Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 13. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> @61Firtinasi61 <!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Tahmin değil, mevcut şartlarda doğru olduğunu düşündüğüm 11'i yazdım. Kuvvetle muhtemel senin yazdığın 11 ile çıkacaktır zaten.
    Ama saka bir yana.....asil bu Kadro fenevi yene bilecek bir Kadro.
    Tabikii, motivasiyo, kafadakilar soru isaretiler ve bütün sikintilar olmasa ve sadece futbola odaklanirlarsa. Yenerler....

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fener ile aramızdaki son 20 karşılaşmadan bahsediyorum.
      Pardon, yanlis okumus.
      Kusura bakma...

Yorum

• İyileşti mi bilmiyorum ama eğer öyleyse arkalı önlü kamil pereria ile de oynayabiliriz. Solda Anthony ekuban hugo çift forvet şeklinde de denenebilir.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ama saka bir yana.....asil bu Kadro fenevi yene bilecek bir Kadro.
          Tabikii, motivasiyo, kafadakilar soru isaretiler ve bütün sikintilar olmasa ve sadece futbola odaklanirlarsa. Yenerler....
          Uğurcan şu hâliyle bu takım için zayıf ve Ekuban da oynamalı. Kadro her şeye rağmen bu maç için yeterli, iş t.direktörde bitiyor.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Artik orta sahada ki at kosturmalik yaylayi görmek istemiyorum takimda.
            Her mac orta sahada eziliyoruz ve buldugumuz pozisyonlari degerlendiremedigimizde tempo düsürüp gol yiyoruz.
            Takim boyu böyle olursa biz her mac gol yemeye mahkumuz demektir.
            Ünal Hoca buna bir care bulmali. Ya 4-3-1-2 ya da 4-3-2-1 oynamaliyiz. Orta sahayi ne Kadar kalabalik tutarsak o kadar iyi pas yaparak pozisyonlar bulup rakibi oyuna dahil etmeyiz.
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Keşke şu Trabzonspor taraftarının bu maça gösterdiği ilgi, önem diğer maçlara da gösterse.

Lig 34 hafta .
              .

Yorum

• Malatya maçının ilk 11 ile başlanmalı, maceraya gerek yok, ilk yarı 3-0.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Golü kim atıcak, vasat Rodallega'mı..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ünal hocanın ilk yapması gereken şey takımdaşlığı oluşturmak olmalı. Herkes birbiriyle yemek yiyecek gruplaşmalar olmayacak iletişim kopmayacak. Takım olma bilincinin kazanılması gerekiyor. Kadro işi bundan sonraki iş.

Geçen haftadan gördüğümüz üzere Olcay pereria hattı gayet iyi işliyor. Bir önceki mesajımda kamil pereria da iyi olur dedim bunu da valbuena tehditini engellemek adına söylemiştim. Olcay defansa yeterince yardımcı olursa bu açığı da kapatabiliriz. Geçen hafta Anthony hayli etkisiz göründü hoca bir değişikliğe gider mi bilmiyorum ama ne olursa olsun skor üretme adına bu adam bir koz. Hocanın da geçen haftaki kadroyu bozacağını düşünmüyorum. Öte yandan istisnasız her takımın delip geçtiği bir orta sahamız var ki her maç gol yememizin sebebi de bu. Çok fazla geçildiği için ekinde sonunda gol yiyoruz. Dolayısıyla on numarasız amirili bir üçlü orta saha ile rakibi daha önde karşılayıp topların bizim kaleye ulaşmadan uzaklaşmasını sağlayabiliriz. Hocanın böyle bir değişikliğe gideceğini ise düşünmüyorum kesinlikle. Sadece abdül yusuf değişikliği ile maça başlayacaktır diye tahmin ediyorum
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ünal hocanın ilk yapması gereken şey takımdaşlığı oluşturmak olmalı. Herkes birbiriyle yemek yiyecek gruplaşmalar olmayacak iletişim kopmayacak. Takım olma bilincinin kazanılması gerekiyor. Kadro işi bundan sonraki iş.

Geçen haftadan gördüğümüz üzere Olcay pereria hattı gayet iyi işliyor. Bir önceki mesajımda kamil pereria da iyi olur dedim bunu da valbuena tehditini engellemek adına söylemiştim. Olcay defansa yeterince yardımcı olursa bu açığı da kapatabiliriz. Geçen hafta Anthony hayli etkisiz göründü hoca bir değişikliğe gider mi bilmiyorum ama ne olursa olsun skor üretme adına bu adam bir koz. Hocanın da geçen haftaki kadroyu bozacağını düşünmüyorum. Öte yandan istisnasız her takımın delip geçtiği bir orta sahamız var ki her maç gol yememizin sebebi de bu. Çok fazla geçildiği için ekinde sonunda gol yiyoruz. Dolayısıyla on numarasız amirili bir üçlü orta saha ile rakibi daha önde karşılayıp topların bizim kaleye ulaşmadan uzaklaşmasını sağlayabiliriz. Hocanın böyle bir değişikliğe gideceğini ise düşünmüyorum kesinlikle. Sadece abdül yusuf değişikliği ile maça başlayacaktır diye tahmin ediyorum
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğurcan şu hâliyle bu takım için zayıf ve Ekuban da oynamalı. Kadro her şeye rağmen bu maç için yeterli, iş t.direktörde bitiyor.
                        Sıkıntıda orda işte. İşin t.direktörde bittiğini biliyoruz ama o bitiremiyor.
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• Teknik direktörümüz yetersiz, kazanacağımız maçları da kazanamamamızı sağlıyor.. Onur ve Burak'ın kadro dışı kalmaları Trabzonspor'a sahada fayda değil zarar verecek, özellikle büyük maçlarda bu görülecek.. Gitmesi gereken yetersiz vasatında vasatı teknik direktör olan Ünal Karaman'dı, Onur ve Burak değil.. Çok iyi bir teknik direktöre gerek yok Rızayla bile başlasak sezona şuan 10 puan fazlamız vardı, ama 2. lig kalibresinde teknik direktörle bu sezonda çöpe atılmış oldu, üstelik dünya masraflı oyuncularla devam edilmesine küçülmeye gidilmemesine rağmen..

Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça...
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• çıksın herkes kafasına göre oynasın kazanırız.

Yorum

• Esteban
                              Pereira Zargo Hosseini Novak

Onazi Sosa

Kucka Yusuf Anthony

Roda
                              Sağ iç denemek gerek kucoyu

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Y cuales deseos me vas a dar?
                              Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                              Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• Bu maçın pusuda bekleyeni çok olur
                                Çok çok önemli maç
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X