocuk gerçek mevkisinde oynasın alışsın çok sırıtırsa olcayla yer değiştirirler.

Yorum

hüseyni iyileşmiş olursa zargo bu maçta defansif ortasaha oynayabilir. daha önce oynamışlığı da var.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Murat Cemi izlemek isterim acikcasi
          Nefsin icin sevme

Yorum

sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyoruz ama ne yazık ki geçen seneden beri gelen ligin altındaki takımları yenememe durumumuz bu senede devam ediyor fenerbahçe maçından daha zor bir maça çıkacağız.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

maalesef defansif olarak çok kötü durumdayız fener son dakikalarda az biraz yuklendi az daha maçi berabere bitireceklerdi basaksehir one gectigi zaman pozisyon falan vermiyor kalesinde. yıllardır şu takıma 2 tane kapı gibi stoper alamadılar.

önazinin yerine oynayacak kişiyi ben de merak ediyorum zeki de batuhan da cok yetersiz olup kadroda bulunma sebeplerine anlam veremedigim oyuncular belki olcayı o bölgeye çekip yusufuda bunlara yaklaştirirsa bu 3 lü ile abdulunde destegiyle orta saha ustunlügunu ele gecirebiliriz.

Yorum

Onazinin boşluğuna Toure 'yi çekip tandemi Hüseyin - Hossein yapsak belki Onazi'nin hücuma katkısını yakalayamayız ama ayağa pas ve rakip hücumlarda yerleşim hatalarını yapmayız gibi geliyor bana.

Zor maç olacak, rakibin lig konumuyla tezat kadro kalitesi var. Kazanmamız lazım beraberlik işimize yaramaz.

Başarılar Trabzonum.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

onazi nin yerine olcay ın oynaması gerektiğini düşünüyorum ama ünal hocam batuhan la başlayabilir..ikinci yarı duruma göre batuhan ı soksa daha iyi olur bence..hüseyin türkmen de gayet iyiydi en azından bu maç kesilmemeli..

Yorum

4-0 alırız
                    61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Kemence_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      4-0 alırız
                      yazdım Murat inşallah
                      BMN KOCAELİ

Yorum

TS passo kartımı geçici olarak dondurup Kayseri passosu çıkararak Kayseri tarafından bilet alıp maça girebileceğimi söyledi passo müşteri hizmetlerindeki iki arkadaş. ( Kayseri tarafı bu duruma itiraz etme hakkına da sahipmiş)
                        Bu maça oradaki arkadaşlarımla ailecek gitmek istiyoruz ama sıkıntı benim Ts kartım
                        Konu hakkında fikri olan var mı , Bi yardım
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TS passo kartımı geçici olarak dondurup Kayseri passosu çıkararak Kayseri tarafından bilet alıp maça girebileceğimi söyledi passo müşteri hizmetlerindeki iki arkadaş. ( Kayseri tarafı bu duruma itiraz etme hakkına da sahipmiş)
                          Bu maça oradaki arkadaşlarımla ailecek gitmek istiyoruz ama sıkıntı benim Ts kartım
                          Konu hakkında fikri olan var mı , Bi yardım
                          bu durum ev sahibi kulüp inisiyatifine bırakılıyor, eğer TS passolig sahibi olanlar için satışa kapat diye çıkarırlarsa, bilet alamazsınız.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

ünal hoca riske girmeyip onazi yerine büyük ihtimal sakatligi gecmis olacak olan kucka ya sans verir
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

onazi'nin yerine oynayacak kişi eğer hazırsa kamil ahmet'tir. macera aramaya gerek yok.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

FB maçında anlaşldı ki takıma olumsuz etki yapana anında ceza vereceksin. Buraksız bir Trabzonspor daha güzel.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X