Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 13. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdülkadir ömür bey messi olmak istiyorsan en doğru tercihini yapacaksın pas şut koşu bunları yerinde yaparsan 100 milyon Euro edersin ama bu maçta tercihlerinde maalesef yanlış yaptın çalış çalış çalış

Yorum

• ahmetcakar1
      1 sa.1 saat önce

Trabzon stadındaki Japon kale maçını niye lig tv yayınlıyor?
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Beyler yanlis anlamayin ama sikebahceyi tebrik ediyorum. sahamiza gelen bazi anadolu takimlari gibi korkak oynamadi.acik futbol oynadi. Rakip acik oynadiginda bizde oynuyoruz.

Yorum

• rizeden 3 , ankaragucunden 3 , kayseriden 3 yiyen fener ,
          başakşehir , beşiktas ve GS ye yenilmedi unutmayın.
          61

Yorum

• Taraftar adına daha en az 12 13 dk varken 3 3 3 3 deyip gol yemememiz şanssızlık oldu ama gerginliğin fbye yaradığını bile bile valbuena korner kullanırken pet şişe atmalar kabul edilemez çıldırdım resmen ya. Bir taraftar hiç mi akıllanmaz. Taraftar müthişti ama 3 5 kişi her şeyi berbat edebilirdi.
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• arkadaşlar +repleri bekliyorum

Yorum

• En sonunda şeytanın bacağını kırdık. Abdülkadir ve Yusuf uzun aradan sonra güzel mac oynatılar. Takımın en kötüsü rodelga di ne yazık, pen o atmamalıydı sosa atmalı yada yusuf hazırlanmalı. 3puan çıkışa geçeriz insallah
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar +repleri bekliyorum
                  Benden sana 640 gücünde rep.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Gece muhtesemdi herkesi tebrik ediyorum.Eksi tarafa gelirsek

1) Hoca oyuncu degisikligi yapmayi bilmiyor. Sezon basindan beri ayni hatalar
                    2) Bu takim neden faulle atak kesmiyor. Kontra ataklari kes.edigimiz her top kalemizde gol oluyor.

Bu iki soruna care bulursa Unal Karaman daha iyi oluruz. Aksi halde 1 ileri 2 geri
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Hocanın eksikleri olabilir ama son yıllarda bu kadar keyifli iyi oyun oynatan başka hocada olmadı.

Bu kadroda ısrar et hocam yensen de yenilsen de.
                      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• gs ve fb maçlarında böyle futbol oynatan hoca ve oynayan bir takım var, demek ki sorun motivasyon, hoca bu sorunu çözmek zorunda. Her maçın 3 puan değerinde olduğunu ve bu takımın bunları kazanarak şampiyon olabileceğini anlatması lazım
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Malatyadan 5 yediğimiz maç ve bu maç göstermiştirki buraksız takım top oynuyo.burak sezon başında gönderilmiş olsaydı çok farklı şeyler konuşuyo olabilirdik

Yorum

• Maçı takip edemedim. Sonucu şimdi gördüm. Takımımızı tebrik ederim.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• gs ve fb maçlarında oynadığımız oyuna ve liderle aramızdaki farka bakınca üzülüyor insan. İki takım da barça ile oynasa bu kadar ezilmez. Başakşehirle beraber hiç şüphesiz en iyi oynayan takımız ama saçma sapan maçlar çıkardık. Üstün oynayıp puan kaybetmeler geçen haftaki malatya maçı vs... Hiçbir şey için geç değil.
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• fenerin forumunda bile "maçın hakkı 6-7 sıfır falan beyler kimse kendini kandırmasın" şeklinde yorum atıyorlar .
                                mac sonu rakıp taraftar forumu okumak hobim
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X