İnsan o kadar derinden üzülüyoki şu maçı nasıl kaybedersiniz bu kadar çoşkulu bi maçı nasıl verirsiniz. Ünal karaman sen hoca felan değilsin. Seni getirende yönetim felan değil kusura bakmada çok ciddiyim bir an önce git hüseyin cimşir yönetsin sezon sonuna kadar .
Ünalın verdigi 10.puan.
1-0 öndesin, iki satrforu da çıkarıyorsun. Golü attıktan sonra da kendi girip atsaydı.
- Hami
- Tolunay
- Şota
- Ünal
Bari Ogün, Abdullah, Lemi, Hamdi, Fatih ile de birer sezon harcayalım ayıp olur sonra onlara. Hani bana derler. Ne de olsa eskiden iyi fubolcu olmak TS'de teknik direktör olabilmek için yeterli bir kriter.
3 haftadır diyorum ünal hocadan olmaz bu hocayla en fazla ilk 5 sonrası yok.
inanılmaz bir sezon vardı biraz hırs biraz şansla ilk 2 de olabilirdik ama hoca kötü olunca yapacak bir şey yok.
ayrıca ekuban 2.forvet olarak oynar ama hoca tek bıraktı adam ne yapsın roda yı niye çıkarırsın ki.
Sezon başı söyledik hocasız bu takım anca bu kadar oynar. Yıllardır elle tutulur 1 takımda görev alamamış adamı hoca diye getirirsen 999 gol yediği Karabük macerasından sonra anca bunu yapar
Basaksehır insallah sampıyon olur adamlar sistem oyunu oynuyor soner girmiş napolyoni girmiş farketmiyor başkanın acilen seneye abdullah avcıyı getirmesi gerekir
ünal çok acaip ya. sosa bütün maç gezdi. gidip burak la rodayı çıkarıyor. bravo . resmen dağıldı ünal. nerde ne yapacağını bilmiyor. burağı seyirciye yem yaptı. seyirci de ayrı bi cins. yuhluyor burağı. 1 0 öndeyiz ben böyle seyirci de görmedim hoca da. sizin yapacağınız işin de oynayacağınız futbolun da.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Yorum