Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir an önce defol git Onur. 1 maç iyi 2 maç kötü. Devrin bitti senin!
    McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi oynadık atamadık şanssız iki gol yedik..

Böyle oynayıp yenilsinler sıkıntı yok.
      Bunu Trabzonspor taraftarlarina anlatmak zor. Hepimiz futbolda doktora seviyesine ulastigimiz icin herseyi cok iyi biliyoruz. Haftalardir "Wakame" 'Wakame' diye inliyen taraftar bugun unal hocaya 'Wakameye nasil bukadar tahammul ediyorsun' diye söver. Akilliyiz biz cunku

Yorum

• İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu maç şunu göstermiştirki burak yoksa takım top oynuyor.Skor önemli değil benim için.
        Katılıyorum. Takım top oynuyor hem 4 oyuncunun kötü oynamasına rağmen
        Wakame beklenen bir durum
        Onazi ve Toure onlar sağlam durabilseler 2 pozisyonda verilmezdi.
        Onur ilk golü hediye etti

Yorum

• Bu takimin ustun oynayip kaybetme huyuna alistik zaten artik. Lanetliyiz lanetliiii
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Kötü değildik uşaklar. Adamları bir ara sahasına gömdük. Süperdik, muhteşemdik demiyorum ama kötü değildik kesinlikle.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• şaka gibi .onazi toure hosseini ve onur sayesinde anlamdız iki gol yedik. ne diyim

Yorum

• Rahat olun bu maç döner.

Yorum

• rakip ceza sahasında buluşma 5-17.Daha ne olsun.Şansını s....m

Yorum

• Bu sezon başakşehir ve erzurum maçı haricinde puan kaybettiğimiz her maçta kazanacak kadar iyi futbol oynadık ve pozisyona girdik. Ne demeli bilmiyorum. Hoca ile devam edip etmeme kararı zor bir karar. Bir yandan yadsınamaz bir gerçek var ki hele ki son 2 sezondan sonra sahada futbol oynayan bir takım var. Ancak şanssızlık, kısmetsizlik diye diye puan kayıpları da takımın alışkanlığı olmaya başladı. Winnerlık için ne yapmalıyız, ne çözüm üretmeliyiz bilemiyorum.

İnşallah futbol hakkı yerine gelir de şu maçı çeviririz.
                    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burak ın olmaması pozitif bir etki yaratmış takıma bence.saha içinde bu kadar güzel paslaşmaların nedeni bu olsa gerek diye düşünüyorum.net
                      Ben daha fazla dizilisle alakali oldugnu düsünüyorum. Ünal Karaman en büyük hatasi bu dizilisi bozmasiydi.

4-4-2 de orta saha bos gibi. 60dan sonra Sosa ve Onazi yorulduktan sonra bom bos oluyor.
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• Defans hattı ve kale kötü olunca yapacak birşey yok. Teknik direktörlük birşey yok. Bitiricilik de zayıf olunca yapacak birşey yok. İkinci yarı ilk 10 dakikada 1 gol bulursak maç döner.

Yorum

• Gercekten ilginc mac oluyor ikinci yari malatya 3 4 de yapabilir beraberligi de yakalayabiliriz bu kadro icerdeki maclarin 11 i olmali , deplasman icin daha kontrollu kadro cikmali atamazsan cezayi keser her takim bu ligde deplasmandaysan..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            he he ok burakla iyi eğlenceler sana.
                            İstesende istemesende Burak bu takımın golcüsü. Haftaya banko kadroda.

Yorum

• Ünal hocaya laf edenler her mağlubiyetten sonra kelle isteyen ekip.
                              Hocalık ne var şu maçta allah aşkına.
                              Dozer CemiL

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kacirdiklarimiza bak, yediklerimize bak. 45 dakikada orta sahayi 2 kere gecen takim 2-0 önde. Vallahi olacak iş degil ya. Unal hocaya sallayanlar var hala, soyleyin bakalim bu macta unalin hatasi ne? Rodanin bos kaleye golu yapamamasi unalin hatasi mi? Onurun topu izlemesi Unalin hatasi mi? Novakin 3 metreden kalecinin ustune nisanlamasi Unalin hatasi mi?? Bayiliyosunuz amk bos bos konusmaya
                                Hay yaşa hocam +61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X