Biraz da gülelim: https://twitter.com/dogansahints/sta...154623489?s=21
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=51796]Gökhan Balcı[/MENTION] trabzon fener maçının başlığı ayrı olur, orada konuşulmuştur maç. bu başlıkta diğer maçlar konuşuluyor.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZannetmiyorum öyle bir başlık göremedim. Forzabeşiktaşta da yoktu meselaüst tarafta lefter başlığında maç başlıkları var, baya geride kalmıştır. herşeye başlık açıyor adamlar.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gördümüst tarafta lefter başlığında maç başlıkları var, baya geride kalmıştır. herşeye başlık açıyor adamlar.
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYuh harbiden her şeye başlık açmışlar arka sayfalara gitmiş. Beşiktaşta da vardır herhalde o zaman
Hayatımda bu kadar düzensiz forum görmedim.
Antu düzgün hazırlanmış, bordomavi.net gibi..
Ama bjk ve gs forumları tam keşmekeş...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForza da Trabzon maçının başlığını bulamadım.
Hayatımda bu kadar düzensiz forum görmedim.
Antu düzgün hazırlanmış, bordomavi.net gibi..
Ama bjk ve gs forumları tam keşmekeş...yok abi ya düzen liste olarak var ama içerik olarak adamlar örneğin Ersun Yanal başlığında konuşulabilecek bir başlık varsa elli tane başlık açmışlar onun yerine
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum