Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok çok kötü kadro, düşme hattında gireriz devreye.
    tabi canım mevcut kadro ile şampiyonluğa oynuyoruzya hemen karar verdiniz düşme hattına gireceğimize.

Maşaallah futbol profesörü gibi adamsın.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• öne iki tane çapa oyuncu koymadan

kanat oyuncuları defansif görev üstlenmeden.

Bu sonuçlar tekrarlanır.Çünkü takım helva gibi.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ünal Karamanın da dediği gibi kabul edeceğimiz bir sonuç değil

Derhal istifa,derhal görevden alınmalıdır ne olursa olsun
        sakin olun...

Yorum

• Maçtan sonra ÜK'nın açıklaması taktik bilgisinin olmayışı kadar rezalet. Laf söyledi güya. Kabul etmiyormuş. Yok bir de edeydin. Bu skor nasıl oldu, takım niye rezil bunun açıklamasını yapmıyor saçma sapan cümle kuruyor.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçtan sonra ÜK'nın açıklaması taktik bilgisinin olmayışı kadar rezalet. Laf söyledi güya. Kabul etmiyormuş. Yok bir de edeydin. Bu skor nasıl oldu, takım niye rezil bunun açıklamasını yapmıyor saçma sapan cümle kuruyor.
            Kemal Özdes gelse neler degisir ??
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya sen bu taraftara bakma, Hami'ye 3 gol attığı maçta kaçırdığı pozisyon için ana avrat düz giden yine bu taraftar. Tekrar edelim, çocuğu 21 yaşında transfer ettik forumun arşivi yerinde duruyor, geçirdiği ağır sakatlığa kadar oynadığı oyunla aldığı övgü ortada. 2 kez aylarca süren ağır sakatlık geçirdi, çocuk çalıştı çabaladı tekrar milli seviyeye geldi. Bu seviyede ağır sakatlık yaşayan oyuncuların çoğu futbolu bırakıyor ya da kendine bakmayıp genç yaşlarda 3. liglere kadar düşüyor. M.Yumlu ile Soner asla bu seviyeye gelemedi, gelemezde. Senin yaşın Adem Koçak'lı, Hüseyin Çimşir'li ikiliyle şampiyonluğa oynadığımıza yetiyor hatırlaman lazım. Kucka ile Onazi yetersizlerinden birini sepetleyebilseydik Aytaç elimizde kalacaktı. Okay için ilk dönemler söylenen saçma sözlerde arşivde. Aralarındaki fark Aytaç'ın ağır sakatlıklar geçirmesi yoksa Okay gibi yükselmesine engel yoktu. Çocuğu bize geldiği günden beri sosyal medya sayfalarından takip ediyorum, antreman dışında ki boş zamanlarında fitness salonlarından çıkmıyor devamlı çalışıyor. Bir yere gelebilmek için çalışmak lazım çalışmak. Çocuk emeğinin hakkıyla milli takıma seçildi, birileri gibi götünü gezdiripte senede 3 milyonu alıp göt büyütmedi. Ama biz sevmeyiz böylelerini. Kucka gibi ensesinden götüne kadar dövmesi olması lazım, saçları da şekil.
              Bakınız hüseyin ve adem koçaklı orta sahası ile oynadığımız seneler bu ligde ağır bir yabancı kuralı vardı. Yanılmıyorsam 6 idi.

Şuan da rakiplerin çoğu orta saha olarak dinamik adamları oynatıyorlar. ( çoğu atletik yabancılar )

Aytaç bizde oynadığı zamanlarda kilosu ile ün salmış bir futbolcu. Sakatlık yaşayabilir , bunu anlayabilirim ancak sezon öncesi kamp görüp yinede bu kilolardan kurtulamamış bir adamdı. Bizde oynarken, taraftarın en fazla yakındığı iş aldığı hemen hemen her topu defansa dönmesi ya da sağına soluna dağıtması asla dikine top oynamıyor olmasıydı. Ki, yanından 30 yaş üstü futbolcular vızır vızır geçiyordu.

Okay ilk geldiği sene burada eleştirildi buna katılıyorum, Aytaç bizde 40 dan fazla maça çıkıp 3 sezon takımda bulundu. bu süre zarfında ilk geldiği sene ve eskişehirdeyken ağır sakatlık yaşadı. Ondan sonra ağır bir sakatlığı olmamasına rağmen kendini geliştiremedi. He, bize geldiği zaman Trabzonspor takımının kadrosu çok mu iyiydi ? Hayır değildi ancak aytaç da iyi değildi bunu da kabul etmek gerek.

Şunu söylerseniz katılırım. Kucka şuan ki performansıyla aytaç karadan iyi mi ? Değil. Aytaç kara ne ise şuan oda aynısı . Ancak, birisi kötü diye diğeri iyi anlamına gelmiyor bu. Bize bu adamlardan daha iyi oynayacak, sahada karşısında bulunan adamı parçalayacak orta saha oyuncuları lazım. Bu kimdir derseniz , benim bu aralar favorim BIRKIR BJARNASON... Yoksa aytaçmış, kuckaymış, yetersiz onaziymiş falan bunlarla olmaz. Bunların bir tık üstü futbolcular ile de olmaz. Daha iyilerini bulmamız gerekiyor.

Yoksa biz daha çok kahır çekeriz.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tabi canım mevcut kadro ile şampiyonluğa oynuyoruzya hemen karar verdiniz düşme hattına gireceğimize.

Mevcut kadro en azından futbol oynuyor. Adamın dediği gibi ciddi anlamda kötü bir kadro. Öncelikle Yazıcı, takımda oynadığı süre içerisinde ( bu sene ) takıma bir katkısı olmamış futbolcu, aksine tehlikeli bölgede yaptığı fauller yüzünden gol yeme potansiyelimiz oldukça artıyor. Ekuban ? Toplasak 60 dakika anca gördük adamı sahada neye göre ekuban yazılmış anlamadım ? Toure' yi devşirmişsiniz ? Adamın ne vereceği belli değil. Amiri ' yi hayatınızda hiç bekte izlediniz mi ? tamamen afaki hazırlanmış bir kadro. Başarılı olma şansı 0. Her biri farklı bölgelere devşirilmiş 11 tane adam. Kaleci hariç.

Yorum

valla hayalciliği bilmem ama bu adamlar gitmeden bu iş düzelmez.Takımı herkes bir yerinden tutup bir yere sürüklüyor.

Ben yüksek butceli transferler beklemiyorum.

onur,olcay,burak,esteban,ibanez,sosa,kucka,zeki bu adamların hepsi kesinlikle gitmeli.

Kalanlara sezon sonu bakarız.Ama bu eldeki yapı ucube.Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Bir kaç değişiklik ile bu işi kotaramazsın.
                  Daha önce beraberlikle sonuçlanan maçlar gibi bu maçta da ilk 5 dakikayı saymazsak ilk yarı futbol olarak üstünlük sağladık. Takım futbol oynuyor, kazanamıyor olması ise skor üretememekten kaynaklanıyor. Ayrıca arka tarafımız oldukça zayıf.

Defans, orta saha ve ileri uca bir takviye yapmak varken neden 10 tane futbolcu yollayıp yeni bir yapılanmaya girelim ? Ki uefa ensemizde, finansal fair play yakamızı bırakmıyor. Hangi bütçe ile nasıl yapacaksınız bunu ? Daha bu sezon, sezona başlamadan önce kaybedilen mahkemelerden dolayı kulüp yaklaşık olarak 50 trilyon para ödedi. Verilmeyen bonservislerle beraber 100 milyon tl yi bulur. Bu kulübün geliri yok ?

Söylediğiniz isimlerden Burak, esteban, ibanez, kucka , zeki ve benim eklemem ile akbaş gitsin. Bunlar doğru hamleler. Onuru kızağa çeker önüne de genç bir kaleci koyarsın. Tabi maaşında indirime giderse.

Ben takımın bu sene oynadığı futboldan öyle ya da böyle memnunum. Defans hattına ve orta sahaya iyi takviyeler ile güzel günler görebileceğimize inanıyorum. Yeter ki, yetersiz onazi ve tripkar buraktan kurtulalım.
                  En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 10.11.2018, 16:43.

Yorum

Eyvallah
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• malatya'ya 5 tane atmışız takım izinli burak kankası ardayı yalnız bırakmamış

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        malatya'ya 5 tane atmışız takım izinli burak kankası ardayı yalnız bırakmamış

ROK yazan Onur' un arabası mı ?

Yorum

• onurun arabası diye biliyorum evet
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Son çıkan kadro aslında çok da güzel bir kadroydu. Çok da güzel gidiyordu ama bir çuval incir nasıl berbat edilir dün resmen unun kitabını yazdık. Yazık olacak şu kadro ve dizilime.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Kırk senede bir trabzonsporun başına böyle skorlar denk gelir diyen bir teknik direktör vardı artık bizi bu skorlara alıştırdılar her sene mutlaka birisi fark atacak bize
                              TRABZONSPOR
                              iyi ki varsın Eren Bülbül...
                              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Yahu şu başakşehir 11'ini al ver Ünal gibi yetersizlerin eline 10 puanı geçemez şu bizim 11 ver Avcının eline 25'in altında olmazdı...
                                Çok garip takımız vesselam iyi sayılacak oyuncu grubu toplarız dangalağın önde gidenine teslim eder içine etmesini kahırla izleriz..
                                İyi bir hoca buluruz dangalağın önde giden oyuncu grubuyla Şampiyon yapmasını bekleriz...
                                Bugün Ünal Karaman'a sabretmeyi telkin edenler dün iyi sayılabilecek hocaların 2-3 haftalık kötü performansında hakaretlerini okuyorduk buralarda bize şucu bucu diyenler aynaya baksın bi zahmet Adamlık TRABZONSPOR'un başarısına gram fayda vermedi üstelik şu fırsat sezonunda çok büyük travmaya sebep oldu....
                                Bugün gelinen bu kötü noktanın baş müsebbibi Başkan,yönetim kurulu ve tabiki Ünal Karaman yeteneksizidir...
                                Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X