İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Maalesef ben de böyle düşünüyorum, adam iç sahada daha etkili olacakken oynatmıyoruz. Kompakt oynayan takım halinde gidip gelen Malatyaspor'a karşı deplasmanda muhtemel 11'lere yazıyoruz.İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme ye cokta bel baglamamak lazim. Deplasmanda varlik gosterecegini sanmiyorum.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Kendi kendimize kriz üretmekte üstümüze yok doğrusu.....
Takımın en büyük sorunu (!) Burak'ta olmayacağına göre çok rahat bir galibiyet almamız gerekir....
Gerçi 4-5 hafta öncede Onur için aynı şeyler söyleniyordu ama şimdi herkes övgüler düzüyor aynı adama.
Neyse inşallah sorunlarımız sadece Burak'ı kadro dışı bırakmakla giderilecek kadar küçük sorunlardır diyelim.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Nwakame o kadar süreden sonra kalkıp deplasmanda ilk 11 başlarsa muhtemelen yine uzun süre forma göremez.
Burak yoksa Ekuban yerleştirilip aynı sistem devam.
500 yıldır 4-5-1 oynuyoruz artık yeter. Forvette Aduriz, Jonas, F.Tekke tarzı bir adam olmadığı sürece 4-5-1 görmek istemiyorum.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 08.11.2018, 14:37.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Olcay, Abdülkadir, Nwakaeme, Rodallega. (Gs macinin kadrosu ve hatta bir tik üstü' yusuf~abdülkadir') Dinamik bir oyunla; malatyayi deplasmanda, icerde ,uzayda bile yener bu kadro ve yarin aksam bu 11 cikip,rahat bi oyunla 3 puani alip döner,gecen haftalara ,kacan 3 puanlara vah ederiz!
iste bu renktasim daha evelki yorumlarimda paylasmistim gs yi perisan eden kadroyu kazanmaliyiz diye seninde yazdigin gibi bu kadro olmali abdulkadirde olmamali yusuf yazici olmali malatya macinda bu kadro oynasin banko kazaniriz mucize olmali yenilmemiz icinBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Ankaragücü ,Sivas ,Alanya,Galatasaray maçlarında olduğu gibi son adamına kadar sahada takım olma gayreti içinde olan bir ekip izleyeceğim için çok mutluyum .
Malatya bugün ligde çıkabileceğin en zor deplasman
Bu oyunu bilen bu ligi bilen herkes buna katılacaktır
Asla ve asla puan kaybıyla yargılamam.bu maç özelinde
O mücadele gösterilsin yeter
Ben sahada yedek kulübesinden ileri üç oyuncusuna önce forma ve camiaya saygı duyan oyuncular görmek istiyorum
Bunun dışında alınacak 3 puanın önemi de malumunuz çatlak sesleri yok etmek için çok önemli.
Pusuda bekleyenler olacak
İnşallah şans yanımızda olurEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 08.11.2018, 15:35.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Takımı gererİlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz'ı kadroya almamak Burak'a ödül ama yedekte oturtmak bence Burak'a daha büyük cezadır yedekte dursun zaten kadroda olsa da olmasa da parasını alıyor
Yedek kulübesindeki Burak sahadaki Hugo'yu da Ekuban'ı da gerer
Teknik ekibin de rahatını bozarİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum