Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sarı kartından dolayı Burak-Ekuban...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Hakem bol keseden bize kart dağıtıyor maşallah. Ben oynadığımız oyunu pek beğenmedim. İkinci yarı biraz daha akıllı oynamalıyız. Orta saha ve defans arası bölge bomboş bir ara bursaspor en az 10-15 pas sonrası şut denedi böyle olmaz.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Ikinci yari Burakin olmadigi Ekubanin sahada oldugu bir Trabzonspor hayal ediyorum. Hayal iste...

Yorum

• Biraz yakın oynamaya başladık hemen etki etti. Durağan oyundan nefret ediyorum
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sahanın en kötüsü Olcay. En iyisi Sosa diyebiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            . .
            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
            . .

Yorum

• Vay be, koşuyoruz.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Buraki çıkaracak cesaret hoca da yok. Boşuna beklemeyin. Korkağın teki.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• kanatlar biraz canlanmali olcay ve abdulkadir oyuna daha fazla girmeli
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İyi oynamıyoruz ama umurumda değil. Galip gelelim kâfi. ÜK ile iyi oyun oynamak zaten imkansız.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Maçtan öncede dile getirmiştim. Abdülkadir Yusuf yada başka birisi gibi oynamıyor orada. Çok fazla artısı var. Duruyor duruyor bir aradan çıkıyor, bir pas atıyor maç bambaşka hal alıyor. Kendisi çok büyük oynuyor. Şu cılız vücudu ve cılız şutlarını bu sene geliştirse bari.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• hoca için büyük fırsat burağın kart görmesi belki böylece burağı kenara alabilir..gerçi iyi oynuyor ama olsun tek forvete dönmemiz gerek golü attık..

Yorum

• Olcay etkisiz bugün
                          Burak çok istekli ancak hakemlere güven olmaz Burak atmak için fırsat kollayabilir bence Burak<<<Nwakame değişikliği olabilir

Yorum

• Ünal Hocanın oynattığı futbolu veya taktiği biri bana anlatsın

Yorum

• Hugo'yu çıkarır da King'e dokanmaz uşaklar boşuna hayal kurmayın.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Ekuban değilde Nweakame alınabilir. Abdülkadir'i orta sahaya koyarız. Fakat takım dengesi bozulabilir.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X