İzlemeye gerek yok klasik fb maçı ilk 15 dk taraftar gazıyla bastırırız sonra fb ilk atakta gol atar maç sonucu 0-3
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 13. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu savunmayla mıİlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu izlemeye gerek duymayanlar izlemesin olsun bitsin, ne zevk alıyorsunuz acaba umutsuzluk tohumları ekmekten.
Kadromuz potansiyel olarak son derece iyi durumda, bu maçın berabere bitmesi ya da malubiyet süpriz sonuçtur, bana göre 2-0 'ın altı da süpriz sonuç.
Kendi adıma umutsuzluk tohumu değil de, umutlu da değilim. Fakat tabi futbol bu inşallah şans yanımızda olur. Mesela rodalleganın çok uygun bi pozisyonda kalecinin üzerine vurduğunu hayal edebiliyorum şuan
Yorum
-
10 dakika baktım maça -sanırım Tunahan'dı- Okay havası var.Cok benziyor fizik yapısı ve oyun tarzı
Kerem ve Behlül dikkatimi çekti bir deİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
kerem talisca gibi oyuncu ama ağır kanlı. biraz daha yırtıcı olsa çok çabuk yükselir de olmuyor. çocukları da suçlamamak lazım öyle bir antreman yemiyorlar demek ki.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 dakika baktım maça -sanırım Tunahan'dı- Okay havası var.Cok benziyor fizik yapısı ve oyun tarzı
Kerem ve Behlül dikkatimi çekti bir deEn son artvints tarafından düzenlendi; 25.11.2018, 15:28.
Yorum
-
Az önce arkadaş 14 milyon olasılığı söyledi...İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanırsak da aynı şeyleri söyleyecekmisiniz acaba ?[emoji4][emoji4][emoji4]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maç yarıda kalacak kardeş...
Yorum
-
Yaho sonucta son sıradaki Rize nin tek yendigi hatta ezdigi takım sikebahce
sondan ikinci sıradaki kayseri nin 2 kez yenik düruma düşüp maç çevirdiği takım
eğer topu tutmayı becerir öne geçincede geriye çekilip korkak davranmazsak rahat yeneriz.
Ünal kadro dışılarla felan daha iyi olacağını öngördü. bakalım olacaksa görelim.
valbune yı kilitleyelim. slimani ve frey e yan toplarda dikkat. mehmet ekici denen lavuga şut şansı tanıma.13 Vitor Hugo
Yorum
-
nasıl algı, kalecinin sevinci üzerineymiş. resmen küçük volkan. önce medyan büyük olacak. istanbul basınından medet umdukça bundan ileri gidemeyiz. sesi olmayan ekranlarda sürekli aşağılanan ve üzerine hakkı yenen taraftar statta gergin olacaktır. her koldan meseleyi ele alıp çözmek gerekiyor. bir maç kazanınca, bir transfer gol atınca meseleyi hallettik zanneden yönetim anlayışıyla olmuyor.
Yorum
-
Yahu sonuçta sendan tek galibiyet farkı bulunan bir takım...İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaho sonucta son sıradaki Rize nin tek yendigi hatta ezdigi takım sikebahce
sondan ikinci sıradaki kayseri nin 2 kez yenik düruma düşüp maç çevirdiği takım
eğer topu tutmayı becerir öne geçincede geriye çekilip korkak davranmazsak rahat yeneriz.
Ünal kadro dışılarla felan daha iyi olacağını öngördü. bakalım olacaksa görelim.
valbune yı kilitleyelim. slimani ve frey e yan toplarda dikkat. mehmet ekici denen lavuga şut şansı tanıma.
Bu maçı alsınlar, galibiyetler beraberlikler mağlubiyetler eşitleniyor, adamlar formda sen 5 yiyen takımsın...
Olaylara bakış açısı her şeyi farklı yorumlatıyor değil mi?
Yorum
-
U21 maçında bile kavga çıktı artık akşam ne olur bilmiyorum, bu itler gerginlikten hep kârlı çıktı sakin maç olur inşallahİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Beşiktaş'ın hocasının "bordo" kravatından tahrik olan kekolar maçı germeyecek de ne yapacak?
Bizim onlardan nefret ettiğimiz kadar onlar da bizden nefret ediyor.
River Plate - Boca Juniors maçında yaşananlar ortada. Basın istediği kadar puştluk yapsın. Moralleri bozmak yok.
Yıllardır sahada eksik bırakılıyoruz yönetemeyenler tarafından. O yüzden şımardı şerefsizler.
Allah yardımcımız olsun.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum