Bir an önce defol git Onur. 1 maç iyi 2 maç kötü. Devrin bitti senin!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bunu Trabzonspor taraftarlarina anlatmak zor. Hepimiz futbolda doktora seviyesine ulastigimiz icin herseyi cok iyi biliyoruz. Haftalardir "Wakame" 'Wakame' diye inliyen taraftar bugun unal hocaya 'Wakameye nasil bukadar tahammul ediyorsun' diye söver. Akilliyiz biz cunkuİlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi oynadık atamadık şanssız iki gol yedik..
Böyle oynayıp yenilsinler sıkıntı yok.
Yorum
-
Katılıyorum. Takım top oynuyor hem 4 oyuncunun kötü oynamasına rağmenİlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maç şunu göstermiştirki burak yoksa takım top oynuyor.Skor önemli değil benim için.
Wakame beklenen bir durum
Onazi ve Toure onlar sağlam durabilseler 2 pozisyonda verilmezdi.
Onur ilk golü hediye etti
Yorum
-
Bu sezon başakşehir ve erzurum maçı haricinde puan kaybettiğimiz her maçta kazanacak kadar iyi futbol oynadık ve pozisyona girdik. Ne demeli bilmiyorum. Hoca ile devam edip etmeme kararı zor bir karar. Bir yandan yadsınamaz bir gerçek var ki hele ki son 2 sezondan sonra sahada futbol oynayan bir takım var. Ancak şanssızlık, kısmetsizlik diye diye puan kayıpları da takımın alışkanlığı olmaya başladı. Winnerlık için ne yapmalıyız, ne çözüm üretmeliyiz bilemiyorum.
İnşallah futbol hakkı yerine gelir de şu maçı çeviririz.There is no spoon...
Yorum
-
Ben daha fazla dizilisle alakali oldugnu düsünüyorum. Ünal Karaman en büyük hatasi bu dizilisi bozmasiydi.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak ın olmaması pozitif bir etki yaratmış takıma bence.saha içinde bu kadar güzel paslaşmaların nedeni bu olsa gerek diye düşünüyorum.net
4-4-2 de orta saha bos gibi. 60dan sonra Sosa ve Onazi yorulduktan sonra bom bos oluyor.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Gercekten ilginc mac oluyor ikinci yari malatya 3 4 de yapabilir beraberligi de yakalayabiliriz bu kadro icerdeki maclarin 11 i olmali , deplasman icin daha kontrollu kadro cikmali atamazsan cezayi keser her takim bu ligde deplasmandaysan..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İstesende istemesende Burak bu takımın golcüsü. Haftaya banko kadroda.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehe he ok burakla iyi eğlenceler sana.
Yorum
-
Hay yaşa hocam +61İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKacirdiklarimiza bak, yediklerimize bak. 45 dakikada orta sahayi 2 kere gecen takim 2-0 önde. Vallahi olacak iş degil ya. Unal hocaya sallayanlar var hala, soyleyin bakalim bu macta unalin hatasi ne? Rodanin bos kaleye golu yapamamasi unalin hatasi mi? Onurun topu izlemesi Unalin hatasi mi? Novakin 3 metreden kalecinin ustune nisanlamasi Unalin hatasi mi?? Bayiliyosunuz amk bos bos konusmaya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum