burak 2 maç oynuyor 5 maç cezalı duruma düşüyor yada ortalığı karıştırıp kadro dışı kalıyor sonra da istanbula gidip aldığı paraları şikeci arda ile yiyor bu adamın forma giymesi halen daha komedi büyük ihtimal torpili var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
abdülkadir in uyuna sonradan girdiği maçlarda daha verimli olduğu görülüyor.
maça direk 11'de başladığında o verimliliği tam sağlayamıyor.
onun içindir ki ünal hocanın ikinci yarı geç kalmadan skor ne olursa olsun 55-60 dakikalarda sahaya sürmeli.
fb maçı öncesi her maç olduğu gibi ciddi anlamda önemli maç.
kesinlikle 3 paun alınması şart.öyle veya böyle.
her maçta rakip inanılmaz baskı kuruyor,ve o baskıyı atlatamıyoruz mutlaka gol yiyoruz.
ünal hoca takıma gerekirse takımca toplu defans yaptır.
nasıl olursa olsun gol buluruz.
onur
pereira-toure-huseyni-novak
onazi-kucka
sosa
olcay-amiri
roda
Yorum
-
Ne güzel bir dizilimİlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]16310[/ATTACH]
3 maç üst üste kaybetsin yine ısrar ederim
Malesef Ünal Karaman Alanya'da 45 dakikayı geride kapattı diye hemen vazgeçti.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Sevgili Dostlar.....
Sadece Galatasaray maçını baz alıp beklentilerimizi yükseltmenin bize zarar vereceğini düşünüyorum.
Potansiyelimiz var evet ama kağıt üzerindeki potansiyel reele dönmüyor maalesef her zaman
Bu maçta alınabilecek bir galibiyet çok iyi olurdu ancak beraberlikte fena olmaz diye düşünüyorum.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ya da Rodallega ileri uçta, Nwakaeme de arkasında.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes sola Novak, Nwakaeme yazıyor da Chebake işler orayı Malatya'da. Nwakaeme deplasman değil de iç saha oyuncusu bence."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
Benim rüya da 3-0 lık net bir galibiyet alıyorduk.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüya'da bile yeniliyorduk arkadas !!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Novak, Olcay. Pereira, Abdülkadir. Bu kanatlar bu maç özelinde daha faydalı olur bence.İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da Rodallega ileri uçta, Nwakaeme de arkasında.
Bu arada orta sahada Donald oynarsa fiziksel anlamda ona karşılık verecek oyuncumuz da yok.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Bu maç 1 puan yazdığım bir maçtı ama 3p yazdıklarımızda durum ortada. Disiplinli takım bu sene Malatya. İlerde tek adam bırakarak oynuyorlar. Son maçlarda Boutaib iilerde kalıyor herhalde. Kontraya dönünce Adem’ii tek atıyor öne. Burak’ı sevmem ama tam Malatya’nın stoperlerine göreydi
Buraklı bir 4-5-1 olurdu bu maç. Şapkadan tavşan çıkarma maçı benim gözümde.
En son mmert tarafından düzenlendi; 09.11.2018, 13:57.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum