Ligin en iyi takımı olduğumuzu düşünüyorum. Bir şekilde maçları kazanamıyoruz ama her takımı yenebilecek kapasitedeyiz. Takımı bozan bazı unsurlar var, onlar gittiğinde daha da iyi olacağız. Ünal hoca iyi futbol oynatıyor bana kalırsa. Fakat oyuna müdahaleleri ise bir o kadar facia oluyor. Malatya maçında takımı bozan unsur sahada olmaz ve Ünal hoca da ilk 45dk oynattığı futbolu değişiklikleri ile bertaraf etmezse bu maçı rahat alırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Onur
JP - Toure - Hosseini - Novak
Sosa - Onazi
Olcay - Abdül - Tony
Hugoİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
ŞU KADRO İYİ BİR HOCANIN ELİNDE OLSA ŞU ANDA EN AZ 2. SIRADAYDIK
Malatya sahasında şb ve gs yi yendi.
Heves kalmadı, 3 haftadır kahrolmak ve sinir harbi yaşamaktan
Malatya maçı son şans Hoca ve takım için. 3 puan harici kayıp
Şb maçına moralli çıkmak için 3 puan şart oldu
Geçen sezon Rıza da 6 beraberliğe bağlamıştı
Yahu şu ligde üst üste 3-4 maç kazansan zirvedesin
Ama Sn. KARAMAN, bir türlü şu iyi kadroyu oyun anlamında oturtamadı
Daha ne kadar üzüleceğiz
Bu sezon şampiyonluk bile hayal değildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Aynı görüşte değilim malesef Burak Yılmazın kadro dışı bırakılması Ünal hocayı rahatlatacaktır , şu dakkadan sonra yeni hocanın gelmesi demek herşeyi sil baştan almamız demektir o yüzden Ünal hocaya sabredilmeli diye düşünüyorum.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam, hiyerarşi ve otoritesi kalmayan Ünal hocayla yola devam edersek Malatya'yı yensek bile dikiş tutmaz.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Kadroda mıİlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRevizyon ŞART
Hocada mı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ben kadroda diyorum çoğunluğun aksineİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroda mı
Hocada mıBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Ozan, hocaya sabredilmesi taraftarıyım sezon sonuna kadar, lakin Antalyaspor, Ankaragücü gibi kadro olarak bizden kötü durumda olan takımların konunmlarına bakınca da kadro diyemiyorum şahsen. Bülent Korkmaz'ı da İsmail Kartal'ı da beğenmiyorum. Kadroları da iyi değil oraları için. Ama bir şeyler yolunda gidiyor ve bir şeyler yolunda gitmiyor. Hoca, kadro vs. diye basite indirgememeliyiz bence. Çok fazla ayrıntı var bu işte.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kadroda diyorum çoğunluğun aksine
Dünkü yaşananlardan sonra ; Hocaya sezon sonuna kadar sabretmeliyiz, Burak Yılmaz'ı süresiz kadro dışı bırakmalıyız.
Bu takım bu sezon zaten şampiyon olamaz, sezon başından beri yazıyoruz. Hedef ilk 5. Bu hedefe Burak yok iken de gayet ulaşabiliriz. Hatta Fenerbahçe'nin de çok kötü başlamasından ötürü bu 4 bile olabilir.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum