Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjkye gidecek ya yol yapıyorlar senola nişan hediyesi.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Galiba yine sıçtık. Alıştık artık bu hüsrana.

Yorum

• Demek ki neymiş
        Fenere,bjk başakşehir e yenilmek seni şampiyonluktan etmiyor muş

Ankaragücünu, bursayi alanyayi yenememek goztepeye yenilmek seni şampiyonluktan ediyormuş

Bu takım loserdir yapacak bişe yok
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak i asıl sinirlendiren taraftarın ıslıgi idi.
          Gerçekten bu ıslık baya yersiz oldu, Burak bu maç kötü oynamadı.
          Kötü oynamadığın bir maçta oyundan çıkıyorsun diye ıslıklanmazsın en fazla alkışlanırsın.

Taraftarın neden ıslıkladigini anlamadim
          hocaya tepki verdi diye yuhaladılar.Ben hayatımda bu kadar aptalca tepki görmedim.
          Adam hırsı yüzünden cıkıyorum diye hocaya tepki veriyor.
          Bizim aptal taraftarda futbolcuyu ıslıklıyor.
          Sonra burak kaka.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi güzel futbolu oynuyor .Trabzonspor birsey oynuyorda futbol degil kör doğüşü olabilir o kör döğüşünüde 20 dakika oynayabiliyor ondan sonra kör dogüşünü kendi 18 icinde keni kendine oynamaya başlıyor.Başakşehir bir seyrette hatta sen seyretme ünal seyretsin takım nasıl oynar, nasıl sakin oynanır,nasıl vites yükseltilir ne zaman frene basılır, nasıl defans ,nasıl hücum yapılır nasıl duran toptan ölü toptan goller atılır öğrenin
            Trapattoni ünalda öğrensin.Açık ara en iyi takım başakşehir şampiyon olmayı da hakediyor a.avcıda hakediyor.Olacakta. Bize gelince tahminlerimde yanılmam 9.veya 8.bitireceğimizi düşünüyorum .Buda size yeter zaten.
            Başakşehir sonuç odaklı oynuyor.
            Son derece sıkıcı, Visca dışında da hücumda ekstra birşey üreten yok.
            Çoğu maçını izledim.
            Son maç mesela... Top mu oynadılar BJK karşısında?
            İyi savunma yapıyorlar. Kontraya iyi çıkıyorlar.
            Hiç oyunu rakip kaleye yıktıklarını görmedim.
            Geçen senelerdeki gibi topa hakim oldukları da yok.

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.

Eğer Ünal hoca Burak meselesinde anlamsızca ümitvar olmasaydı en az 20-22 puanımız vardı.

Ama oynadığımız oyun Başakşehirden daha izlenesi...
            Kusura bakmayın.

Bak 2 aydır Ünal'a giydiren biri olarak söylüyorum...

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kakalayacagız dediğin adam bu beşiktaşı eger ligden kopmazsa şampiyon yapar.

Burak santrafor olarak bu ülkenin en iyi oyuncusu.Adam iki pozisyonda gol atamadı diye nasıl muamele görüyor anlamak güç.

Sonra neden sürekli ilk beş dışında kalıyoruz diye ağlamayın.
              Kakalayacagız dediğim adam kadroya girmediği için alacaklarını bahane edip takımı şikayet eden adam gs formasıyla da trabzonsporun formsıylayda Trabzonspor taraftarına küfür eden adam eğer bir duruşumuz karakterimiz olamayacaksak trabzonspolu olmazdık
              Şampiyonluk gelsin de nasıl gelirse gelsin der gs li olurduk
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akhısardan trabzonda 6yedın hala hoca diye yorum yapıyorsun bravo aynen devam
                akhisardan 6 yedi haklısın şikecileri sezonun en erken şampiyonu yaptı şikeciler haka onun için kıçını yırtyor g. birliğine uefa da yarı finel oynattı ama sen ünal karamanı destekle bu kafayla devam et

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bjkye gidecek ya yol yapıyorlar senola nişan hediyesi.
                  net söylüyorum burak'ı yönetim ve taraftar el birliği ile zorla yollamaya çalışıyor.

Adam her maçta çıkıp terinin sonuna kadar top oynuyor.

Neredeyse her pozisyonda ortasahaya gelip top almak zorunda kaldı.

Adam daha ne yapabilir?

Bu macta en iyi iki oyuncu bural ve roda dır net.

Yorum

Kakalayacagız dediğim adam kadroya girmediği için alacaklarını bahane edip takımı şikayet eden adam gs formasıyla da trabzonsporun formsıylayda Trabzonspor taraftarına küfür eden adam eğer bir duruşumuz karakterimiz olamayacaksak trabzonspolu olmazdık
                    Şampiyonluk gelsin de nasıl gelirse gelsin der gs li olurduk
                    O zaman transfer etmeyecektin.Ben adamın sahada ne oynadığına bakarım.Sezon başında alınmaması gerekirdi amenna.Ama adam sahaya cıkıp herseyini veriyor.Sırf eski hesaplardan dolayı adamı göndermeye calısmak ayıptır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demek ki neymiş
                      Fenere,bjk başakşehir e yenilmek seni şampiyonluktan etmiyor muş

Ankaragücünu, bursayi alanyayi yenememek goztepeye yenilmek seni şampiyonluktan ediyormuş

Bu takım loserdir yapacak bişe yok
                      İliklerine islettiler senelerdir sacma sapan oyuncu ve hocaları bu takıma doldurarak.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başakşehir sonuç odaklı oynuyor.
                        Son derece sıkıcı, Visca dışında da hücumda ekstra birşey üreten yok.
                        Çoğu maçını izledim.
                        Son maç mesela... Top mu oynadılar BJK karşısında?
                        İyi savunma yapıyorlar. Kontraya iyi çıkıyorlar.
                        Hiç oyunu rakip kaleye yıktıklarını görmedim.
                        Geçen senelerdeki gibi topa hakim oldukları da yok.

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.

Eğer Ünal hoca Burak meselesinde anlamsızca ümitvar olmasaydı en az 20-22 puanımız vardı.

Ama oynadığımız oyun Başakşehirden daha izlenesi...
                        Kusura bakmayın.

Bak 2 aydır Ünal'a giydiren biri olarak söylüyorum...
                        Hocam basaksehıri beğenen adama dert anlatma zaten

Yorum

Hocam basaksehıri beğenen adama dert anlatma zaten
                          Adamın oyun stratejisi var.Siz begenin begenmeyin adam her sene kafaya oynuyor.Sen en son ne zaman kafaya oynadın?

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            akhisardan 6 yedi haklısın şikecileri sezonun en erken şampiyonu yaptı şikeciler haka onun için kıçını yırtyor g. birliğine uefa da yarı finel oynattı ama sen ünal karamanı destekle bu kafayla devam et
                            Adı üstünde şikeci ne dedi aziz ne zıco ne Ersun bu takımı şampiyon yapan benim aziz gitti ne oldu fener istersen aziz ı getirelim takımın başına en garantisi

Yorum

Adamın oyun stratejisi var.Siz begenin begenmeyin adam her sene kafaya oynuyor.Sen en son ne zaman kafaya oynadın?
                              Kaç senedir basaksehırde avcı biz kime ne kadar tahammül ettik

Yorum

Ünal kendi hatalarını burak a yükleyip sıyrılmaya çalışacak.Son üç maçın tek sorumlusu ünal dır.Oyunu okuyamama,oyuna müdahele edememe afedersiniz trene bakar gibi sahaya bakma.

Bu maçtaki performansa göre en son cıkacak iki adam burak ve roda idi.Adam ikisini de çıkardı.

Bir çok futbolcu oyundan cıkartıldı diye hocaya itiraz etti.Taraftarın sırf bu itirazdan dolayı burak ı yuhalaması aptalca bir davranış.Adamı istemiyor taraftar bu kadar basit.Ulan adam hırsı yüzünden teknik direktöre itiraz ediyor.Taraftar ne halt etmeye yuhalıyor.Bu oyuncu ile hoca arasında.Sonra burak taraftara hareket yapınca suclu oluyor.

Burak'ın en basından beri gelmesine karşı biri olarak bu akşam burak'a verilen tepki aptalca.

Loser oyunculara alışmış bir taraftar kitlesine burak gibi kazanma arsuzu olan oyuncu cok geliyor sanırım.

Bize efendi oyuncular lazım.Efendi efendi çıkıp yenilsinler.
                                Bir daha soruyorum, nerdeydi winner burak TT arena'da kendisine dümdüz gidilirken?

Senin camianı küçümsüyor adam.

Hiç oyundan çıkarken Gs de hocalara el kol yaptığını görmedim.

Winnermış.

Hadi ordan!!!

Görmemiş bir soytarının onca şarlatanlığına bahaneye bak.

Yapsaydı gs taraftarına artisliğini anasına sövülürken.
                                O zaman bakardık ne kadar winnermış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X