Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir maç nasıl elinle veriliri izledik bi tarafta kısıtlı imkanlarla en iyi değişiklikleri yapan hoca diğer tarafta lüks kadroyla hocalıktan bi haber insan ! Yazıklar olsun ya sen nasıl ekuban denen ne olduğu belirsiz birine güvenip 2 tane rakibin korktuğu as forvetini çıkarırsın sen nasıl rakibe cesaret verirsin.adamlar burak çıktı yüklendi rodallega çıktı ipimizi çekti.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kucka'ya niye giydirildi anlamadım o top çarpmasa da goldü
      Yürüyor hocam o pozisyonla alakalı değil. Adamın zerre umrunda değil takım.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        La kafasız Ünal sen git Karabük’ü kime düşür. Biz de Ünal ile şampiyonluğa oynarız zannediyoruz. Salaklık bizde !
        Bence yönetim hocayı alırken şampiyonluk yarışında oluruz düşünmediler o yüzden yüksek maliyetli hocaya gerek duymadılar. Ama işte kimse ligin böyle olacağını tahmin edemedi. Böyle bir sezon da gelmez ayağımıza. En kötü 2. Olurduk acilen hoca gitmesi lazım barı Avrupa ya gidelim

Yorum

• Ünal hoca sana olan sevgi ve saygıyı bitirmeden istifa et. Burak da devre arası gönderilsin.

Yorum

• 3 Maçta 6 puan kaybetmişsin, daha fener, bjk maçları var. Bu Ünal denen çapsız defolup gitse de bari rezil olmasak !!
            McLas was Here

Yorum

• Ah ulan ah vizyonsuzlukdan cekiyoruz ne cekiyorsak zorlu fikstur basliyor bursa ligi bizim onumuzde bitirir..malatyanin hocasi bile olsa su takimin basinda arti 7 puanimiz vardi..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bursa bu ligin açıkara en kötü takımı, ama ligin açıkara en kötü teknik traktörü de bizde.

Bu herifle akılsağlığımız gidecek en büyük korkum o. Her maç biraz daha psikolojim bozuluyor.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet buraksporlu devamm adam taraftara hocaya sövüyor hala çıkıp çıkmamasını mı tartışıyorsun.
                  Benim kızdığım nokta oyunun içine edilmesi. Burağın yerine Rodallega çıkmalıydı.

Yorum

• Burak ceza almalı ÜK kovulmalı.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• adam burak'a şirin görünmek için rodallega'yı da oyundan çıkardı. akıl alır işler değil. kulüp futbol takımından çok çiftlik arkadaş.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu mal kucka'yı oyuna niye alıyorsun adam savunma yapmıyor ki, faul yapıyor.
                        Son 5 dk tek başına faul yapa yapa yedi. 1 degil 2 degil nu malın futbolcu olmadığını ne zaman anlayacak cok merak ediyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• ikinci ile aramızda 4 puan var sadece.bu sezon puanlar aslanın midesinde.kolay maç yok.

pozisyon açısından bu maçta iyi idik.lakin ikinci golü atamadık.maçın bazı anlarında barça paslaşmalar izledik.

bazı anlarda iyi iyi şekilde hızlı atak yaptık.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Ünal Karaman, Burak ve Kucka kovulmali acil. Trabzonspor bir kez daha eski bir futbolcusuna fırsat vererek sezonu çöpe atmıştır geçmiş olsun. Küme düşer denilen Antalya, yeni çıkan Ankaragucu, Malatya ve yarin rizeyi yenerse Göztepe bile senden önde. Çapsız adamlarla buraya kadar.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Burak tripleri yüzünden roi cikarti baska izahi yok Tony neden oynadilmiyor ne yapti bunu hoca aciklamali gerci aciklamasin defolup gitsin yeter ya rakip puan kaypederken aptalligimiz yüzünden bizde yenemiyoruz
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yahu yediğimiz golde badji denen adam 3-4 oyuncumuzu devirerek içlerinden çıkıp pas atıyor, maç içinde doğru düzgün ikili mücadele kazanamıyoruz. Bu takım ne çalışıyor ben cidden anlayamıyorum. İki hafta sonra fb bizi dalga geçe geçe yenerse şaşırmayın.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X